Η επιστροφή του «Σίλε»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του για τους παίκτες που είναι ήδη στο ρόστερ και όχι αυτούς που θα έρθουν και στέκεται στην επιστροφή του Μίρνες Σίσιτς.

Τα 2,5 από τα 3 τελευταία χρόνια, ο Σλοβένος είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας του ΟΦΗ. Είτε αρνητικά, είτε θετικά ο «Σίλε» αποτελεί ένα σύνηθες στοιχείο του ρεπορτάζ του ΟΦΗ και σίγουρα οι απόψεις διίστανται.

Για παράδειγμα, κανένας δεν αμφισβητεί το τεράστιο ταλέντο του Σίσιτς που από μόνο του είναι τέτοιο που μπορεί να κάνει την διαφορά. Και αυτό είναι κάτι για το οποίο κανένας δεν μπορεί να πει κακή κουβέντα αλλά ούτε και να αναρωτηθεί για το αν ο Σλοβένος είναι καλός ή κακός παίκτης.

Με πολύ μεγάλη χαρά πληροφορούμαι ότι ο Μίρνες Σίσιτς είναι ένας εντελώς διαφορετικός άνθρωπος και αποτελεί μια πολύ ευχάριστη έκπληξη για τον ΟΦΗ και τον Τζενάρο Γκατούζο. Άλλωστε η αξία του και η ποιότητα που διαθέτει ως ποδοσφαιριστής είναι κάτι που το έχει δείξει αρκετές φορές χαρίζοντας μας μοναδικές στιγμές. Η γκολάρα στα Περιβόλια, στο Αγρίνιο και η ηγετική του φυσιογνωμία είναι λίγα μόνο από αυτά που μπορεί να μας έχει δώσει.

Η προσωπικότητα του και η ηγετική του φυσιογνωμία στα 8 πρώτα παιχνίδια της περιόδου 2012 – 2013 είναι κάτι που σίγουρα δεν έχει ξεχαστεί. Τότε, σε έναν ΟΦΗ που ψαχνόταν αγωνιστικά – λόγω της μη αδειοδότησης- ο Σίσιτς πήρε την ομάδα στις πλάτες του και έκανε αυτό το φοβερό ξεκίνημα που είχε. Όσα έγιναν στην συνέχεια και οδήγησαν στην αποχώρηση του είναι κάτι που το έχουμε συζητήσει αρκετές φορές και τα οποία δεν χρειάζεται να τα πούμε ξανά.

Πλέον κάνοντας κανονική προετοιμασία – για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια – είναι κάτι που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Όπως και ο ζήλος που δείχνει κατά την διάρκεια της προετοιμασίας ώστε να αποδείξει την αξία του. Γιατί το «εγώ» του είναι εκείνο που τον κάνει να θέλει να δώσει απαντήσεις για την αξία του. Και γνωρίζει πολύ καλά ότι ξεκινώντας προετοιμασία από την πρώτη ημέρα, όλα εξαρτώνται από εκείνον. Ταλέντο έχει, ποιότητα διαθέτει και η αξία του είναι δεδομένη.

Όλοι στον ΟΦΗ πιστεύουν ότι μπορεί να αποτελέσει μια σημαντική «εσωτερική» μεταγραφή – ικανή να τον βγάλει στον «αφρό» και να αποτελέσει ένα τεράστιο όπλο για τον Γκατούζο. Και ο Ιταλός δεν κρύβει την ικανοποίηση του από την συμπεριφορά που δείχνει ο Σλοβένος που είναι απόλυτα συνειδητοποιημένος για το τι μπορεί να προσφέρει και να δώσει στο νέο ΟΦΗ…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

5 σχόλια

  1. μανώλη να σε ρωτήσω κάτι… με τον νούνιεζ τι έγινε τελικά? έφυγε από την όμαδα ή συνεχίζει?

    1. Έχει φύγει Νίκο.

      1. Ευχαριστω…

  2. vasikoi paixtes me symvolaia tin kanoun enas enas mas noiazei o 35xronos sisic pou persy epekse 5 mats olh ti xronia file mano…..

  3. ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΖΟΡΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ. ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ ΤΣΑΜΠΑ. ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΥΡΙΕ ΜΑΝΘΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

10 + ten =