Ας βάλουμε κανένα ξυπνητήρι πριν είναι αργά και ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ στον ύπνο μας!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για όσα συμπεράσματα έβγαλε από το παιχνίδι του ΟΑΚΑ με τον ΥΠΕΡ – Παναθηναϊκό.

Λοιπόν, έχουμε και λέμε: Ο ΟΦΗ πήγε στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ να έχει να κερδίσει 1 μήνα και κόντρα σε εμάς επέστρεψε στις νίκες.

Ο Πλατανιάς είχε να κερδίσει εκτός έδρας από το παιχνίδι με τον Άρη τον περασμένο Οκτώβρη και κέρδισε ξανά στην έδρα του ΟΦΗ.

Ο ΠΑΟ είχε να κερδίσει στο ΟΑΚΑ από τον περασμένο Νοέμβρη και το Σάββατο επέστρεψε στις νίκες.

Όλα αυτά μόνο συμπτώσεις δεν είναι και πρέπει στον ΟΦΗ να προσέξουν πάρα πάρα πολύ πριν βρεθούμε προ (δυσάρεστων) εκπλήξεων. Γιατί, με τον ρυθμό που κινείται το πρωτάθλημα (αλλά και ο ΟΦΗ) τα πράγματα πάνε ολοένα και χειρότερα.

Η Βέροια κάνει πορεία… Μπαρτσελόνα και έφτασε τον ΟΦΗ στους 3 βαθμούς. Αν το ματς του επόμενου Σαββάτου έρθει διπλό και εκείνη κερδίσει τον Άρη, τσουπ και μας έπιασε! Και τρεχάτε ποδαράκια μου μετά για να προλάβουμε.

Όσο για το ματς; Θα πω μερικά πραγματάκια γιατί όλος ο κόσμος είδε τι συνέβη στο Ολυμπιακό Στάδιο. Για ένα ακόμα, ο ΟΦΗ είχε άμυνα παιδική χαρά. Αριστερά, ο Σισοκό και ο Σεϊταρίδης έκαναν ότι ήθελαν τον Ιωαννίδη και δεξιά ο Μαυρίας με τον Μαρίνο (ναι, ο Μαρίνος) έκαναν παιχνιδάκι τους τον Κουρδάκη. Το, δε, δεύτερο γκολ του ΠΑΟ είναι απλά για… σεμινάριο. Η μπάλα περνάει από τρεις παίκτες και δεν την ακουμπάει ΚΑΝΕΝΑΣ!

Και παρά το γεγονός ότι ο ΟΦΗ ευτύχησε (γιατί ήταν θέμα τύχης) να ισοφαρίσει αμέσως, είδαμε πάλι μια… αόρατη εμφάνιση.

Αντί στο δεύτερο ημίχρονο να δούμε έναν ΟΦΗ συγκροτημένο και με διάθεση να παλέψει είδαμε μια ομάδα που “κοιμόταν” στον αγωνιστικό χώρο και η οποία δεν πέρασε την σέντρα. Λες και παίζαμε με την… Μπάρτσα!

Και ο ΟΦΗ φρόντισε να αναστήσει ξανά τον ΠΑΟ που μετά βίας “τσουρλούσε” στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ. Ο μονόφθαλμος κέρδισε τον τυφλό και δεν ξέρω πότε ο τελευταίος θα δει το φως του ξανά!

Ένα ξέρω μόνο: Ότι αν δεν το έχουν πάρει χαμπάρι, ο ΟΦΗ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ!

Ας ξυπνήσουν λοιπόν γιατί διαφορετικά δεν θέλω να πιστεύω και εγώ τι μπορεί να έρθει στις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

13 σχόλια

  1. ΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΙΛΟΥΣΑ ΓΙΑ ΑΜΥΝΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΕΣΥ ΕΠΕΜΕΝΕΣ ΝΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ. ΤΩΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΒΙΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΜΗΔΕΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΥ.
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΖΑΜΕ ΜΠΑΛΑΡΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΟ 3 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΤΡΙΑΡΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΩΓΑΜΕ. ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΣΕΝΑ Ν ΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣ ΣΤΟ ΠΟΣΟ ΛΑΘΟΣ ΚΙΝΗΘΗΚΑΜΕ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ. ΑΦΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΣ ΚΑΝΑΜΕ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ. ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΤΕΡΜΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ

  2. Πέσαμε μανο πάρτε το χαμπάρι εμείς και η Κέρκυρα ήμαστε και με τα δυο πόδια στην β μακάρι να βγω ψεύτης αλλα ……….

