Επειδή τα βλέπουμε ΟΛΑ “ασπρόμαυρα”…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule και εκφράζει μερικές απορίες για την καθημερινότητα του ΟΦΗ.

– Πως γίνεται ορισμένοι δημοσιογράφοι από την Αθήνα να κάνουν ρεπορτάζ και να ενημερώνουν σωστά τον κόσμο και άλλοι να αποδίδουν τις πληροφορίες τους σε “εκτιμήσεις”; Γίνεται από δόλο προκειμένου να εξυπηρετηθούν συγκεκριμένοι σκοποί ή από ανικανότητα;

– Ορισμένοι που έσπευσαν να φέρουν την καταστροφή δεν σκέφτονται λίγο τον κόσμο του ΟΦΗ; Δεν φτάνει που έχει τόσα οικονομικά προβλήματα, προσπαθεί να επιζήσει και να τα βγάλει πέρα με όλα τα αυτά που του φορτώνουν καθημερινά, πρέπει να τον αγχώνουν και να τον κάνουν να νιώθει ότι γκρεμίζεται ο κόσμος – μόνο και μόνο για να κερδίσουν μερικά… κλικ παραπάνω;

– Ο Γκατούζο ήταν απόλυτος σε ότι έχει να κάνει με την απόφαση του για τους Δασκαλάκη, Φραγκουλάκη. Εγώ θα πω ότι ήταν άδικο για τους δύο ποδοσφαιριστές γιατί έμειναν χωρίς ομάδα την τελευταία ημέρα των μεταγραφών. Αλλά από εκεί και πέρα, επειδή βρίσκονται διάφοροι αυτόκλητοι υπερασπιστές, είναι δυνατόν αυτό το πράγμα να έγινε επίτηδες και να το παρουσιάζουν κατ’ αυτόν τον τρόπο;

– Ορισμένοι που έπαιξαν με το συναίσθημα του κόσμου – και με την (δυστυχώς) δική μας συμμετοχή – πως νιώθουν που ζητούν αφαιρέσεις βαθμών και άλλες λοιπές αποφάσεις για τον ΟΦΗ που αγάπησαν τόοοοοοοοοοοσο;

– Ποιοι κάνουν λόγο σε… δημόσια τραπέζια για “πραξικοπήματα” και “ανατροπές καταστάσεων” επειδή άλλα “καθεστώτα” τους είχαν στο πρώτο τραπέζι πίστα;

– Τον κόσμο του ΟΦΗ τον πείραξε η ήττα ή η εμφάνιση στο Φάληρο; Γιατί τα λέγαμε από τις προηγούμενες ημέρες ότι τον κόσμο δεν θα τον πείραζε η ήττα αλλά η εμφάνιση που ήταν χείριστη.

– Τι εννοούσε ο Μακρής όταν έλεγε ότι “είχαμε μεγάλη ταραχή”, κάτι που δεν επιτρέπεται από παίκτες μιας ομάδας όπως ο ΟΦΗ. Γιατί ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 51 λάθη – αριθμός που αντικατοπτρίζει πλήρως την τραγική εικόνα που παρουσίασε στο παιχνίδι.

– Ορθώς ο Γκατούζο στήριξε τους παίκτες του μετά το ματς με τον Ολυμπιακό και δεν τους έριξε “βορά” στον κόσμο του ΟΦΗ που έψαχνε να ξεσπάσει για την τριάρα. Ο Ιταλός έχει υπάρξει ποδοσφαιριστής υψηλού επιπέδου και μεγάλων απαιτήσεων, άρα γνωρίζει πως πρέπει να συμπεριφερθεί απέναντι στους παίκτες του και πως πρέπει να τους προστατεύσει.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

13 σχόλια

  1. ο Γκατουζο κανει ποτε αυτοκριτικη ομως?οτι ας πουμε δεν αποδιδει το συστημα δεν το σκεφτεται ή επειδη ηταν μεγαλος παικτης εχει το αλαθητο και νομιζει οτι ειμαστε τοοοσο ποδοσφαιρικα πισω που δεν βλεπουμε οτι η ομαδα δεν αποδιδει ετσι.Ειδαμε 2 φιλικα και 3 επισημα παιχνιδια και δεν του βγαινει,ασχετα με τη νικη με τον Παναιτωλικο.
    Αφου οι παικτες δεν μπορουν να το παιξουν με το στανιο δε γινεται.Ζητημα αν το παιζουν αποδοτικα 5 ομαδες στην Ευρωπη και αλλης κλασης προφανως.
    Τεραστιοι παικτες ηταν και ο Ζικο και ο Μαραντονα αλλα σαν προπονητες δεν καναν τιποτα.

