Τι να περιμένουμε από τον φετινό ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για το νέο πρωτάθλημα και το τι πρόκειται να περιμένει ο κόσμος του ΟΦΗ από παίκτες και προπονητή.

Μετά από τέσσερις μήνες ανυπομονησίας και μεγάλης προσμονής, το πρωτάθλημα ξεκινάει το Σάββατο και όλοι περιμένουμε πως και πώς να για δούμε το νέο ΟΦΗ. Λίγες ημέρες πριν την σέντρα του νέου πρωταθλήματος και αναμένοντας να δούμε τι νέο θα φέρει η ομάδα, τολμώ να κάνω προβλέψεις και εικασίες για τους στόχους του νέου ΟΦΗ.

Καταρχήν, αγωνιστικά αυτό που περιμένουμε να δούμε είναι να έχει ο ΟΦΗ μια συνέχεια σε αυτό που μας έδειξε την προηγούμενη χρονιά. Σαφώς και ο ΟΦΗ δεν είναι έτοιμος για Ευρώπη ή πλέι – οφ αλλά η περσινή έκτη θέση δίνει έναν στόχο για το φετινό πρωτάθλημα. Να μπορέσει η ομάδα να διατηρήσει ψηλά το φρόνημα και την ψυχολογία του κόσμου δείχνοντας παράλληλα ότι έκανε ένα – δύο βήματα βελτίωσης σε σχέση με το προηγούμενο πρωτάθλημα. Ο ΟΦΗ χρειάζεται να αναδείξει ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο προκειμένου να αποδείξει και να δείξει πως η καλή πορεία της περσινής σαιζόν είναι μια αφετηρία για την αγωνιστική αναβάθμιση του συλλόγου. Αυτό θα συμβεί μέσα από το καλό πρόσωπο που (πρέπει) να παρουσιάσει ο ΟΦΗ στο πρωτάθλημα αλλά και στο κύπελλο όπου είναι υποχρέωση του να πάει όσο πιο μακριά γίνεται – και να πετύχει αυτό που έχασε στην παράταση της Λεωφόρου.

Πέραν του αγωνιστικού μέρους του φετινού ΟΦΗ, η ομάδα είναι γεμάτη από στοιχήματα. Αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά. Για τα εξωαγωνιστικά, ο ΟΦΗ έχει μπει σε έναν δρόμο δύσκολο, δύσβατο και επίπονο. Που πολλές φορές δεν τον καταλαβαίνει κανένας μας. Και οι δυσκολίες δεν έφυγαν, ούτε τελείωσαν. Όμως τουλάχιστον ο ΟΦΗ ξέφυγε από τον κίνδυνο του 2012 όταν βρισκόταν στα πρόθυρα της διάλυσης. Ούτε ΑΕΚ έγινε, ούτε Άρης – ούτε καν Πανιώνιος που έμεινε στην Σούπερ Λιγκ αλλά δεν ξέρει αν θα μπορεί να επιβιώσει σε πέντε – έξι μήνες. Οι στόχοι του ΟΦΗ είναι ιδεατοί, ρεαλιστικοί και πραγματικοί. Μπορεί να τους πετύχει και να έχει μια σαιζόν – ανάλογη της περσινής. Σε όλα τα επίπεδα και με βελτίωση όλων των προσώπων που μπορεί να παρουσιάσει ο σύλλογος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

fifteen − four =