  3. ποιοι να ξυπνησουν Μανο??? οταν φωναζα και ελεγσα συνεχεια να παρουν ενα εμπειρο τερματοφυλακα καποιοι κοιμοντουσαν και οταν ελεγα οτι μετα τον αναστοπουλο επρεπε να παρουν καποιον ισαξιο με την εμπειρια του και το κυρος του παλι καποιοι κοιμοντουσαν και κανατε τον περακη μουρινιο, οταν ελεγα οτι με τον αρη ημασταν τυχερη που δεν φαγαμε τα γκολ στην αρχη παλι θα ειχαμε αλλο αποτελεσμα. Οταν η αεκ εκανε μεταγραφες οπως και ο αρης εβγενε ο μακρακης και ελεγε σιγα τις μεταγραφες τον ξυνιζε ο πετροπουλος. Οταν οι φιλαθλοι τα ειχαν με τον αναστοπουλο με την αμυνα παρτε τωρα και εναν πετρακη που εφαγε ειδη περισσοτερα γκολ απο οτι στον πρωτο γυρο. Εγω αυτο που βλεπω με πετρακη ειδικα στα εκτος εδρας παιχνιδια ειναι ενας πανικος και τιποτα αλλο, ουτε φαντασια ουτε κραταμε μπαλα ουτε τιποτα, καμια σχεση επι αναστοπουλο που ειχαν μια ψυχραιμια στο παιχνιδι τους. Εγω δεν πιστευω οτι θα κινδυνεψουμε αλλα οι αληθεια ειναι οτι συνεχιζουμε να κανουμε τα ιδια λαθη συνεχεια. ουτε η διαιτισια μας εφτεγε με αεκ με παοκ και με πλατανια. Αντι να δειτε πως επαιζε ο οφη τα ειχατε με την διαιτισια, ουτε πεναλτι υπηρχε με παοκ περνει πρωτα μπαλα και ουτε φαουλ στον αγριμακη με αεκ και ουτε εγινε και τιποτα συνταρακτικο με πλατανια. Πολυ απλα δεν παιξαμε μπαλα δεν καναμε τιποτα και απο την μεση και κατω ενας πανικος να διωξουν την μπαλα συν και τα λαθη του τερματοφυλακα λογο απειριας(δεν τα εχω με αγριμακη) αλλα οπως και να το κανουμε ειναι απειρος και δεν μπορει να συκωσει ακομα τετειο βαρος. Επρεπε να ειχαμε φαει πολλα περισσοτερα σε αυτα τα παιχνιδια.Εγω πιστευω πως το ποιο δυσκολο προγραμμα το εχει ο πανιωνιος και ο πλατανιας. Ας βγει αυτη η χρονια και ας ελπισω τουλαχιστον με την νεα χρονια να πανε με περισσοτερο μυαλο. Και να ξεκινησουν με τερματοφυλακα αμυνα μεσαια γραμμη και μετα η επιθεση. Αυτη ειναι με την σειρα που πρεπει να οργανωθει μια ομαδα εκτος και γινεις ολημπιακος παοκ με λεφτα και πας να κανεις θαυματα, αλλιως καθεσε στα αυγα σου ξεκινας απο αμυνα και συνεχιζεις παραπερα.Αυτα τα λιγα ειχα να γραψω και οτι μου πει ο καθενας εγω ξερω ενα πραγμα, τους μισους βαθμους τους χασαμε απο τερματοφυλακα και τους αλλους μισους απο αμυνα. Εχουμε φαει τοσα πολλα αστεια γκολ φετεος και λεω για αστεια σκετα ανεκδοτα και οχι σοβαρα γκολ που δεν περιγραφετε και συν αυτο εχουμε και τα ρεκορ με τα αυτογκολ. Τυχαιο??? δεν νομιζω

