Η «οχύρωση» του ΟΦΗ, το πιο σημαντικό θέμα της ΠΑΕ…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής σχολιάζει στο blog του στο Gentikoule όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες εβδομάδες και χτυπάει το καμπανάκι μπροστά σε όλα όσα θα έρθουν.

Ο «μπαμπούλας» της αποβολής του ΟΦΗ φτάνει στο τέλος του και αυτό χρειάζεται να το καταλάβουν ακόμα και εκείνοι που έχουν συγκεντρώσει τα περισσότερα παπαγαλάκια, από όσα βρίσκονται στην ζούγκλα του Αμαζονίου. Όσοι έχετε κάνει μια βόλτα στα σάιτ των Αθηνών και κυρίως σε όσους αρέσκονται να ασχολούνται με το… «παρασκήνιο», θα έχετε καταλάβει ότι το δικό τους παιχνίδι το παίζουν καλά. Η στοχοποίηση του ΟΦΗ και των προσώπων που βρίσκονται εντός του συλλόγου – από την διοίκηση μέχρι και το ποδοσφαιρικό τμήμα – συνεχίζεται και μάλιστα με απροκάλυπτο τρόπο, σε σημείο να δίνουν και… συμβουλές. Βέβαια, όπως έκαναν όλοι «κοκοκό» στην υπόθεση του Καπό που ξεχάστηκε μέσα σε λίγα λεπτά, έτσι και τώρα θα συνεχίζουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Βέβαια για να μην ασχολούμαστε συνεχώς με τους άλλους και να αναφερθούμε και στον ΟΦΗ, εκείνος αυτό που χρειάζεται να κάνει είναι να δημιουργήσει αυτές τις άμυνες που απαιτούνται προκειμένου η ομάδα να οχυρωθεί με κάθε τρόπο. Είναι δεδομένο ότι οι αφορμές δεν θα λείψουν, ούτε και η ομάδα πρόκειται να λύσει τα προβλήματα της ως δια μαγείας. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο ΟΦΗ είναι απροστάτευτος απέναντι σε όλους εκείνους που προσπαθούν να τον «φάνε» από την αρχή της χρονιάς. Και για αυτόν τον λόγο έχουν λυσσάξει με την αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 και την προσωρινή διαταγή. Γιατί οι τρικλοποδιές που μπαίνουν συνεχώς από τα διάφορα μέτωπα, δεν κωλώνουν τον ΟΦΗ αλλά τον κάνουν πιο δυνατό. Ο κόσμος του συσπειρώνεται, είναι ενωμένος και γνωρίζει καλά ότι ο πόλεμος που κάνουν στην ομάδα, βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη.

Ο ΟΦΗ και η εταιρεία που λέγεται ΠΑΕ χρειάζεται να οχυρώσει την ομάδα ακόμα περισσότερο. Να μην δώσει το δικαίωμα στους τρίτους, παρά τις αναπόφευκτες αφορμές που τους δίνει, να τον πλήξουν και να του δημιουργήσουν ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα. Μέχρι τώρα, τα νομικά τρικ έχουν αποδώσει και ο ΟΦΗ όχι μόνο έχει καταφέρει να βγει νικητής αλλά συνεχίζει να τους τρίβει στα μούτρα όλα τα όπλα που προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

6 σχόλια

  1. Για μένα εκτός από τα παραπάνω, θα πρέπει η διοίκηση να αρχίσει να σηκωνει κ λιγο το κεφάλι.. οταν έχουμε δίκιο να το διεκδικούμε/υπερασπιζομαστε, κ όχι να χειριζόμαστε τα πάντα τόσο λακωνικά. Κάθε φορά που τρώμε τόση λάσπη ας πούμε κ κάτι, μην βγαίνουμε από το “καβούκι” μόνο όταν απειλείται η ύπαρξη μας.. Ο μέσος ελληνας “φιλαθλος” αυτή τη στιγμή έχει την εντύπωση ότι ο αλαφουζος μας έχει ανοίξει πόλεμο γιατί είμαστε κ καλά παράγκα του γαυρου(κ γι αυτό ποτέ δε μιλάμε ότι κ αν γινεται).. Δε λέω η διοίκηση να πέσει στο επίπεδο κομποτηδων, πανοπουλων και λοιπών γραφικών να βγαινει να τσακώνεται κ να κατηγορεί διάφορους στα ΜΜΕ, αλλά μια στις τόσες ας υπερασπιστεί το δίκιο μας..

