Μην γκρεμίσουμε ότι χτίζαμε 30 ημέρες!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΟΦΗ δίνει ακόμα έναν τελικό – ίσως τον πιο κρίσιμο – και ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για την ΜΕΓΑΛΗ και ΤΕΡΑΣΤΙΑ προσοχή που χρειάζεται για την Κυριακή.

Από τις 9 Μαρτίου μέχρι και το περασμένο Σάββατο κύλησε αρκετό… νερό στο αυλάκι. Ο ΟΦΗ πήρε 5 βαθμούς και ήδη μετράει ένα αήττητο σερί 3 αγωνιστικών φέρνοντας την κατάσταση στα χέρια του όπως ακριβώς έπρεπε να γίνει.

Πλέον, όλα εξαρτώνται από εκείνον που χρειάζεται από 1 έως 3 βαθμούς στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές ώστε να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή του στην Σούπερ Λιγκ.

Ο ΟΦΗ θα πάει στην πόλη της Θράκης με πολύ σημαντικά προβλήματα και χωρίς τους ακρογωνιαίους λίθους του σε άμυνα και επίθεση (Σαρ, Παπάζογλου) ενώ μένει να δούμε τι θα γίνει και με τους Κουτσιανικούλη, Σόουζα.

Όμως, έτερον – εκάτερον, ο ΟΦΗ χρειάζεται την Κυριακή να δείξει το ίδιο πάθος και την ίδια αυταπάρνηση που τον έφερε στον… αφρό ώστε να μην κάνει ντέρμπι την παραμονή του. Βέβαια, από το βράδυ του Σαββάτου θα είμαστε σε θέση να πούμε πολλά περισσότερα μιας και το αποτέλεσμα του Περιστερίου θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την τύχη του Άρη.

Όμως (ξανά) ο ΟΦΗ χρειάζεται να κοιτάξει τον εαυτό του και το πώς θα καταφέρει να φύγει αήττητος από την Κομοτηνή. Γιατί, ενδεχομένως ακόμα και ο 1 βαθμός να αποδειχθεί αρκετός για την μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής.

Ο ΟΦΗ χρειάζεται την Κυριακή να παρουσιαστεί με το ίδιο πάθος και την ίδια αυταπάρνηση που είδαμε στα προηγούμενα παιχνίδια ώστε να μην μπει σε διαδικασίες σκέψεων και υπολογισμών.

Και παράλληλα – πέραν αποτελέσματος – να μην «τσαλακώσει» την εικόνα των προηγούμενων αγώνων διατηρώντας ζεστό τον κόσμο του εν όψει του τελευταίου αγώνα στο Ηράκλειο κόντρα στον Ατρόμητο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

2 σχόλια

  1. Den sou krybo oti to paixnidi sthn Komothnh to fobamai para poly, kyrios kai logo ton shmantikotaton apousiwn pou tha exoume (sar, papazoglou, koutsianikoulis)..epipleon arthra sta opoia anaferetai oti o Petrakis testarei sxhma 4-4-2 me Robithh kai Nyktarh me kanei na anhsyxo perissotero…

    O OFH se auto to to paixnidi teliko (xreiazomaste oposdhpote ton 1 bathmo) tha xreiastei paiktes me empeiria kai kalo tha htan mias kai tha leipsoun oi basikoi epithetikoi mas, na katebasei thn omada me pio amyntiko sxhma…as poume ena 4-2-3-1 me toulaxiston 3 amyntika xaf (veron , makrh, mpanoush) kai lampropoulo + zorba (h ioannidh) kai monadiko proothhmeno ton pero…

    telospanton elpizo na tleiosoume to thema ths paramonhs thn Kyriakh mia kai kalh!

    1. akrivos to idio pisteuo kai go sinonomate. nomizo eidika me tis apousies pou exoume tora prepei na pame me sintagi veroias kai 4-5-1 me polu amintikous prosanatalismous pou gia ta ektos einai to monadiko pou douleuei.3 koftes veron makri mpanousi. pou einai k oi 3 se kali forma para ta paidia pou den exoun xrono simetoxis.to mats einai polu pio sovaro apo oti to antimetopizoun merikoi. to sigouro einai oti opos k sti leivadia tha xreiastoume k tixi.kali mas epitixia!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

12 − 8 =