Καλοτάξιδος να είσαι ΟΦΗ μας!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για την χρονιά που τελειώνει και για τα καλύτερα που θέλουμε να πιστεύουμε ότι έρχονται.

Σε περίπου 20 ώρες από τώρα η Σούπερ Λιγκ 2013 – 2014 μπαίνει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Μια σαιζόν για τον ΟΦΗ που είχε τα πάνω της, είχε τα κάτω της αλλά το καλύτερο ήταν το φινάλε της. Ένα φινάλε που δεν μπορώ να πω ότι δεν το περιμέναμε όλοι μας. Να τερματίσει ο ΟΦΗ στην έκτη θέση της βαθμολογίας και παράλληλα να μπορέσει να συνεχίσει το «συμμάζεμα» στα οικονομικά του. Ότι καλύτερο για έναν σύλλογο που πέρασε πολλά τα προηγούμενα χρονιά και κόντεψε να διαλυθεί από την έλλειψη ενότητας που παρουσιάστηκε κατά καιρούς.

Ο ΟΦΗ έδειξε ότι είναι αυτάρκης αρκεί να είναι ΕΝΩΜΕΝΟΣ. Το φετινό τρίπτυχο της επιτυχίας, ομάδα – διοίκηση – κόσμος είναι κάτι που χρειάζεται να προφυλαχθεί από ΟΛΟΥΣ ως κόρη οφθαλμού. Να το διαφυλάξουν όλοι με κάθε δύναμη της ψυχής τους ώστε ο ΟΦΗ να μην κάνει ούτε ένα βήμα προς τα πίσω. ΜΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ. Όσο και αν επιθυμούν ορισμένοι το αντίθετο, ο ΟΦΗ πρέπει να κοιτάζει μόνο μπροστά και ποτέ ξανά πίσω.

Η χρονιά για τον ΟΦΗ δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα και όλοι μας περιμένουμε να έρθουν τα καλύτερα το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης. Ο ΟΦΗ της αισιοδοξίας, της πίστης και της στήριξης δεν έχει να φοβηθεί κανέναν και τίποτα.

Τι και αν ξεκίνησε με το αριστερό, τι και αν στο πρώτο κομμάτι της χρονιάς προσπάθησαν όλοι να βγάλουν άχρηστους τους παίκτες που έδιναν τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Και ακόμα πιστεύω ότι ο Παύλος Δερμιτζάκης στάθηκε άτυχος γιατί μπορεί να ήταν διαφορετικά τα πράγματα τόσο για εκείνον, όσο και για τον ΟΦΗ αν ένα από τα πολλά σουτ πήγαινε μέσα στις 7 πρώτες αγωνιστικές.

Τα ρίσκα που πάρθηκαν είναι τεράστια αλλά πιστεύω ότι όλοι μπορούν να θεωρούνται δικαιωμένοι. Η επιλογή του Σα Πίντο, ο ξέφρενος ρυθμός που έδωσε ο Πορτογάλος αναμορφωτής ήταν εικόνες από έναν εντελώς διαφορετικό ΟΦΗ. Με μεγάλη καρδιά, αστείρευτη ψυχή και εικόνες που θα μας συντροφεύουν για αρκετά χρόνια. Μέχρι να έρθουν τα καλύτερα θα λέμε «θυμάσαι ρε τι έγινε μετά τον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό; Ή το πανηγύρι για τη νίκη επί της Ξάνθης;» Και πολλά άλλα που θέλουμε να πιστεύουμε ότι είναι μόνο η αρχή για τον ΟΦΗ που ο κόσμος του θέλει να βλέπει ΠΑΝΤΑ ψηλά!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

1 σχόλια

  1. καλησπερα μανωλη !ευχομαι κ γω να ειναι καλοταξιδος ο οφη μας κ ειμαι σιγουρος πως οτι κ να γινει εμεις θα ειμαστε με το κεφαλι ψηλα!! ξερεις εδω που μενουμε κ εγω αλλα κ ο ξαδερφος τεο ξερεις με το περιπτερο ειμαστε μες τη φωλια του λυκου αλλα δεν μασαμε αν κ μας περιμενουν στη γωνια.τους εχω πει οτι μετα το πρωτο ματς δεν θα πω τιποτα αλλα θα περιμενω την ρεβανσς για να γελασω μαζι τους κ αυτο γιατι ειμαι σιγουρος οτι την τεταρτη το μονο που θα περιμενω ειναι ποιος θα ειναι ο αντιπαλος μας στον τελικο!!!! ειδη σημερα στο ραδιοφωνο αρχισε το κλαμα με την διαιτησια κτλ.ξερεις εσυ. κ μονο αυτο μου φτανει για να δω ποσο μας φοβουνται!! τρεμουν κ αυτη ειναι η μεγαλη επιτυχια του φετινου ΟΦΗ!!!!παντα ηθελα να βλεπω τον ΟΦΗ να αγωνιζεται ετσι γιατι για να εισαι ΟΦΗ ειναι σταση ζωης .δεν θελω να κερδισω με καθε μεσο αλλα να αγωνιστω να ματωσω για να κερδισω και αν τελικα δεν τα καταφερω θα ειμαι ικανοποιημενος που προσπαθησα και αυτο μου το εχει δωσει ο φετινος ΟΦΗ.ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

18 − eighteen =