ΟΛΟΙ ΒΑΚ!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του για το νέο και φιλόδοξο ΟΦΗ που χρειάζεται να εισπράξει την αγάπη του κόσμου του!

Θα συνεχίζω να επιμένω με το… “αντιτουριστικό” μπάσκετ αλλά διάολε ΟΦΗ είναι και αυτός και πρέπει να τον έχουμε μέσα στην καρδιά μας παντού και πάντα. Αύριο το απόγευμα ξεκινάει μια χρονιά που όλοι μας θέλουμε να είναι εντελώς διαφορετική και να την ζήσουμε με χαρά και ανυπομονησία. Και ευχόμαστε ώστε να είμαστε καλά και να πανηγυρίζουμε την – ο Θεός να βάλει το χέρι του – άνοδο στην Α1!

Ο φετινός ΟΦΗ χτίστηκε με προσμονή, υπομονή και μεγάλες αλλαγές. Ο Τακιανός παρέμεινε στην ομάδα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και η δουλειά που γίνεται είναι αρκετά καλή και επαγγελματική, σε πρότυπα μεγαλύτερης κατηγορίας. Το σημαντικό για τον φετινό ΟΦΗ είναι να αποδείξει ότι οι προσδοκίες που χτίζονται, έστω και αν ο Δανδάλης έθεσε ως ρεαλιστικό στόχο την είσοδο στην 6αδα, δεν θα πεταχτούν στα σκουπίδια.

Το ερωτηματικό που αφορά την στελέχωση του φετινού ρόστερ έχει να κάνει με το πως θα καλυφτεί το κενό του Στέφαν Τζόρτζεβιτς. Ο Σέρβος σέντερ ήταν – μακράν του δεύτερου – ο καλύτερος παίκτης του περσινού πρωταθλήματος και φέτος στον ΟΦΗ φρόντισαν να τον αντικαταστήσουν με τον Τρεπάλοβατς. Ένας σέντερ – θηρίο μέσα στην ρακέτα που όμως η παρουσία του είναι ερωτηματικό σε ότι έχει να κάνει με την επίθεση. Πέρυσι περνούσαν αρκετές μπάλες μέσα από τα χέρια του Τζόρτζεβιτς και ο Σέρβος σέντερ έπαιρνε πάνω του πολλές υποθέσεις και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τελειώνει το ματς με 30αρες και 35αρες. Ο ΟΦΗ κατάφερε να πάρει παίκτες από παραπάνω σκαλοπάτι όπως είναι ο Λιανός που πέρυσι στην Α1 έπαιρνε 10 και 15 λεπτά.

Η περιφέρεια ενισχύθηκε με παίκτες που είχαν πρωταγωνιστήσει στο περσινό πρωτάθλημα της Α2 όπως οι Μποχωρίδης, Στυλιανού που πανηγύρισε και την άνοδο με τον Κόροιβο.

Όμως το πιο σημαντικό είναι να μπορέσει ο ΟΦΗ να γίνει ανταγωνιστικός μέσα στο Ηράκλειο. Τις προηγούμενες χρονιές έκανε μεν μεγάλες νίκες όμως έχασε πολλά παιχνίδια που ήταν εκτός προγράμματος και κάπως έτσι δεν μπόρεσε να έχει μια ήσυχη και διαφορετική σαιζόν. Φέτος εφόσον καταφέρει να κάνει το απόλυτο και γιατί όχι το 13/13 τότε θα έχουν βάση τα όνειρα για την Α1.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

1 × 4 =