  4. O Manolis Sarris egrapse:

    14/01: ΟΛΟΙ είχαν ξεγραμμένο τον ΟΦΗ και ήδη τον… «έδιναν» πρώτο φαβορί (!) – αν είναι δυνατόν δηλαδή – για τον υποβιβασμό! Λες και είναι χειρότερος από Κέρκυρα, Άρη και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις.

    Κρατήστε το σημερινό: Θα σπάσουμε και άλλες πλάκες μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

    15/01: Το να αλλάξει ριζικά η φιλοσοφία μιας ομάδας μέσα σε 5 ημέρες μόλις, είναι ένα ρίσκο από μόνο του. Ο Πετράκης ωστόσο φρόντισε να δείξει ότι αυτός ο ΟΦΗ είναι η ομάδα των ρίσκων και των θαυμάτων…

    20/01: Το να βρεθεί ο ΟΦΗ σε τέτοια καταπληκτική κατάσταση, είναι ένα προϊόν τόσο της δουλειάς του Γιάννη Πετράκη όσο και των ίδιων των ποδοσφαιριστών. Είναι καταπληκτικό το πόσο γρήγορα αφομοίωσαν τα νέα στοιχεία που έβαλε ο ίδιος μέσα στην ομάδα

    3/02: Ρε, τον ΟΦΗ τι μπαλάρα παίζει! είναι δεδομένο ότι αυτός ο προπονητής και αυτοί οι παίκτες (το γράφω τώρα 10 αγωνιστικές πριν το τέλος) θα είναι απόλυτα ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΙ.

    06/02: Συνήθως, όταν μια ομάδα αλλάζει προπονητή είναι δύσκολο έως απίθανο να πούμε ότι η «νέα εποχή» συνοδεύεται από μεγάλες αλλαγές ανάμεσα στο διάστημα που μεσολαβεί την αλλαγή φρουράς στον πάγκο μιας ομάδας.

    Στην περίπτωση του ΟΦΗ δεν μπορούμε να πούμε ότι συμβαίνει αυτό και είναι δεδομένο πως ο Γιάννης Πετράκης μπόρεσε και κατάφερε να δώσει το ΔΙΚΟ του στίγμα μέσα σε 5 αγωνιστικές.

    kai ksafnika, simera, 24/02, o manolis sarris grafei
    Και παρά το γεγονός ότι ο ΟΦΗ ευτύχησε (γιατί ήταν θέμα τύχης) να ισοφαρίσει αμέσως, είδαμε πάλι μια… αόρατη εμφάνιση.

    Αντί στο δεύτερο ημίχρονο να δούμε έναν ΟΦΗ συγκροτημένο και με διάθεση να παλέψει είδαμε μια ομάδα που «κοιμόταν» στον αγωνιστικό χώρο και η οποία δεν πέρασε την σέντρα. Λες και παίζαμε με την… Μπάρτσα!

    Και ο ΟΦΗ φρόντισε να αναστήσει ξανά τον ΠΑΟ που μετά βίας «τσουρλούσε» στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ. Ο μονόφθαλμος κέρδισε τον τυφλό και δεν ξέρω πότε ο τελευταίος θα δει το φως του ξανά!

    Ένα ξέρω μόνο: Ότι αν δεν το έχουν πάρει χαμπάρι, ο ΟΦΗ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ!

    Ας ξυπνήσουν λοιπόν γιατί διαφορετικά δεν θέλω να πιστεύω και εγώ τι μπορεί να έρθει στις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος!

    mpravo panta sta8eros kai na vlepeis mprosta esena 8eme.
    alles epoxes 8a ixes ksekatiniasi ti diikisi oti koimate kai den kanei tipota tora ftaine mono oi paixtes ki o pertakis ki o anasto itan kakos
    giatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii?

