This is MADNESS!!!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule και πριν καν… ξεκινήσει να αναλύει το τι είδε στο NAO, τα λέει ΟΛΑ με ένα ολιγόλεπτο βίντεο από τους 300!

Τι τρέλα ήταν αυτή πάλι στο «Γεντί Κουλέ»; Έστω και αν περίμενα πολύ περισσότερο κόσμο, αυτό που ζήσαμε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό ήταν το κάτι άλλο!

Το άγχος, η πίεση όλης της χρονιάς ήρθε και ξέσπασε στο πιο ΚΡΙΣΙΜΟ παιχνίδι της χρονιάς! Και για να μην ευλογήσω τα γένια μου (που τα’ χω και πολλά) σας τα έλεγα εδώ και μέρες: Αυτό το ματς μπαίνεις από την αρχή και το καθαρίζεις. Διαφορετικά θα αγχωνόμαστε μέχρι το τέλος!

Και πράγματι τα παιδιά έδειξαν τεράστια καρδιά, μεγάλη ψυχή και φοβερό πάθος παίρνοντας το ματς που ΕΠΡΕΠΕ να πάρουν με πολλά κιλά… καρύδια! Η εικόνα του ΟΦΗ στο τελευταίο 15λεπτο είναι φυσιολογική όταν υπάρχει τέτοιο άγχος και τόση πίεση. Δεν είδατε τον Άρη τι έπαθε με τον Πανθρακικό; Ούτε δείγμα φάσης σε 90 λεπτά!

Το «Γεντί Κουλέ» ήταν φλογερό από το πρώτο λεπτό, ο κόσμος ΤΡΟΜΕΡΟΣ και οι παίκτες έτρωγαν σίδερα. Ο ΟΦΗ πήρε σχεδόν όλες τις προσωπικές μονομαχίες και έδειξε από το πρώτο λεπτό ότι δεν υπήρχε περίπτωση να μην πάρουν το παιχνίδι!

Ο πανηγυρισμός του Παπάζογλου δείχνει και το πώς περίμεναν το παιχνίδι οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ. Τι πάθος ήταν αυτό; Ειλικρινά, ένα ματς που ο ΟΦΗ έπαιξε σαν λυσσασμένος και το πίστευαν όλα τα παιδιά από την αρχή της εβδομάδας. Δεν το έλεγαν τυχαία όλοι οι παίκτες στο ΒΑΚ.

Και επίσης αξίζει να πούμε και τα μπράβο μας στον Γιάννη Πετράκη. Έκανε άριστη διαχείριση του παιχνιδιού, πολύ καλά διαβασμένος ο ΟΦΗ με τον Μακρή – «βεντούζα» πάνω στο Ντε Βινσέντι και τον ΟΦΗ να πρεσάρει ψηλά πάνω στον αργό και… γέρο – Πάντο είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα από το πρώτο λεπτό.

Η επιλογή του 4-3-3 και τον Βιτώρο στα χαφ έπιασε μιας και ο 21χρονος έκανε άριστη δουλειά στον ανασταλτικό τομέα ενώ επίσης σωστή ήταν και η επιστροφή του «Μόνια» που ήταν από τους κορυφαίους παίκτες του ΟΦΗ!

Έτσι όπως έπαιξαν οι παίκτες, σαν να μου θύμισαν τον Λεωνίδα που έσπρωξε στην… άβυσσο τον φίλο από’ δω!

Τέτοιο πάθος και τέτοια λάβα έβγαινε από τους παίκτες του ΟΦΗ!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

2 σχόλια

  1. mano smfono mazi sou se ola.thelo na mou sxoliasis an ginete ena dyo pragmatakia ligo off topik vevea alla isos sto prosexes melon mas apasxolisoun.proton kapou diavasa simera oth h kerkira den parataei to pexnidh ths paramonhs kai den enoo mesa sto gipedo.kath gia ta oikonomika kai ths adeies orismenon omadon an katalava kala exoun vali sto math.kseris h exeis akoush kath parapano?kai deyteron exo diakrinh se olo to protathlima kapious pektes pou plisiazoun ta stantar tou ofh kai exoun kanei ena polh kalo protathlima px o leon ths kerkiras o mingas kai o papadopoulos tou panthrakikou…theoris th mporh o ofh na kitaksi pros ta ekei?

    1. Γεια σου Κώστα. Για αυτά που αναφέρεις περί Κέρκυρας τα θεωρώ αστειότητες (από την πλευρά της εννοώ) και δεν τίθεται θέμα να αφορά τον ΟΦΗ. Όσον αφορά τους παίκτες που αναφέρεις, φέρνεις πολύ σωστά παραδείγματα και δεν αποκλείεται να τα συναντήσουμε το καλοκαίρι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

three × four =