Το ειδικό βάρος του Γκατούζο…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για την «αύρα» που έχει φέρει ο Ιταλός τεχνικός και η οποία αυξάνει τις υποχρεώσεις ολόκληρου του μηχανισμού του ΟΦΗ.

Ο Ιταλός, νέος προπονητής του ΟΦΗ, έχει φέρει μαζί με το όνομα του και μια ολόκληρη κληρονομιά που πλανάται πάνω, όχι μόνο πάνω από το Ηράκλειο και ολόκληρη την Ελλάδα. Η τεράστια δυναμική του ονόματος του συναντήθηκε με το μέγεθος και την δυναμική του συλλόγου και όλοι πιστεύουν ότι αυτό το «πάντρεμα» θα φέρει και τα ανάλογα αποτελέσματα.

Και η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος του ΟΦΗ είναι απαιτητικός, «δύστροπος» (με την καλή έννοια) και δεν συμβιβάζεται με την… μετριότητα. Και μπορεί οι τελευταίες χρονιές να μην είναι ανάλογες του μεγέθους του συλλόγου όμως αναμφίβολα στήριξε τον ΟΦΗ αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες που υπάρχουν ώστε η ομάδα να ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Το ειδικό βάρος μιας προσωπικότητας όπως είναι αυτή του Τζενάρο Γκατούζο είναι αρκετή για να βάλει ψηλά τον πήχη. Στην οργάνωση και την δομή του συλλόγου. Και γνωρίζουμε όλοι, πως καλά είναι τα αποτελέσματα και οι καλές πορείες αλλά όταν δεν υπάρχει σε έναν σύλλογο οργάνωση και σωστή δομή τότε δεν μπορούν να γίνουν πολλά πράγματα.

Ήδη από τις πρώτες ημέρες της εποχής του Γκατούζο, ο πήχης έχει μπει αρκετά ψηλά. Η οργάνωση και ο τρόπος δουλειάς του 36χρονου Ιταλού έχει εντυπωσιάσει τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ που γνωρίζουν ότι φέτος πρέπει να δώσουν το 110% των δυνατοτήτων τους προκειμένου να είναι απόλυτα συνεπείς στις υποχρεώσεις τους.

Ο πήχης μπορεί να μπει ψηλά, όχι μόνο μέσα από τους στόχους που θέτει ένας σύλλογος αλλά και από την οργάνωση που χαρακτηρίζει έναν σύλλογο. Και η παρουσία του Τζενάρο Γκατούζο θέτει τις προϋποθέσεις για την άριστη οργάνωση του συλλόγου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

2 σχόλια

  1. Τα ιδια λέγατε και για τον Δερμιτζάκη πέρσι κ τελικά δεν πρόλαβε ούτε την παρέλαση. Υπομονή και αν είναι καλός θα φανεί, δεν χρειαζοντε ουτε σαλτσες ούτε φανφαρες

  2. ΕΛΠΗΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΑΛΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 9 ΑΓΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ ΜΕ 2 ΕΝΤΟΣ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ…….ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΜΕΣΩΣ…..ΑΥΤΑ…. ΚΑΙ ΚΑΛΗ
    ΔΥΝΑΜΟΙ ΣΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

2 × 3 =