    1. Αχ βρε “Μιχάλη” (άραγε Μιχάλη σε λένε ή αυτό προτιμάς στα σχόλια σου;), εγώ δεν κάνω ξεκατινιάσματα και ούτε μου αρέσουν αυτές οι τακτικές. Προφανώς και τα δύο άρθρα που αναφέρεις έχουν μια χρονική απόσταση μεταξύ τους. Ειδικά, το χθεσινό αναφέρεται ΜΟΝΟ στο παιχνίδι και πουθενά αλλού. Έτσι, συνέχισε το θεάρεστο έργο σου με τις προσωπικές σου επιθέσεις προς εμένα. Όσο υπάρχουν τύποι σαν και εσένα άλλο τόσο καταλαβαίνω περισσότερο την πόλη του Ηρακλείου και (κάποιους παρτάκηδες) από τους φιλάθλους του ΟΦΗ…

      1. oraios. opote s aresi to sxolio de se niazei an aftos pou to grafi ypografi me t onoma toy. Ama de s aresi, sxoliazis stin anonimia. Gia tin tampakiera, leksi!! Afta einai ta kaka toy epaggelmatia, manoli: esi 8a ypografis tis arloumpes sou ki oi “anonimoi” 8a sou leme tis dikies mas!!! otan kseka8arisis ti ise, opados i epaggelmatias, 8a ksanamilisoume. Giati an ise opados afta pou les den aksizoyn, eno an ise epaggelmatias 8a anexese “typakia” san ki emena adiamartirita. Otan se perno sto radio kai sou leo “file moy” kai “file moy” eimai kalos

        Gia na min exis aporia nai michael me lene
        kai ta kimena den einai 2 alla diakosa variomouna na valo ta alla evala mono 6!!!!!!

        1. Το τι είμαι εγώ φίλε “Μιchael”, θέλω να πιστεύω ότι το ξέρει ο περισσότερος κόσμος. Και σε ανθρώπους σαν και εσένα που με συκοφαντούν και μου επίτιθενται κατ’ αυτόν τον τρόπο θα απαντάω με το δικό μου ύφος. Και βέβαια για να ξεκαθαρίσω κάτι, δεν με ενοχλεί η κριτική ούτε τα αρνητικά σχόλια. Με ενοχλούν τύποι όπως εσύ με κακόβουλα και κακοπροαίρετα σχόλια που φροντίζουν πάντα να με σπιλώνουν επαγγελματικά και προσωπικά.

  5. ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΧΤΥΠΟΥΝ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΓΙΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΑΝ ΝΑ ΜΑΡΚΑΡΟΥΝ,Η’ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΣΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ.ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ…….

  6. Καλά ρε Σαρρή, ποια δύο άρθρα? 6 άρθρα έχει ο michael. Μην απαντάς, καταλαβαίνουμε, κάνετε τους τελάληδες του αφεντικού σας και εσύ και ο Μαρκάκης. Ελπίζω τουλάχιστον να είστε πληρωμένοι (όχι όπως ο σίσιτς). Γράψε τωρα κανένα άρθρο “όλοι μια οικογένεια, έφαγαν παϊδάκια στο ΒΑΚ” και ας παρακαλάμε εμείς να γίνει κανένα θαύμα με τους gay.

  7. με τον Πετρακη θα ασχοληθει κανεις? που ηθελε Α! εθνικη και κακο ψόφο?

  8. ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ.
    Ο ΣΑΡΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ Η ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΜΑΣ ΤΟ ΧΑΛΙ ΔΥΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕΣ ΤΩΡΑ???
    ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΛΕΓΑ ΤΟ ΓΕΝΑΡΗ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΟΛΟΙ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕ ΤΟΤΕ? ΚΑΝΕΙΣ.
    ΡΕ ΠΕΤΡΑΚΗ ΕΙΠΑΜΕ ΩΡΑΙΟ ΤΟ 4-4-2 ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΡΝΕΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΕΘΑΥΡΙΟ…Ε? ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ 30 ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΝΑ ΣΦΥΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ.

