Το ματς θα το κρίνει ο ΟΦΗ και όχι ο Πλατανιάς…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Μανώλης Σαρρής αναλύει στο blog του στο Gentikoule το παιχνίδι με τον Πλατανιά και κάνει απλούστερα τα πράγματα εν όψει της δευτεριάτικης αναμέτρησης.

Παιδιά, τα πράγματα είναι πολύ απλά: Με νίκη του ΟΦΗ επί του Πλατανιά ξεκαθαρίζει η κατάσταση σε ποσοστό 90% και κοιτάζει την συνέχεια με άλλο μάτι και χωρίς άγχος.

Δεν είναι καθόλου τυχαίες οι τοποθετήσεις των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ τις τελευταίες ημέρες με την γλώσσα τους να έχει “μαλλιάσει” από την επανάληψη περί “τελικού”. Γιατί το ματς της Δευτέρας είναι τελικός αφού ο ΟΦΗ με το τρίποντο θα φτάσει τους 29 βαθμούς, θα ξεφύγει 8 μακρυά από τον Πλατανιά και ενδεχομένως 10 από τον Άρη (αν χάσει από τον Παναθηναϊκό).

Δεν ξέρω αν γίνομαι και εγώ φορτικός ή σπαστικός λέγοντας ότι το ματς της Δευτέρας είναι τόσο σημαντικό αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα.

Όσο για το που θα κριθεί το ματς; Και εδώ επίσης τα πράγματα είναι πολύ απλά. Θεωρώ ότι ο ΟΦΗ θα σκοράρει. Είτε έτσι, είτε αλλιώς. Ο ΟΦΗ θα πετύχει γκολ απέναντι σε μια άμυνα (έτσι τουλάχιστον την βλέπω εγώ) αργή και επιρρεπή στο λάθος. Ο ΟΦΗ με έναν ψηλό (Παπάζογλου) και έναν κοντό (Περογαμβράκη) διαθέτει την απαραίτητη οξυδέρκεια αλλά και εκτελεστική δεινότητα προκειμένου να διασπάσει το κεντρικό αμυντικό δίδυμο των Κάστελς και Ποτουρίδη.

Αυτό που χρειάζεται να προσέξει ο ΟΦΗ είναι τα λάθη στην άμυνα που του έχουν στοιχίσει αρκετά φτηνά γκολ κατά την διάρκεια της φετινής σαιζόν.

Ο ΟΦΗ με τους Βερόν, Λαμπρόπουλο διαθέτει στην μεσαία γραμμή αυτό το διαφορετικό και το αναπάντεχο που απαιτείται να έχει μια ομάδα έδρας όπως είναι εκείνος. Ο Πλατανιάς πάλι όχι. Ο παίκτης που θα μπορούσε να αλλάξει τις ισορροπίες δεν θα αγωνιστεί και χωρίς τον Μπέλιτς ο Πλατανιάς θα είναι αυτή η “νερόβραστη” ομάδα που βλέπαμε τις προηγούμενες εβδομάδες.

Με βάση τα παραπάνω στοιχεία, θεωρώ ότι το ματς εξαρτάται αποκλειστικά – και με αγωνιστικά κριτήρια – από τον ΟΦΗ.

Απλά και ξάστερα τα στοιχεία του παιχνιδιού…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

3 σχόλια

  1. και η διαιτησια …Μανωλη και η διατησια..
    με τον Ολυμπιακο Χανιων παιζουμε

  2. Φίλε μονο Ο.Φ.Η. ,αν η ομάδα παίξει καλά πιστεύω πως κανένας διαιτητής μπορεί να την σταματήσει. Επίσης ο κόσμος θα πρέπει να γεμίσει το Γεντι Κουλε και γιατί είναι ένα παιχνίδι μεταξύ 2 ομάδων του νησιού μας, αλλά και επειδή με νίκη η ομάδα (λογικά) καθαρίζει την υπόθεση παραμονή.

  3. σιγά μην κάνουμε 5 άσσους σερί.. ας πάρουμε ένα Χ και καλά θα είμαστε..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ten + 17 =