Μη φας, έχουμε… κουτόχορτο

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ποιος είσαι κύριε που έχεις 70% πληρότητα; Η Μπάγερν; Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule για τον ανήθικο και γελοίο πόλεμο που δέχτηκε ο ΟΦΗ.

Σου απαγορεύω να προσπαθείς να φτάσεις στους «4», αν προσπαθείς πρέπει να είναι άπαντες ενημερωμένοι ότι πρέπει να αποκλειστείς, αν όχι τώρα, τότε οπωσδήποτε στα ημιτελικά. Μη γίνει καμιά στραβή και ζήσουμε μέρες ‘87 και στο μέλλον ξυπνήσουν και άλλες επαρχιακές ομάδες και ζητάνε τίτλους, αν είναι δυνατόν.

Οι εποχές που έπαιρναν τίτλους ομάδες απ την επαρχία πέρασαν και τελείωσαν. Η δεκαετία του 80 μας τελείωσε. Πρέπει να το καταλάβεις καλά. Μπορώ να παραμυθιάζω τους δικούς μου με τον μπαμπούλα του μεγάλου λιμανιού, αλλά από κει και πέρα έχω πρόβλημα να δικαιολογήσω τα αδικαιολόγητα.

Σου απαγορεύω να στηρίζεσαι στα πόδια σου, αν το δοκιμάζεις πρέπει να βρεθεί τρόπος να σου «κοπεί ο βήχας». Πρέπει οπωσδήποτε να είσαι πάνω στο άρμα μου, στο πίσω κάθισμα και να βλέπεις την πλάτη μου. Το πολύ – πολύ να σου επέτρεπα να είσαι στο άρμα του αντιπάλου μου για να έχω δικαιολογία αν με περάσεις.

Να με περάσει ο άλλος μπορεί, να με περάσει όμως αυτός που κάθεται πίσω μου, στο δικό μου άρμα… αποκλείεται. Σου απαγορεύω να γεμίζεις το γήπεδο σου και αν το γεμίζεις πρέπει να βρεθεί κάποια αιτία για να στο κλείσω.

Ποιος είσαι κύριε που έχεις 70% πληρότητα; Η Μπάγερν; Όχι φίλε μου. Δε μπορεί εγώ που είμαι ομαδάρα να παίζω μπροστά σε άδειες εξέδρες και συ να κάνεις sold out.

Τιμωρία γρήγορα, να κλείσει το γήπεδό σου για 3 – 4 αγωνιστικές να έρθουμε στα ίσα μας.

Τι είπες; ‘Έχεις 3 χιλιάδες διαρκείας; Και το ανακοινώνεις κιόλας επίσημα; Και καλείς και έναν κάτοχο διαρκείας να βραβεύσει τον παίχτη σου;

Εγώ δηλαδή που δεν ανακοίνωσα ποτέ πόσα διαρκείας έχω τι είμαι; Λαλάκας;

Εγώ που τα μισά έσοδα απ τα εισιτήρια τα δίνω στη συμμαχία και όχι στην ομάδα, τι είμαι; Λαλάκας; Αν εσύ στην πόλη σου έχει 3.010 διαρκείας, εγώ που θα έπρεπε να είχα πάνω από 60.000 διαρκείας, τι είμαι; Λαλάκας;

Γι’ αυτό σου λέω, κάνε τουμπεκί.

Σου επιτρέπω να με παρακαλάς για όσα ψίχουλα πέσουν απ το τραπέζι μου. Να παρακαλάς σωστά και αν παρακαλάς και γονατιστός, κάτι θα γίνει.

Θα πλακωθώ στις σπαλομπριζόλες και τα κοψίδια και θα σου πετάξω ένα παϊδάκι να το γλύψεις και να το χαρείς.

Σου επιτρέπω να παίζεις εντός έδρας με περισσότερους δικούς μου φιλάθλους απ τους δικούς σου, όπως κάνω στα περισσότερα γήπεδα στην Ελλάδα. Αν οι δικοί σου είναι παραπάνω πρέπει να ονομαστούν «άγριοι, κανίβαλοι και δολοφόνοι».

Οι δικοί σου πρέπει να είναι 500 – 1000 και οι δικοί μου με τα πανό τους από τις γύρω περιοχές της έδρας σου να είναι 2000 και πάνω. Να βλέπουν όλοι στην ΤV ότι η ομαδάρα μου έχει παντού κόσμο, σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο στις γειτονιές της πρωτεύουσας.

Καλό θα ήταν οι δικοί σου να μην ακούγονται και πολύ. Σου επιτρέπω να πούνε κάνα σύνθημα για την Αθήνα κλπ. Αλλά ως εκεί. Άκου να φωνάζει 9000 κόσμος για 90 λεπτά «είστε ανύπαρκτοι στην Κρήτη» και να ακούγεται σε όλη την Ελλάδα.

Απαράδεκτο!

Σου επιτρέπω να κόβεις από 90 έως 1000 εισιτήρια σε κάθε αγώνα, αν κόβεις πάνω από 4500 και αν στα μεταξύ μας δεν πέφτει καρφίτσα, τότε πρέπει το γήπεδό σου να ονομαστεί “ζούγκλα, επικίνδυνο κλπ” για να σταματήσουν να πηγαίνουν ακόμα και οι φίλαθλοι σου.

Ειδικά τώρα, που ίσως έρθουν δύο καυτά ματς για το Κύπελλο, πρέπει να ετοιμάσω το κουτόχορτο για τους δικούς μου. Αν κάτσει η στραβή, το σερβίρουμε άμεσα… Αν δεν κάτσει θα βγούμε και από πάνω.