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ SNAKES ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗ.

    ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΓΚΕΣ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ…. ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΣΗΖΗΤΑΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

  9. { κ. Σαρρή σε διατάζω αύριο να πας να βάλεις 15.000.000 εκατομμύρια ευρώ σε μια τράπεζα για να διορθωθούν τα οικονομικά του ΟΦΗ ώστε να μπορείς να γράφεις την γνώμη σου }….

    Διάβασα τα κείμενα αλλά άκουγα πολλά από την ήταν του ΟΦΗ με τον Πλατανιά … Μήπως θα έπρεπε να φρεσκάρουμε την μνήμη μας μερικοί;

    Όταν ανέλαβε η διοίκηση Πουλινάκη πόσοι αγαπητοί ομιλιτες έλεγαν να πάμε στο τοπικό; Εγώ θα πω πολλοί …είπε ποτέ αυτή η διοίκηση ότι ΕΧΕΙ να βάλει χρήματα; ..ΟΧΙ είπε θα διαχειριστούμε την οικονομική κατάσταση ώστε να επιβίωση η ομάδα..

    Παίχτες και προπονητές: Όσοι ζούνε σε εποχές που άλλοι πλήρωναν και ερχότανε παιχταράδες οι προπονητές πέρασε ανεπιστρεπτί , αυτή την εποχή στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και ειδικά στον ΟΦΗ η ποδοσφαιρική αγορά που διαθέτη παίχτες και προπονητές ποιότητας λένε θέλουμε το ΧΧΧ πόσο αλλά τα μισά προκαταβολή …Τα διαθέτει ο ΟΦΗ; Ένα παράδειγμα είναι ο κ. Αναστόπουλος που ΝΑΙ πρόσφερε ο άνθρωπος πάρα πολλά ΑΛΛΑ είναι επαγγελματίας και μόλις βρήκε καλό μεροκάματο δήλωσε κουρασμένος , δεν έδιωξε κανένας τον Αναστόπουλο από τον ΟΦΗ τον έδιωξε η οικονομική κρίση του ΟΦΗ….

    Παίχτες: Οι παίχτες αυτοί που παίζουνε σήμερα στον ΟΦΗ παίζουνε όσο ξέρουνε και μπορούν , σύμφωνο ότι δεν είναι παίχτες σούπερ Λινγκ αλλά ξέρετε και πόσα χρήματα παίρνουνε; 600-700 ευρω τον μήνα με δυο τρις εξαιρέσεις, δεν πιστεύω ότι το μπάτζετ του ΟΦΗ είναι παραπάνω από 400.000 με 500.000 χιλιάδες ευρω {ξέρω ακριβός πόσο είναι γιατί τα συμβόλαια από την Ε.Π.Ο έρχονται στην F.I.F.A} και να ξέρετε ότι ένας επαγγελματίας αξίας ποδοσφαιριστής στα 35 χρόνια του θα πρέπει να έχει χρήματα για να περάσει την υπόλοιπη ζωή δηλαδή άλλα 40 χρόνια.. Τσατίζομε με μερικούς παλαίμαχους που λένε εμείς παίζαμε για την φανέλα ΟΧΙ κύριοι όλους σχεδόν σας διορίζανε στο δημόσιο και περνάτε τότε τον μισθό χωρίς να προσφέρεται τίποτα στο κοινωνικό σύνολο και σήμερα παίρνεται την σύνταξη σας.. Αν είχαν την δυνατότητα να λέγανε σε παίχτες η προπονητές ,καλούς παίχτες και προπονητές ελατέ κύριοι στον ΟΦΗ εμείς δεν θα σας δίνουμε χρήματα ΑΛΛΑ θα σας διορίσουμε στο δημόσιο να παίρνεται μισθό σας και στο μέλλον σύνταξη σας πόσοι θα έκαναν ουρά;….

