Ο ΟΦΗ θέλει έναν προπονητή που θα εμπνεύσει τον σύλλογο

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για το νέο προπονητή, όλα όσα εκείνος χρειάζεται να εκφράζει αλλά και την ανάγκη για να βρεθεί έμπνευση.

Θέλω να πιστεύω ότι μπαίνουμε στην τελική ευθεία. Εκείνον τον δρόμο που όταν ο ΟΦΗ φτάσει στο τέλος του τότε άμεσα θα καταλήξει και στον προπονητή που θα καθοδηγήσει την ομάδα στο νέο πρωτάθλημα. Ένα πρωτάθλημα με μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας, αυξημένο δείκτη επικινδυνότητας που απαιτείται να βρει τον ΟΦΗ πιο έτοιμο και ασφαλώς πιο δυνατό.

Γίνεται κατανοητό ότι ο «αντί – Σα Πίντο» που θα έρθει στον ΟΦΗ, θα χρειάζεται να είναι ένα πρόσωπο που θα εμπνεύσει τον σύλλογο και παράλληλα θα του δώσει ένα μεγάλο «συν» εν όψει της νέας χρονιάς. Το αν θα είναι ένα όνομα που θα το γνωρίζει ο κόσμος ήδη ή θα είναι ένας προπονητής που θα έρθει με low profil και θα δουλέψει, αυτό είναι κάτι που δεν το γνωρίζουμε. Θα το μάθουμε όμως. Και υποθέτω ότι αυτό θα γίνει σύντομα.

Ωστόσο, επί της ουσίας αυτό που χρειάζεται να δούμε είναι το σχέδιο και το όραμα που θα έχει ο νέος προπονητής. Γιατί, η αλήθεια είναι ότι έρχεται σε έναν σύλλογο που το όραμα του συνδυάζεται άμεσα με το όραμα του κόσμου του και εκείνων που τον διοικούν. Έναν προπονητή που θα δώσει το… 101% των δυνατοτήτων του ώστε να παλέψει για όλα εκείνα που εκφράζει ο σύλλογος.

Ο σύλλογος χρειάζεται έναν προπονητή που θα εμπνεύσει όλον τον οργανισμό που ονομάζεται ΟΦΗ. Τέτοιος ήταν ο Παύλος Δερμιτζάκης, τέτοιος ήταν και ο Ρικάρντο Σα Πίντο. Ανεξάρτητα από το τι αποτελέσματα έφερε ο καθένας ξεχωριστά. Όλο αυτό το momentum και όλα όσα έφερε ο Δερμιτζάκης με την έλευση του, ήταν στοιχεία που λειτούργησαν μόνο θετικά στην προσπάθεια που ξεκινούσε το περσινό καλοκαίρι…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

2 σχόλια

  1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΝΟ,Ο ΟΦΗ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ.ΑΡΑ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ….ΣΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΑ ΠΙΝΤΟ.

  2. Kalispera mano,eiparxei endiaferon tou ofi gia castillo?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

two × three =