ΟΦΗ ΝΑ ΣΑΙ και ΜΗΝ φοβάσαι!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στo blog του στο Gentikoule για την… σέντρα της νέας χρονιάς και τονίζει τι ΔΕΝ πρέπει να φοβάται ο ΟΦΗ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η χρονιά ξεκίνησε με ενθουσιασμό, αρκετό κόσμο (όχι όμως και τραγούδι που δυστυχώς έλειψε). Όμως, η λατρεία που γνώρισε η ομάδα από 3.500 φίλους του ΟΦΗ που βρέθηκαν στο «Γεντί Κουλέ» ήταν κάτι το απίστευτο.

Η σαιζόν ξεκινάει με τον ΟΦΗ να βρίσκεται εν μέσω των πιο ιδανικών συνθηκών που έχει συναντήσει τα τελευταία χρόνια. Και αυτό είναι κάτι που μπορεί να λειτουργήσει (και ήδη λειτουργεί) υπέρ της ομάδας. Ήδη στα τέλη Ιουνίου ο ΟΦΗ έχει συμπληρώσει το 80% του ρόστερ του και απομένουν κάποιες (αλλά σημαντικές) πινελιές ώστε αυτό να ολοκληρωθεί.

Υπάρχει ένας σοβαρός και αξιόλογος προπονητής που δουλεύει μέρα – νύχτα για την ομάδα και πλέον ένας κορμός παικτών πάνω στον οποίο ο ΟΦΗ μπορεί να βασιστεί. Απλά, σκεφτείτε ότι πέρυσι η προετοιμασία ξεκίνησε με 8 παίκτες ενώ φέτος αυτός ο αριθμός είχε φτάσει σχεδόν τους 30!

Ο ΟΦΗ φέτος δεν θα πρέπει να φοβηθεί τον εαυτό του και την δυναμική που έχει. Θα πρέπει να μπει στο πρωτάθλημα με στόχο να κοιτάξει ψηλά και να αποδείξει ότι η ιστορία και η βαρύτητα του ονόματος του αποτελεί μια εγγύηση για το δικό του μέλλον.

Άλλωστε, η αλήθεια είναι ότι ναι μεν το πρωτάθλημα προβλέπεται πιο ανταγωνιστικό όμως από εκεί και πέρα οι ομάδες δεν έχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους.

Και μην ξεχνάμε ότι ο ΟΦΗ είναι… ΟΦΗ! Όχι, καμιά ομαδούλα της σειράς.

Το πρωτάθλημα θα τον βρει σε καλύτερη εκκίνηση σε σχέση με την προηγούμενη σαιζόν και οι φιλοδοξίες του θα πρέπει να είναι πολύ μεγαλύτερες από αυτές των προηγούμενων χρόνων.

Η ζημιά που έχει γίνει στο προφίλ του ΟΦΗ τα τελευταία χρόνια είναι ανυπολόγιστη. Ο υποβιβασμός στην Β’ Εθνική, τα προβλήματα που αντιμετώπισε την τελευταία 8ετία ήταν κάποιοι από τους λόγους που δεν τον άφησαν να δυναμώσει την ιστορία του και το όνομα του.

Υ.Γ. Ότι έγινε χθες στις εξέδρες του «Γεντί Κουλέ» ήταν κάτι που στενοχώρησε τους πάντες. Από τους οργανωμένους μέχρι τον απλό κόσμο του ΟΦΗ… Και ιδιαίτερα κάποια «πρόσωπα» που βάζουν τον ΟΦΗ πάνω και από την ζωή τους. Όμως, η οικογένεια του ΟΦΗ έχει δείξει ότι ξέρει να λύνει μόνη της τα προβλήματα και χωρίς να μπαίνουν στην μέση… τρίτοι. 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

4 σχόλια

  1. τι έγινε χθες στο γηπεδο που στενοχώρησε κόσμο; Πείτε και σε μας που είμαστε εκτός Ελλάδας

    1. Οι οργανωμένοι αποχώρησαν από το γήπεδο ως ένδειξη διαμαρτυρίας επειδή υπήρχε η συνεννόηση να ανοίξει μόνο η θύρα 4 και τελικά άνοιξε και η θύρα 8.

  2. ΧΘΕΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΓΑΡΓΑΡΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΕΔΩ ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΡΘΡΟ. ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ Κ ΑΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ

    1. Έχω ξαναγράψει και άλλες φορές ότι την δική μου την ψυχή δεν πρόκειται να την πουλήσω στον διάολο για μερικά χτυπήματα παραπάνω στο σάιτ. Το ίδιο ισχύει και στην προκειμένη περίπτωση. Δεν είναι θέμα “γαργάρας” ή “ποιος με πληρώνει” όπως λες γιατί έχω δείξει ότι δεν λειτουργώ υπό αυτές τις συνθήκες.

      Θεωρώ ότι πρόκειται για ένα θέμα που ξεπεράστηκε και το οποίο οφείλεται στην έλλειψη συνεργασίας. Και λύθηκε με την παρέμβαση εκείνων που έχουν άμεση σχέση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

seventeen − nine =