Αίμα και άμμος την Πέμπτη – ούτε ανάσα από το 1ο λεπτό!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Πλέον τα πράγματα είναι οριακά και η ηρεμία θα έρθει από το πρώτο λεπτό. Και οι παίκτες πρέπει να δείξουν από το πρώτο λεπτό ότι καταλαβαίνουν που παίζουν και μπροστά σε ποιον κόσμο αγωνίζονται. Σχολιάζει ο Μανώλης Σαρρής το ματς της Πέμπτης.

Υπό άλλες συνθήκες, η ατμόσφαιρα θα ήταν πιο ήρεμη. Όμως πλέον ηρεμία δεν υπάρχει και αυτό οφείλεται σε μια σειρά από αρκετούς λόγους. Προς το παρόν, προέχει η νίκη επί του Εργοτέλη γιατί επιβάλλεται αυτό το αποτέλεσμα. Τίποτα άλλο, παρά μόνο η νίκη. Και η νίκη θα έρθει εφόσον όλοι καταλάβουν την σημασία του αγώνα, την φανέλα που φορούν και τον κόσμο που θα κάνει ξανά το καθήκον του και θα γεμίσει το «Γεντί Κουλέ». Την Πέμπτη δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα και πρέπει να το καταλάβουν άπαντες. Οι διαθέσεις θα φανούν από το πρώτο λεπτό του παιχνιδιού. Ο ΟΦΗ θα πρέπει να μπει στο γήπεδο και να «στραγγαλίσει» τον Εργοτέλη. Να τον… πατήσει κάτω και να μην τον αφήσει να πάρει καμία ανάσα.

Για μια ομάδα που σε 10 παιχνίδια έχει δεχτεί 21 γκολ και διαθέτει την χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος, ο ΟΦΗ πρέπει να είναι καταιγιστικός. Και δεν μιλάω για γκολ, ευκαιρίες και φάσεις προς την εστία του Εργοτέλη. Μιλάω για πάθος, ψυχή και τσαμπουκά. Αυτά θέλουν να δουν όλοι. Και όταν τα δουν, ο κόσμος δεν είναι χαζός, θα βγάλει και τα συμπεράσματα του. Γιατί θυμηθείτε ότι ο ΟΦΗ έχασε από τον Αστέρα Τρίπολης όμως ο κόσμος χειροκρότησε την ομάδα μετά το τέλος του αγώνα. Τουλάχιστον είδε μια προσπάθεια…

Και πέραν όλων των εντυπώσεων, τα πράγματα είναι οριακά σε ότι έχει να κάνει με την βαθμολογία. Ο ΟΦΗ παίρνει τους 3 βαθμούς κόντρα στον Εργοτέλη και βλέπει στην συνέχεια τον Λεβαδειακό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

6 σχόλια

  1. Ρε Μάνο μας δουλεύεις τώρα κι εσύ? Δεν βλέπεις ότι ” το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι?” Έχουν βαλθεί κατά πως φαίνεται να τη φουντάρουν την Ομάδα όλοι μαζί με τα καμώματά τους.

  2. apo to kefali jekinane ola reeeeeeeeee kala ta leei o filos apo panw.o kyrios proedros entos eisagwgikvn to proedros,tsiraki toy xontrou kalhtera as afhsh ta kina ki toy kai na koitajh na sosei thn omada parea me ton fataoyl.mhn mas poylane paramythia allo.ksypnhsame lamogiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

  3. Η ομαδα εχει δωσει 6 απο τα 10 παιχνιδια εκτος εδρας. Μπορει να ναι και παγκοσμιο ρεκορ αυτο….Πηρε παιχνιδια που δεν περιμεναμε και εχασε καποια αλλα που θεωρητικα μπορουσε να τα κερδισει. Εχει σχεδον καινουργιο ροστερ και καινουργιο προπονητη. Ε δεν μπορω να καταλαβω γιατι αχγωνομαστε. Δεν μενω στη Κρητη ειμαι Σαλονικιος και δεν εχω την ευκαιρια να κατεβαινω συχνα Ηρακλειο αλλα αυτο που βλεπω και διαβαζω απο παντου ειναι ενας πολεμος κατα της ομαδας και τσιμπαμε σα τσιπουρες ιχθυοτροφειου αντι να κανουμε το αντιθετο και να μαστε ΕΝΑ! FORZA ΟΜΙΛΑΡΑ. Παμε γερα την Πεμπτη

    1. Συμφωνώ μαζί σου.

  4. Να δούμε επιτέλους λίγο ΘΕΛΗΣΗ. Μετά ας ακολουθήσουν και όλα τα υπόλοιπα. Ας παίξουμε λίγο μπάλα. Ο κόσμος ζητάει τα απολύτως βασικά.

  5. Μανώλη δες αυτό, μόλις τώρα το είδα και εγώ…http://www.sport24.gr/football/omades/Ofi/allazei_xeria_o_ofh.3175605.html

    Περιμένω σχόλιο σου!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

6 − five =