Ο Περογαμβράκης σημαιοφόρος της νέας εποχής του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής πιάνει για λίγο τα προσωπικά σχόλια και γράφει στο blog του στο Gentikoule για τον Αλέξη Περογαμβράκη που έκανε αυτό που ήθελε η καρδιά του και όχι η τσέπη του.

Από αυτήν την γωνία, έχω ασχοληθεί ελάχιστες φορές με πρόσωπα. Προτιμώ, όποτε γράφω αυτό το blog, να ασχολούμαι συνολικά με αυτά που αφορούν τον ΟΦΗ παρά να αναφέρομαι σε πρόσωπα που σήμερα είναι στην ζωή μας, αύριο ΔΕΝ είναι.

Κάνω και απόψε μια εξαίρεση και γράφω ένα μεταμεσονύκτιο κείμενο για αυτό το παιδί που πέρασε τόσα στην ζωή του, που άλλους ανθρώπους θα τους είχε λυγίσει και σίγουρα δεν θα τους επέτρεπε να παίζουν τώρα ποδόσφαιρο. Πολύ περισσότερο να ασχολούνται με τον αθλητισμό σε τόσο υψηλό επίπεδο.

Ο Περογαμβράκης πέρασε πολλά από στην ζωή του. Δυσκολίες, τραυματισμοί, απορρίψεις όμως αν γυρίσετε πίσω τον χρόνο, θα δείτε ότι πάντα είχε την ωριμότητα να παίρνει τις κατάλληλες απόψεις.

Ακόμα και το εξάμηνο που αγωνίστηκε στην ομάδα του χωριού του, τις Ασίτες, δεν κώλωσε όταν μέσα σε μια στιγμή βρέθηκε από τον ΟΦΗ, της επικείμενης επιστροφής του στην Σούπερ Λιγκ, στην Δ’ Εθνική παίζοντας για το χόμπι του και την αγάπη του για την μπάλα. Όλα αυτά, τον Ιανουάριο του 2011.

Δεν σας κρύβω ότι και εγώ πίστεψα πως το «πουλάκι Περογαμβράκης» έχει πετάξει. Το δέλεαρ μιας μεταγραφής στην ΑΕΚ είναι ιδιαίτερα σημαντικό για ένα παιδί 25 χρονών που πάλευε από μικρή ηλικία για να αποδείξει την αξία του.

Όμως, ο «Πέρο» ΜΑΣ διέψευσε όλους. ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ. Και είναι «μαγκιά» τόσο του ίδιου που παρέμεινε στον ΟΦΗ αλλά μαγκιά είναι και του ίδιου του ΟΦΗ που κράτησε στο ρόστερ του ένα παίκτη που το όνομα του ακουγόταν ολοένα και πιο πολύ.

Η απόφαση του Περογαμβράκη να παραμείνει στον ΟΦΗ ήταν μια απόφαση καρδιάς. Και δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιος που να μπορεί να πει κάτι διαφορετικό. Και ας πέρασε στα… ψιλά – η τουλάχιστον σε τοπικό επίπεδο – δεν δόθηκε τόσο μεγάλη βαρύτητα σε αυτήν την τόσο σημαντική κίνηση από πλευράς ΟΦΗ και παίκτη.

Η ανανέωση του συμβολαίου του και η παραμονή του στον ΟΦΗ μέχρι το 2017 μπορεί να τον κάνει σημαιοφόρο – σημαίες δεν υπάρχουν πια – της νέας εποχής που ανατέλλει για τον σύλλογο. Μια νέα εποχή που μπορεί να δώσει την θέση της στο σκοτάδι που ζει εδώ και μια 15ετια…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

2 σχόλια

  1. ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΥΡΝΙΑ ΠΑΙΧΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΦΟΥΡΝΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ Κ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΣΑ ΠΙΝΤΟ…

  2. mano kath asxeto.prosekse pos paei ponira o arhs na dimiourgish provlimata se alles omades.Simerino dimosievma katholou athow lei oth endiaferete gia ton makrh.Nai ton makrh tou ofh.Kseroun oth eine sxedon apithano na kanoun thn metagrafh alla profanos den tous endiaferh ayto.Tous niazh na apoprosanatolisoun alles omades kai pektes me to skeptiko tou oth isos etsi kopsoun vathmous.Aionia skoulikia re pedei mou…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

nineteen + 8 =