  2. Μανώλη Σαρρή είσαι σε έναν δικό σου κόσμο, αρμονικά πλασμένο και δυστυχως σε καταλαβαινω γιατι από αυτό ζεις οποτε η λεξη στραβά ματια και εσυ ειστε έννοιες όμοιες.
    Χτες ΟΦΗ και Πανιώνιος ηττήθηκαν κατά κράτος την στιγμή που γλείφουμε τον Μαρινάκη ψηφίζοντας τον και το έχει πάρει όλη η Ελλάδα χαμπάρι . Απλά δεν παίρνουμε και δανεικούς για να μην πέσει το κράξιμο και από τους Snakes.
    Ξάνθη και Κομπότης όμως ενωμένοι σε κυνηγούν μεχρι θανάτου και δυστυχως 7 Γενάρη που δεν θα μπορείς να παρουσιάσεις τα εχέγγυα για να αδιοδοτηθείς πλήρως, τότε αυτόματα θα θεωρείσαι έκπτωτος απο την Σούπερ Λίγκα και τοτε αρχίζουν τα πραγματικά προβλήματα. Αυτά που ζούνε τώρα οι απλήρωτοι παίχτες του ΟΦΗ δεν είναι τίποτα.
    Ο Γκατούζο δεν εχει πλέον υπομονή , εσείς σιωπάτε και ένας Ολυμπιακος σε κρατάει δέσμιο για να σε χρησιμοποιεί με τον μπαμπούλα της αποβολής απο το πρωτάθλημα.
    Δυσκολη η χρονια,υπάρχουν χειρότερες ομάδες ευτυχώς , αλλα εξωαγωνιστικά δεν δικαιούμαστε θέσης στην Λίγκα. Είμαστε με το ζόρι.
    Ελπίζω σε δημοσίευση, γνήσιος Οφιτζης με διαρκείας απο 16 ετών , για να μην με θεωρήσεις αντίπαλο.
    Απλά ειλικρινής.

    1. Σάκη-Snakes προφανώς και δεν διαβάζεις το σάιτ για να λες “ελπίζω σε δημοσίευση” γιατί δημοσιεύω όλα τα σχόλια. Από εκεί και πέρα, δεν θα μπω στον κόπο να απαντήσω τα όσα μου καταλογίζεις. Και επειδή τέτοιου είδους σχόλια εμφανίζονται, πάντα, όταν υπάρχουν προβλήματα εγώ έχω να πω πως τα στραβά μάτια δεν τα έκανα ποτέ μου και ούτε πρόκειται να το κάνω. Από εκεί και πέρα, μόνο ως αφελή μπορώ να σε χαρακτηρίσω αν πιστεύεις ότι ο ΟΦΗ θα αποβληθεί από το πρωτάθλημα. Επίσης, το να λες ότι σε κυνηγάει όλος ο κόσμος και εσύ να επικαλείσαι τον Ολυμπιακό και τον Μαρινάκη, ότι και καλά μας προστατεύουν (χαχα, εδώ γελάει ο κόσμος, από την πολύ προστασία ο ΟΦΗ δεν έχει κανένα πρόβλημα), είναι κάτι εκτός πραγματικότητας. Δύσκολη η χρονιά, όπως το λες και εγώ ξέρω πως τα κάστρα πέφτουν από μέσα…

      1. Τι εννοεις τα κάστρα πέφτουν από Μέσα, Κάντο λιανά Σαρρή! Το λες και το ξαναλές! Τι εννοείς;
        Δεύτερον αφού μας κυνηγάει ο Μαρινακης γιατι τον στηρίζουμε στην Λίγκα στις ψηφοφορίες ….;
        Κλασικά θα πεις οτι θα μιλήσεις οταν πρεπει.

  3. EEE, ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΦΑΧΤΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΡΙΣΑΝΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑ??? Η ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΑΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΟΡΓΙΑ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΠΕΡΥΣΙ??

  4. ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΙΟΡΘΩΝΩ.. Ο ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ ΠΕΡΥΣΙ ΣΤΟ ΞΑΝΘΗ ΟΦΗ ΑΛΛΑΤΟ ΣΦΑΧΤΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΣΧΥΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΜΠΛΑΚ ΛΙΣΤ ΜΟΥ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

three × 5 =