Το σημάδι της μοίρας με το χέρι του Πέτζα…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για το ξεκίνημα του πρωταθλήματος και για την τύχη που βρίσκεται στο πλευρό του ΟΦΗ.

Ο ΟΦΗ ήταν η πρώτη ομάδα που βγήκε από την κληρωτίδα για τη νέα χρονιά. Αυτό το γνωρίζετε. Μπορούμε να πούμε ότι είναι καλό σημάδι.

Όπως, καλό σημάδι είναι ότι ο ΟΦΗ βγήκε από τα χέρια του Πρέντραγκ Μιγιάτοβιτς.

Συνολικά, για την κλήρωση του νέου πρωταθλήματος δεν έχω άλλη άποψη σε σχέση με όσα λένε οι ειδικοί του πρωταθλήματος. Ότι δηλαδή «όλοι παίζουν με όλους».

Όμως, για τον φετινό ΟΦΗ η αλήθεια είναι ότι χρειαζόταν και την τύχη που του αρμόζει ώστε να έχει ένα καλό ξεκίνημα στο νέο πρωτάθλημα.

Χρειαζόταν αυτό το σπρώξιμο της τύχης με τα 3 παιχνίδια από τα 4 πρώτα στο «Γεντί Κουλέ».

Αυτό θα είναι ότι καλύτερο για τον ΟΦΗ που, σίγουρα, δεν θα είναι έτοιμος στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Όπως, έτοιμη δεν πρόκειται να είναι καμία ομάδα του πρωταθλήματος.

Όμως, για τον ΟΦΗ των 12 και 13 νέων παικτών είναι ένα έξτρα πλεονέκτημα σε σχέση με άλλα παιχνίδια που μπορεί να είχε στο ξεκίνημα της Σούπερ Λιγκ.

Η δύναμη και η στήριξη του κόσμου στο «Γεντί Κουλέ» είναι σε θέση να μετατρέψουν το 11 εναντίον 11 σε 13 εναντίον 11!

Και από το ξεκίνημα των τεσσάρων πρώτων αγωνιστικών, ο ΟΦΗ θα είναι σε θέση να δει με άλλο μάτι την συνέχεια του πρωταθλήματος αλλά και πως θα τον αντιμετωπίσουν στην συνέχεια της περιόδου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

seven + 19 =