Θεία… ΔΙΚΗ!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής σχολιάζει στο blog του στο Gentikoule πως το τρίποντο επί του Παναθηναϊκού έχει πολύ μεγαλύτερη σημασία από μια απλή νίκη επί οποιουδήποτε άλλου αντιπάλου.

Από την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου, ο ΟΦΗ έχει δεχτεί έναν αήθη πόλεμο από τα γνωστά κέντρα αποφάσεων που το μόνο στο οποίο στηρίζονται είναι η λάσπη που πετούν. Λάσπη στα όρια του βούρκου που έχουν μάθει να καλύπτονται όλα αυτά τα χρόνια. Με ένα συγκεκριμένο σύστημα ΜΜΕ, ο Παναθηναϊκός, προφανώς επειδή δεν μπορεί να χτυπήσει τον… γάιδαρο, νομίζει ότι χτυπάει τα… σαμάρια που βρίσκονται μπροστά του. Και με αυτήν την τακτική, θέλοντας να καλύψει τον δικό του κώλο, θεωρεί ότι δεν υπάρχει δικαιοσύνη.

Όλα εδώ πληρώνονται και ας μην το γνωρίζουν ο Αλαφούζος, τα ΜΜΕ που έχει βάλει να χτυπάνε τον ΟΦΗ και όλοι οι παρατρεχάμενοι του που ψάχνονται για να πλήξουν τον ΟΦΗ. Και αντ’ αυτού, το μόνο που καταφέρνουν είναι μια τρύπα στο νερό. Πεισμώνουν τον κόσμο, συσπειρώνουν την ομάδα και την κάνουν να γίνεται τόσο γερή σαν γρανίτης! Άλλωστε, το είπε και ο Στάθης σε μια ραδιοφωνική του συνέντευξη μεσοβδόμαδα όπου μεταξύ όλων των άλλων είχε υπογραμμίσει ότι «όλα όσα γίνονται εξωαγωνιστικά και αφορούν την κόντρα με τον Παναθηναϊκό, δεν μας αφήνουν ανεπηρέαστους και εμάς». Και αυτό αποτυπώθηκε πλήρως μέσα στο σημερινό παιχνίδι όπου οι παίκτες του ΟΦΗ ήταν παθιασμένοι, γνώριζαν τι ήθελαν μέσα στο γήπεδο και δεν σταμάτησαν να το ψάχνουν ποτέ. Ακόμα και όταν αυτή η πόρνη η μπάλα, πήγε να παίξει το παιχνίδι της με το γκολ της ισοφάρισης, ο ΟΦΗ βγήκε μπροστά και σκόραρε στο τελευταίο δευτερόλεπτο του παιχνιδιού. Αν αυτό δεν είναι θεία… ΔΙΚΗ, τότε τι μπορεί να είναι; Να τους παίρνεις τα πάντα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Και απλά θυμηθείτε τι συνέβη πέρυσι με το δοκάρι του Νούνιεζ στην παράταση του δεύτερου ημιτελικού.

Τα ματς με τον Παναθηναϊκό ήταν, είναι και ΘΑ είναι πάντα ιδιαίτερα. Όμως, τώρα πλέον εκείνοι περνούν σε ένα άλλο επίπεδο. Παίζουν υπόγεια και ύπουλα. Προσπαθούν να χτυπούν τον ΟΦΗ δια της πλαγίου οδού γιατί κανονικά και… αντρίκεια δεν μπορούν να το κάνουν. Δεν είναι τυχαίες οι διαρροές, παραμονές του αγώνα, περί… ενστάσεων και λοιπών μαλακιών. Αυτός είναι ο τρόπος που έχουν μάθει, αυτή είναι και η συμπεριφορά που ακολουθούν θέλοντας να πετύχουν τον σκοπό τους.

Αλλά, είπαμε στο 94’ γκολ ο Μακρής και άντε γεια!

Υ.Γ. Όσον αφορά τις μικροπρέπειες Αναστασίου, ο κόσμος έχει κρίση και καταλαβαίνει το τι γίνεται. Όμως όταν καταφέρνεις μέσα σε 8 μήνες από το να σε χειροκροτεί όλο το γήπεδο, να βλέπεις να σε βρίζει όλο το Ηράκλειο τότε μάλλον κάτι έχεις κάνει και δεν ξέρεις τι είναι αυτό…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

2 σχόλια

  1. ΜΑΝΟ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΧΕΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛ. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΥΤΟ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΠΙΝΕΙ ΚΑΦΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝΕΙ , ΓΛΥΦΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΒΑΖΕΛΟΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ! ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΗΤΤΑ. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΦΤΑΙΓΕ…. Ο ΟΦΗ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ!…ΣΩΠΑ ΡΕ ΦΙΛΕ. ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΣ!….ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΦΤΑΙΓΕ Η…..ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ!!. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ Ο ΟΛΛΑΝΔΟΣ ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ “ΑΓΓΟΥΡΙ” ΠΟΥ ΕΣΤΡΙΒΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ, ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΣΕΝΤΕΡ-ΦΟΡ , ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΙΑ ΚΑΡΙΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΞΥΠΝΙΟ ΤΟΥ! ΛΙΓΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΛΑΠΤΕ.

  2. “ουδεις ασφαλεστερος εχθρος του ευεργετηθεντος” :
    αναστασιου (ο αμπαλος απο την αρτα που τον ανεδειξε ο μεγιστος ΕΥΓΕΝΙΟΣ),αναστοπουλος,σα πιντο,παπαζογλου,ταυλαριδης,γεωργιου,μπουρμπος,βερον(δεν βγαζει το 90λεπτο στον Κισσαμικο)…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

6 + 14 =