Πιάστε τους από τον λαιμό από το πρώτο λεπτό!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για την υπεροχή της φανέλας, της ιστορίας και του μεγέθους που λέγεται ΟΦΗ.

Το έλεγα από την προηγούμενη εβδομάδα, πριν ξεκινήσουν τα πλέι – οφ. Τέτοιοι αγώνες δεν κρίνονται ούτε από πόσα χιλιόμετρα θα κάνει ένας ποδοσφαιριστής μέσα στο γήπεδο, ούτε από το αν εμφανιστεί πιο έτοιμος από τον αντίπαλο του.

Τέτοια παιχνίδια τα κρίνει ο χαρακτήρας, η ψυχή, το πάθος και η δύναμη. Τίποτα άλλο. Αυτό αποδείχθηκε περίτρανα και την προηγούμενη εβδομάδα, στην πρεμιέρα αυτής της διαδικασίας. Ο ανέτοιμος ΟΦΗ αντιμετώπισε τον έτοιμο Λεβαδειακό. Αυτό το κριτήριο έβγαλε μέχρι και τις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιρειών που έδιναν τον τίτλο του φαβορί στην ομάδα της Βοιωτίας.

Και όμως μέσα στο γήπεδο μέτρησε η φανέλα του ΟΦΗ αλλά και αυτό που αντιπροσωπεύει ένας ολόκληρος λαός. Την περηφάνια και την ψυχική δύναμη των Κρητικών. Αυτά τα παιδιά που οδηγούν εκ του ασφαλούς τον ΟΦΗ στην Σούπερ Λιγκ είναι ήρωες. Κανένας δεν πρόκειται και ούτε θα τους αμφισβητήσει.

Ξέρουν οι ίδιοι τι πρέπει να κάνουν και πως θα εμφανιστούν στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό. Τέτοια ματς δεν τα κρίνουν τα συστήματα και η τακτική. Απλά, η ψυχή και η καρδιά.

Από το πρώτο λεπτό, οι παίκτες του ΟΦΗ χρειάζεται να πιάσουν τους αντιπάλους τους από τον λαιμό και να τους δείξουν ποιος είναι το αφεντικό. Και μόλις το κάνουν, είμαι σίγουρος ότι τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους…

Μεγάλη μέρα ξημερώνει αδέρφια και είμαι αισιόδοξος ότι στο τέλος της θα πανηγυρίζουμε όλοι και το Ηράκλειο θα καεί…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

12 σχόλια

  1. να γυαλιζουν τα ματια τους σημερα… αυτο θελω να δω απο το πρωτο λεπτο..

  2. pekste gia thn fanela…DINATA KAI ME PERIFANIA
    me ton monadiko tropo pou mono esis 3erete alania 😉

  3. THA GINEI SHMERA KOLASHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

  4. και την αθηνα θα καψουμε μανωλη… απο δω θα ξεκινησει η φωτια σημερα και θα κατεβει προς τα κατω..

  5. Μανώλη σήμερα θα έχουμε μια συζητησούλα για τους υποβιβασμούς και το ΣΚΑΝΔΑΛΟ που ανεβαίνουν Λάρισα και Πανσερα’ι’κός ?

  6. re manoli to na to les se emas oth prepei na tous patisoyme kato eine dedomeno oth to kseroume kai oth etsi prepei na ginh,to thema eine na to empedosoyne oi pektes tou ofh alios den exei noima ayto to arthro

  7. Κύριε Σαρρή,
    είστε ευχαριστημένος από τον τίτλο του άρθρου σας?
    Την περίοδο που γίνεται προσπάθεια “για κάτι καλύτερο” εσείς γυρνάτε στα παλιά αδιέξοδα δημοσιογραφικά μονοπάτια που γεννούν μόνο βία.
    Λυπάμαι ειλικρινά.

    1. MtX4 ασε τις μακακιες και πηγαινε σε κανα site της ομαδουλας σου να σχολιασεις

    2. ότι να’ναι….
      εκει κόλησες εσύ?? στο μεταφορικό???? ελεος!! (τι ομάδα να είσαι άραγε??)

      πάμε δυνατά ρε ΟΜΙΛΑΑΑΡΑΑΑΑ!!!!

  8. tropos tou legin to ipe re filos..”MtX 4″

  9. Εγώ πιστεύω ότι σήμερα θα χάσουμε 6-0, θα απορριφθεί η ένστασή μας, θα χάσουμε όλα τα υπόλοιπα ματς στα χαρτιά, και θα υποβιβαστούμε στο τοπικό λόγω στημένων. Επίσης θα αθωωθεί ο Μπέος κι ο Βόλος θα πάρει το Europa League με τον Αχιλλέα να το σηκώνει και τον Πλατινί να τον χειροκροτά από κοντά. Ξέρω κι άλλο ένα με τον Τοτό αλλά είναι σόκιν και δε κάνει να το γράψω. Βλέπουν και μικρά παιδιά..

  10. Ταν Η Επι Τας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

2 × 2 =