Το θέμα είναι η ποιότητα, όχι η ποσότητα!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για την επικείμενη μεταγραφική ενίσχυση του ΟΦΗ και που χρειάζεται να εστιαστεί η προσοχή του εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο Δερμιτζάκης ήταν ξεκάθαρος πάνω στα “θέλω” του για τον ΟΦΗ της επόμενης σαιζόν:

Να δουλέψει με 25-26 ποδοσφαιριστές.

Ότι δεν πρόκειται να κάνει πολλές μεταγραφές αλλά λίγες και ΚΑΛΕΣ.

Ότι δεν πρόκειται να βάλει τον σύλλογο σε διαδικασία περιττών και πολλών δοκιμών. Μόνο, ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ θα γίνουν αυτές οι κινήσεις.

Τις προηγούμενες ημέρες αναλύσαμε και εμείς με την σειρά μας ότι βάσει των όσων είπε ο Δερμιτζάκης αναμένεται να γίνουν αρκετές εκκαθαρίσεις στο ρόστερ του ΟΦΗ μιας και ήδη αυτό είναι υπεράριθμο.

Κατά συνέπεια, να μην περιμένουμε “καραβιές παικτών” αμφιβόλου αξίας και προσθήκες ποδοσφαιριστών που δεν θα χρησιμέψουν κατά την διάρκεια της χρονιάς. Άλλωστε, από τις πρώτες συζητήσεις των δύο πλευρών, ο Δερμιτζάκης είχε ζητήσει την απόκτηση “4-5 παικτών πρώτης γραμμής” (πάντα μέσα σε οικονομικά πλαίσια).

Αυτό σημαίνει ότι ο ΟΦΗ θα κινηθεί σε μια επιλεκτική αναζήτηση ποδοσφαιριστών που θα τον ανεβάσουν επίπεδο τη νέα αγωνιστική περίοδο. Επί της ουσίας ο ΟΦΗ δηλαδή χρειάζεται 6 – 7 “11αδατους” ποδοσφαιριστές που θα τον ανεβάσουν επίπεδο στο νέο πρωτάθλημα που ήδη αναμένεται πιο σκληρό, ανταγωνιστικό και πιο δύσκολο!

Πολλά βέβαια θα εξαρτηθούν από το τι θα γίνει με τις αδειοδοτήσεις όμως ο ΟΦΗ θα πρέπει φέτος να κινηθεί πολύ προσεκτικά προκειμένου να του “βγουν” οι μεταγραφές όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται!

Μένει να φανεί τι πρόκειται να γίνει και με τον Θανάση Παπάζογλου αν και θεωρώ ότι αν δεν “σκάσει” πρόταση που να ικανοποιεί τόσο τον ίδιο όσο και τον ΟΦΗ τότε δεν πρόκειται να πάει πουθενά.

Αν ο Παπάζογλου αποχωρήσει, τότε ο ΟΦΗ θα πρέπει να βρει τη νέα “κολώνα” της επίθεσης του.

Αν δεν φύγει ο Παπάζογλου, τότε μείον ένα πρόβλημα για τη νέα σαιζόν…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

1 σχόλια

  1. mano me dedomeno oth polh diskola tha parei adeiodotish o ofh kai kalo tha eine na to ksakatharisoume ayto h treis me teserris metagrafes pou tha ginoun ano ton 24 prepei na eine apolita sostes.eime sigouros oth o maxlas kai o dermitzakhs tha kanoun sostes kinisis.as mhn ksexname oth elaxistes epiloges tou maxla epesan ekso.oi perisoteres petixan.to eidio elpizo kai fetos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

sixteen − 3 =