Φέτος θα αντιμετωπίζουν διαφορετικά τον ΟΦΗ…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για τον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπίζεται ο ΟΦΗ στο νέο πρωτάθλημα και την μεγάλη διαφορά σε σχέση με την προηγούμενη σαιζόν.

Οι πρώτες δηλώσεις αντιπάλου του ΟΦΗ έγιναν από το Νίκο Παντέλη στον Athletic Radio. Eίπε ο προπονητής του Πανιωνίου ότι «θα μπορούσε να μας τύχει και καλύτερη κλήρωση». Κάτι που δείχνει και τον τρόπο με τον οποίο σκέφτονται και υπολογίζουν τον ΟΦΗ ΠΛΕΟΝ…

Αυτό όμως, τουλάχιστον κατ’ εμέ, δεν είναι απαραίτητα καλό. Μπορεί από πλευράς πρεστίζ και ονόματος του συλλόγου, ο ΟΦΗ να επανακτά το χαμένο κύρος του όμως από αγωνιστικής πλευράς η ομάδα θα βρει εντελώς διαφορετική αντιμετώπιση.

Τι εννοώ; Ότι ομάδες που πέρυσι τον αντιμετώπιζαν επιθετικά, σαν να του έδειχναν ότι δεν τον υπολόγιζαν αγωνιστικά, φέτος θα τον αντιμετωπίζουν αμυντικά και με στόχο να μην χάσουν.

Κάτι που σημαίνει – ειδικά μέσα στο «Γεντί Κουλέ» – ότι ο βαθμός δυσκολίας θα ανέβει ακόμα περισσότερο. Θυμηθείτε το περσινό παιχνίδι με τον Πανιώνιο στο Ηράκλειο. Ο ΟΦΗ κέρδισε σχετικά εύκολα παίζοντας με έναν αντίπαλο που δεν είχε καμία διάθεση να κλειστεί. Αντιθέτως φέτος θα τον δούμε στην πρεμιέρα να παίζει «ταμπούρι» και… έχει ο Θεός!

Ο ΟΦΗ της φετινής περιόδου ανέβηκε επίπεδο αγωνιστικά ωστόσο θα πρέπει να «ματώσει» ακόμα περισσότερο για να πάρει μέσα στο γήπεδο αυτά που δικαιούται. Οι αντίπαλοι του θα τον αντιμετωπίζουν περισσότερο και αυτή η διαδικασία αυτομάτως κάνει πιο δύσκολο το παιχνίδι.

Βέβαια, για αυτό αποκτήθηκαν τόσοι και καλοί παίκτες. Δεν είναι υπερβολή όταν λέμε ότι ο ΟΦΗ έχει 18 – 19 11αδατους ποδοσφαιριστές που μπορούν ανά πάσα στιγμή να ξεκινήσουν βασικοί.

Ο ΟΦΗ της φετινής περιόδου έχει πολύ περισσότερες επιλογές αλλά και το… point ότι φέτος θα πρέπει να αποδείξει πιο πολλά πράγματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

five × one =