  2. Συμφωνώ με το φίλο βαγγέλη, χωρίς να θέλω να μηδενίσω ή να το παίξω προπονητής.
    Αφού απο την αρχή που δοκίμαζε το 3-5-2 φάνηκε ότι δεν τραβάει καλά με αυτο η ομάδα, γιατί τόση επιμονή και δοκιμάζει και κάτι αλλο;

  3. Συμφωνω με τους προλαλησαντες.Κοιταζει καθολου ο Γκατουζο στον καθρεπτη ή του αρεσει να ασχολειται μονο με τους αλλους?Γιατι,ασχετα το ποσο μεγαλο παικτης υπηρξε,οταν καθοταν και τσαμπουκαλευοταν με αντιπαλους παικτες (και μελη τεχνικων τημ) οταν ηταν ποδοσφαιριστης,πως μπορει να μιλαει για “πειθαρχια”???Γραφικος μια ζωη,τωρα νομιζει οτι ο κοσμος εχει ξεχασει!

    Οι Δασκαλακης και Φραγκουλακης (χωρις να ξερω κατι συγκεκριμενο) μπορει και να δημιουργησαν εσωτερικο προβλημα.Δε λεω οτι ειναι αγιοι.Αλλα σκεφτειτε και τα εξης:
    -Και οι 2 ηταν εκτος αγωνιστικων πλανων και αντικατασταθηκαν απο νεους παικτες,χωρις να τους δωθει η ευκαιρια να δειξουν αν και ποσο αξιζουν.
    -Ειναι κι αυτοι απληρωτοι,οπως και πολλοι (πρωην πλεον) συμπαικτες τους.
    -Τους κρεμασε ασχημα (και το κανε επιτηδες πιστευω) βαζοντας τους στο περιθωριο την τελευταια μερα των ελευθερων μεταγραφων.Θελω να πω…σιγουρα δεν του δημιουργησαν θεμα μονο στο φιλικο με τον Εργοτελη,υπηρχαν και προηγουμενα επεισοδια.Ας τους ειχε διαολοστειλει τουλαχιστον καμια 10αρια μερες πριν!
    -Αν καποιος απο τους παικτες του κ.Σελουκ δημιουργησει παρομοια προβληματα με τους παραπανω,ο Γκατουζο θα δειξει την ιδια ευαισθησια???Αμφιβαλλω…

    Οσο για το κολλημα που εχει φαει ο Ρινο με το 3-5-2,δεν εχω να συμπληρωσω κατι,με καλυψαν τα παιδια παραπανω.

    Και κατι ακομα.Να ξερετε οτι στην Ιταλια ο κοσμος γελαει με την καρδια του οταν ακουει το…”Γκατουζο προπονητης”.

  4. οσο πιο γρηγορα προσληφθει κανονικος προπονητης σε αντικατασταση του παλαιμαχου, τοσο λιγοτερο κινδυνευει η ομαδα απο προωρη απωλεια της χρονιας…
    δεν μπορει να φταινε παντα οι παικτες..

  5. Το συστημα αυτό το παιζει ο Γκατούζο απλα για να έχει 5 αμυντικούς και να μην τρώει πολλά γκολ ή ομάδα. Φοβάται δηλαδή, γιατί δεν έχει εμπιστοσυνη ουτε στον εαυτό του σαν προπονητη ουτε μάλλον στην ομάδα.
    Παει να κερδίσει χρονο να μην φαει κανέναν διασυρμό και φύγει άρον άρον.
    Το οτι ή ομάδα δεν κανει ουτε μια φαση χωρίς εξτρέμ δεν τον νοιαζει

  6. Δηλαδή ρε παιδιά αν η ομάδα έπαιζε 4-4-2 με Βέροια και διορισμένο, θα πηγαίναμε καλύτερα; Το σύστημα τους φταίει που δεν αλλάζουν δεύτερη μπαλιά; Μήπως έχουμε μερικούς άμπαλους που δεν κάνουν ούτε για τη Β’ εθνική;