    Στη Ελλάδα παίζουνε ΤΑΧΑ ομάδες επαγγελματικές αλλά είναι πτωχευμένες , έτσι θα βλέπουμε και φτωχό ποδόσφαιρο από φτωχούς σε ταλέντο ποδοσφαιριστές { αυτά τα έκαναν οι διοικήσεις Κουράκη; Μαχλά; Πουλινάκη;} έτσι λειτουργούσε δυστυχώς το Ελληνικό σάπιο ποδόσφαιρο μας…Αυτά έκανε το κράτος λειτουργούσε σαν σοβιέτ…Και όμως υπάρχουνε ακόμα άνθρωποι στην Ε.Π.Ο, στην σούπερ λινγκ, στην Β! Εθνική …Όμως υπήρχαν άνθρωποι που ζήτησαν, παρακάλεσαν, κλαφτήκανε, να μας δοθεί ένας νεκρός χρόνος από την F.I.F.A ώστε να διορθωθούνε τα οικονομικά μας , στην Ιταλία δεν τον έδωσαν εκεί κάθε τρις μήνες να το ξαναγράψω -ΤΡΙΣ ΜΗΝΕΣ- όλες οι επαγγελματικές ομάδες περνάνε τσεκ καπ οικονομικό από τα αρμόδια όργανα , αν βρεθεί ότι έχουν ξεφύγει γίνονται αμέσως αφαιρέσει βαθμών…αυτό γίνετε ΣΗΜΕΡΑ..

    Κ. Σαρρής- Μαρκακης : Πολλές φορές δεν σύμφωνο μαζί τους σε πολλά, αλλά δεν μπορώ να τους κατηγορήσω που λειτουργούνε ως ψυχολόγοι, να ανεβάσουν την ψυχολογία των παιχτών, τον φίλαθλων του ΟΦΗ, η να επισημάνουν κίνδυνους …Αν αυτό είναι κακό τότε κύριες και κύριοι είστε ΚΑΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ….

    Εγώ γράφω επώνυμα άλλοι με ξέρουνε άλλοι δεν με ξέρουνε, όμως επειδή ακούστηκαν πολλά για στημένα και διάφορα αλλά, θα σας πω ότι είμαι ΕΝΑΣ που πάλεψε με την FIFA και την ΙΝΤΕΡΠΟΛ ,ώστε να έχει ο κάθε ένας το δικαίωμα να λέει {τα παράξενα} δεν λέω ότι δεν υπάρχουν ,ίσα ίσα υπάρχουνε αλλά δένονται καλά όλες οι υποθέσεις με γεγονότα, δεν συκοφαντείς ανθρώπους..

    Εδώ κύριες και κύριοι μπορείτε να μπείτε και να μας καταγγείλετε ότι θέλετε , θα ερευνηθούνε και τότε ο κάθε κατεργάρης θα πάει στον πάγκο του και ο απατεώνας και ο συκοφάντης.. ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ…

    όχι στην λασπολογία

    https://www.bkms-system.net/bkwebanon/report/clientInfo?cin=6fifa61&language=eng

    Boutzoukas Théodore Télémaque
    http://www.fifa.com/ …….ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΟΦΗ..

  10. 1.ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. ΠΟΥ ΠΑΣ ΜΕ ΠΑΟ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ 4-4-2. ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΛΟΙ. ΚΛΕΙΝΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ Ο ΠΑΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ. ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΕΠΑΙΞΑΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΓΚΟΛ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΛΑΓΑ. ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΕΠΑΙΞΑΝ ΤΟΝ ΠΑΟ ΚΑΤΕΝΑΤΣΙΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ.2.ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ. ΚΥΡΙΕ ΣΑΡΡΗ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ? ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ. ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΑ ΠΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ. ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΔΕΝ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΤΡΑΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Ο ΠΑΟ. ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΑΝΥΓΙΡΙΖΟΥΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ. ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΚΑΙ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ. ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΣΩΘΗΚΕΣ. Α ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΕΙ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΤΟ 4-4-2 ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΝΤΟΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΟΑΚΑ ΕΛΕΟΣ. ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΠΑΛΙ ΕΤΣΙ? ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

4 × two =