Νίκη με ΠΑΣ και “κλειδώνεις” την παραμονή…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννενα και το πώς κρίνει την παραμονή του στην Σούπερ Λιγκ.

Το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννενα θα αρχίσει να μας απασχολήσει για το επόμενο 10ημερο και σκέφτομαι καθημερινά αν είναι το σημαντικότερο που έχει δώσει ο ΟΦΗ την τελευταία 3ετία.

Ήταν τα παιχνίδια με τον Λεβαδειακό στα πλέι – οφ τον Αύγουστο του 2011;

Ήταν, βέβαια γιατί αν ο ΟΦΗ δεν έπαιρνε τους 4 βαθμούς σε εκείνα τα παιχνίδια δεν θα επέστρεφε στην κατηγορία και πιθανόν θα είχε τώρα άλλα προβλήματα.

Πλέον, όμως με βάση τα δεδομένα που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια, το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννενα είναι το πιο σημαντικό που έχει δώσει ο ΟΦΗ!

Τουλάχιστον μέχρι το επόμενο…

Από την έκβαση του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό και η παραμονή του ΟΦΗ στην Σούπερ Λιγκ μιας και είναι πολύ τυχερός σε αυτήν την συγκυρία να παίζουν μεταξύ τους οι δύο κύριοι αντίπαλοι του.

Ο ΟΦΗ παίζει την ύπαρξη του στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννενα και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να καταληφθεί από την τρέλα ή τα «πρέπει» με τα οποία καταλήφθηκε σε αυτό με τον Πλατανιά.

Όντως, είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι των τελευταίων χρόνων όμως ο ΟΦΗ χρειάζεται να πάει σε αυτό με την απόλυτη ηρεμία και την γνώση που απαιτείται για την διαχείριση του.

Εφόσον, ο ΟΦΗ κερδίσει τον ΠΑΣ Γιάννενα τότε πραγματικά εξασφαλίζει την παραμονή του σε ποσοστό 90%. Γιατί, με όποιο αποτέλεσμα και αν έρθει στο Χαριλάου, εκείνος θα έχει βολευτεί σε πολύ μεγάλο βαθμό και παράλληλα θα έχει αποκτήσει ένα σημαντικό «μαξιλαράκι» για τις 3 τελευταίες αγωνιστικές.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

9 + eighteen =