Στο λιμάνι τα εκατομμύρια από το Τσαμπιονς Λιγκ και τις μεταγραφές πέφτουν βροχή. Στην Θεσσαλονίκη ο Ρώσος βάζει και βάζει αλλά ακόμα δεν μπορεί. Στην Αθήνα έχω ενάμισι χρόνο άνεσης μέχρι να ανεβούν οι άλλοι από την Γ Εθνική. Μια-δυο ομάδες απ την επαρχία ή τις γειτονίες της Αθήνας είναι νοικοκυρεμένες, έχουν λεφτά, παίζουνε καλά άλλα (ευτυχώς για μένα) δεν έχουν λαό.

Εσύ πας να μας την βγεις άσχημα.

Σε είχαμε στην Β’, καλά ήταν, ανέβηκες πάλι αλλά όλοι λέγαμε οτι θα φουντάρεις και θα βαρέσεις κανόνι, αλλά άντεξες

Και να σου πάλι μέσα στα πόδια μας να μας τσιγκλάς.

Όχι ρε φίλε, δεν είναι προσωπικό το θέμα, δεν τα έχω μαζί σου αλλά μόνο εσύ πας να μας τη βγεις. Γι αυτό σου λέω κάνω ότι μπορώ από δω που είμαι για να σου κόψω τη φόρα.

Ανύπαρκτος στην Κρήτη;

Τώρα θα δεις το έργο που θα σου στήσω.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

7 σχόλια

  1. Καλά τα λες, έτσι είναι οντως..

  2. μπραβο !!!! σαρρη ειναι οτι καλυτερο εχω διαβασει το τελευταιο ( και οχι μονο) καιρο στο gentikoule. αν ο οφη δεν ειχε λαο πριν 2 χρονια θα μας ειχαν διαλυσει εκεινο το περιεργο καλοκαιρι….. μας φοβουνται παει και τελειωσε… βλεπουν οτι εχουμε παρα πολλες πιθανοτητες να παμε τελικο αφου σαν συνολο θεωρω οτι ειμαστε πιο καλοι και πιο εμπειροι απο τον παναθηναικο…….. αλλα αυτοι ονειρευονται κιολας ενα εμπορικο τελικο λες και δεν θα βρεθουνε 20000 κρητικοι στο οακα!!!!!!!!!!!!

  3. Ωραιος..
    Απο τα καλυτερα άρθρα σου Μανο.
    Διαβάζοντας το ομως, κακώς βεβαια, καποιος θα νόμιζε οτι εμεσα αναφέρεσαι σε καποια ομαδα που δένει και ράβει στην Ελλάδα, αλλα δεν ειναι ετσι πλεον.
    Ειναι απλα ανύπαρκτοι.

  4. mano oti xeirotero exw diavasei apo to blog sou,eipame pane aytoi na kanoune ti nyxta mera kai kanoume kai emeis to anapodo?tragiko

  5. Μανο μετα αυτο το αρθρο σου βγάζω το καπέλο. Ισως να υπάρχει μια δόση υπερβολής ίσως και όχι. Το μόνο σίγουρο ειναι ότι μετα απο τόση βρωμιά που ειδα απο τα καναλια τους μετα το παιχνίδι τους σιχάθηκα ακόμα πιο πολύ. Οποιος τους έχει ζήσει εκει στη βρωμοπόλη τους ξέρει. Σαν τα προβατα τους πηγαινουν απο δω και απο κει. Οι ανθρωποι ειναι όλοι ναρκωμένοι και τρώνε ότι τους δώσουν. Ειναι σε καταστολή τους έχω ζήσει και έχω δει πολλά.
    Ομιλίτες ενωθειτε δε σταματάμε με τιποτα δε μας πτοεί τίποτα.

  6. υπομονη και επιμονη αδερφια,,,
    ,,,
    ανεκαθεν πολεμουσαν τον ΟΦΗ,,
    την ομαδα την παρακολουθω απο το 73,,
    ανεκαθεν η δυναμη μας ηταν και παραμενει το γηπεδο μας και το οικογενειακο κλιμα της ομαδας,,
    μας εστελναν τελειωμενους παιχτες και εμεις τους ανασταιναμε,,
    τωρα,,
    ας ευχαριστηθουμε επιτελους υστερα απο αρκετα χρονια (εποχη Γκεραρντ)την ομαδα μας που πλεον παιζει και λιγο μπαλα,,τρεχει μαρκαρει,,αποδιδει
    ας απολαυσουμε και τον Σα Πιντο,,οσο καιρο θα παραμεινει στην ομαδα,,(το εργο του αρχιζει να φαινεται επιτακτικα ),,σιγουρα θα προσπαθησουν να τον παρουν αλλες ομαδες (εντος και εκτος Ελλαδος)
    τετοιον προπονητη δεν το βλεπω να μπορουμε να τον κρατησουμε,,,θελει χρηματα για να κρατησεις εναν πολυ καλο προπονητη
    εμεις τον χαβα μας,,,
    προσοχη στο γηπεδο μας
    προσοχη στο οικογενειακο κλιμα,,
    προσοχη την ομαδα μας
    τηρουμενων των αναλογιων,,ολα θα πανε καλα
    μια ζωη Ομιλαρα

    οσων αφορα για τον Παοκ,,,πλακα του καναμε

  7. Μπράβο Μανώλη!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

six + 20 =