Νίκες σε τέτοια ματς κάνουν την διαφορά…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για το ματς με την Βέροια και γιατί η νίκη κρίνεται πολύ πιο σημαντική από ότι έναντι των «μεγάλων».

Θυμηθείτε τα περσινά παιχνίδια στο «Γεντί Κουλέ» και πόσες απώλειες βαθμών είχε έναντι των αντιπάλων του: Με Βέροια 0 βαθμούς, με Πλατανιά, Εργοτέλη, Αστέρα Τρίπολης, ΠΑΣ Γιάννενα, Πανιώνιο πήρε από 1 βαθμό σε κάθε ματς. Σύνολο μας κάνουν 5 βαθμούς σε 6 αγωνιστικές μέσα στο Ηράκλειο. Σύνολο οι χαμένοι βαθμοί μας κάνουν άθροισμα 13!

Αν σκεφτείτε που τερμάτισε ο ΟΦΗ στο πρωτάθλημα, τι άγχος είχε μέχρι τα μέσα Μαρτίου αλλά και τι προσπάθεια έκανε για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας τότε μπορείτε να καταλάβετε πόσο μεγάλη σημασία έχουν οι νίκες έναντι των μικρομεσαίων. Ήδη, έγινε η αρχή κόντρα στον Παναιτωλικό και σήμερα ο ΟΦΗ χρειάζεται να δώσει συνέχεια κόντρα σε μια ομάδα που πέρυσι μέτρησε δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Δύο νίκες στις πρώτες αγωνιστικές θα ανυψώσουν το ηθικό των παικτών και της τεχνικής ηγεσίας εν όψει της (δύσκολης) συνέχειας και βέβαια εννοείται πως όσο ο ΟΦΗ θα κερδίζει μέσα στο Ηράκλειο, τόσο λιγότερο άγχος ή πίεση θα έχει στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Όμως για να φύγει το άγχος και η πίεση, θα πρέπει ο ΟΦΗ να αρχίσει να κερδίζει τους μικρομεσαίους μέσα στο Ηράκλειο, να παίρνει τις νίκες που ΠΡΕΠΕΙ να κάνει και στην συνέχεια θα βλέπει τα επόμενα παιχνίδια…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

1 σχόλια

  1. Κακες εμφανισεις να δεις τι διαφορα κανουν.Συνοπτικα,δεν υπαρχει κανενα σχεδιο επιθεσης και αμυνας με αυτο το συστημα που παιζαμε μεχρι να το φαμε απεναντι σε ομαδες που κανουν τα βασικα και μπορουν να εχουν κατοχη μπαλας γιατι το Αγρινιο μας περιμενε.Οι παικτες ταλαιπωρουν τη μπαλα και ταλαιπωρουνται και οι ιδιοι και φυσικα εκνευριζονται γιατι δεν αποδιδει αυτο το πραγμα και δεν μπορουν να το παιξουν τι να κανουμε!Αυτους εχουμε ας προσαρμοστει το συστημα σε οτι μπορουν να κανουν,δε θελω να σκεφτομαι τι θα γινει απεναντι σε καλυτερες ομαδες,αν και η βεροια εχει παρει πολλους καλους παικτες ειδικα μεσοεπιθετικα.
    Για τον Ραζακ και την παρουσια του δεν υπαρχει προσδιορισμος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

12 − 5 =