  7. ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΟΤΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΘΕΛΕΙΣ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΡΟΣΤΕΡ, ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΟΦΗ ΕΚΕΙ ΕΝΤΟΠΙΖΕΤΑΙ. Η ΒΕΡΟΙΑ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΙΔΗ ΜΠΑΡΓΚΑΝ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΕΜΕΙΣ Η ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. ΟΤΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΛΟΥΣ ΑΚΡΑΙΟΥΣ ΜΠΑΚ ΟΙ ΑΚΡΑΙΟΙ ΜΠΑΚ ΤΟΥ ΟΦΗ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ. ΜΙΛΙΑΖΕΣ, ΣΤΑΘΗΣ, ΑΡΤΟΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΙΑΚΗΣ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΜΟΝΟ Ο ΜΙΛΙΑΖΕΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ. ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ ΟΦΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟ, Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΣΤΗΝ ΔΥΜΑΜΗ, ΣΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ! ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΤΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ! ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ Ο ΚΑΤΟΥΖΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΠΕΛΕΞΕ Ο ΠΟΥΛΙΝΑΚΗΣ, ΕΛΠΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΤΑΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΚΩΟΥΤΣΑΡΕΙ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ “ΝΤΟΥΕΤΟ” ΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΦΡΑΓΚΟΥΛΑΚΗ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΑΠΕΣΤΕΙΛΕ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ, ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΚΩΟΥΤΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ ΝΑ “ΣΟΥ ΤΗΝ ΛΕΕΙ” ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΧΑΣΚΟΓΕΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑ! ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ, ΟΥΤΕ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ. ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟΚΤΗΜΑΤΑ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΟΥΖΟ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ!

  8. φταιει δε φταιει το συστημα ή η ποιοτητα των παικτων,με αυτο που παιζουν δεν βοηθουνται κιολας,δεν ειναι η 5-3-2 ή τιποτα.ας δοκιμασει κατι αλλο μηπως και αλλαξει κατι αφου το να γινουν οι περισσοτεροι σε μεγαλη ηλικια καλυτεροι δε γινονται πρεπει να βρει ενα τροπο να βοηθηθει η ομαδα.προφανως πιο ευκολο ειναι να αλλαξει τακτικη παρα να βρει πχ 6 παικτες με ποιοτητα.με οτι εχει με αυτο πορευεται αλλιως ολοι θα ζητουσαν 11 σουπερ παικτες και θα καθονταν στον παγκο να τους βλεπουν.βλεπεις και τι ειναι και ο αντιπαλος σε καθε παιχνιδι και πως παιζει,υποτιθεται εχει ειδικο βοηθο γι αυτο.

  9. Παιδιά τι γίνεται με το άρθρο 99? Τι θα γίνει με το μέλλον του ΟΦΗ? Υπάρχει κίνδυνος ο ΟΦΗ να έχει την τύχη του Αρη και της ΑΕΚ? Ξέρω ότι ίσως είναι άσχετο με το παρόν άρθρο αλλά είναι θέμα τεράστιας σημασίας.

  10. περαν της πραγματικοτητας των 0 φασεων για γκολ υπαρχει θεμα και με τους διαρκεις και μακροχρονιους τραυματισμους που σημαινει ανεπαρκη προετοιμασια..
    οσον αφορα τον Σισιτς μαλλον σιωπηρη τιμωρια μου μυριζει για γελακια στον “τεραστιο”…

  11. πρεπει να σταματησει η φαγομαρα μεταξυ μας.η επο απεριψε την εφεση του ΟΦΗ,που σημαινει ότι δεν μας αντιμετωπιζουν ουτε σαν παοκ,ουτε καλα καλα σαν αρη.αφου διαλέξαμε αρθρο 99,ολοι θα μας πηγαινουν κοντρα από εδώ και υστερα.και μακαρι να βγουμε νικητες από αυτην την ιστορια.γιατι ολοι μας περιμενουν στην γωνια,<> και εχθροι.

  12. ο Πανιωνιος και ο ΠΑΣ μια χαρα πανε με:
    καλους προπονητες
    λιγους και καλους εμπειρους
    πιτσιρικαδεςαλεντα
    τιποτε απο αυτα δεν εχουμε…

  13. Symfwnw kai egw me tous prolalhsantes sxetika me to 3-5-2 (h kalytera 5-3-2) pou paizei o Gkatouzo…Se antithesh me to arthro tou Sarrh pou milaei gia syspeirwsh tou kosmou tou OFH, egw blepw kati entelws diaforetiko: o kosmos exei kourastei kai ksenerwsei afantasta!Apo ekei pou milame gia oikonomikh eksygiansh (se 3 xronia-kathe xronia se 3 xronia leme) h asxhmes eidhseis skane h mia meta thn allh: den yparxei forologikh enhmerothta, paiktes tithonate sto perithwrio thn teleutea hmera twn metagrafwn, alloi paiktes (blepe Sisits einai monima traumaties….) xanoume thn adeiodothsh ktl ktl ..mia xara rompa giname pali…Dystyxws h fetinh xronia probelepetai maurh apw agwnistikhs (proponhths kai omada) alla kai oikonómikhs apopshs…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

nine − three =