Κουράγιο μέχρι τον Γενάρη…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για τον ΟΦΗ που προσπαθεί αλλά δεν μπορεί και πως όλη η “σούμα” βγαίνει από δύο κουβέντες του Γκατούζο.

Καταλαβαίνω και κατανοώ την πίκρα και την στενοχώρια ΟΛΩΝ σας για το αποτέλεσμα του αγώνα με την Καλλονή. Όμως ειλικρινά, σίγουρα στενοχωριόμαστε όλοι μας όμως θα πρέπει να δούμε και την συνέχεια. Το ότι ο ΟΦΗ δεν κέρδισε την Καλλονή οφείλεται απλά στην αστοχία που πλήρωσε για ακόμα ένα παιχνίδι και για το ένα λάθος που έγινε και πληγώνει ξανά την ομάδα. Εκεί δεν μπορεί ο Γκατούζο και κανένας μας να κάνει τίποτα. Δεν μπορεί να κάνει τίποτα όταν για δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι, ο αντίπαλος στην μοναδική φάση που πατάει στην περιοχή του Λόρια φροντίζει να σκοράρει. Αυτή η ομάδα εκτός από τα λάθη της, έχει και την γκαντεμιά να την ακολουθεί. Κατανοώ την πίκρα και την οργή που νιώθουν όλοι, αλλά θεωρώ ότι δεν έχει χαθεί τίποτα ακόμα. Τώρα χρειάζεται να έχει η ομάδα στήριξη από όλους. Τώρα που βλέπουμε ότι πάει να αλλάξει κάτι και προς το καλύτερο. Αυτό το καλύτερο είναι που προσδοκούμε όλοι μας και ελπίζουμε ότι θα γίνει πράξη.

Μιλώντας αγωνιστικά, ο ΟΦΗ δεν ήταν κακός κόντρα στην Καλλονή. Ήθελε, προσπάθησε, οι παίκτες είχαν πάθος αλλά ήταν φανερό ότι δεν μπορούσε. Δεν μπορούσε γιατί πλέον το ρόστερ του ΟΦΗ έχει αποψιλωθεί πάρα πολύ με αποτέλεσμα και ο ίδιος ο Γκατούζο να μην μπορεί να κάνει πράξη τα σχέδια που έχει στο μυαλό του. Άλλωστε το είπε και ο ίδιος μιλώντας στην συνέντευξη τύπου: “Τα λέει όλα το γεγονός ότι οι Λαμπρόπουλος και Μερεμπασβίλι παίζουν στο κέντρο”. Αυτό δείχνει και την απόγνωση του αφού ο ΟΦΗ δεν έχει να αντιμετωπίσει μόνο τις τιμωρίες αλλά και τους τραυματισμούς. Σκεφτείτε μόνο πόσοι παίκτες πρώτης γραμμής απουσιάζουν: Περογαμβράκης, Ραζάκ, Κάλαϊτζιτς, Κουτσιανικούλης.

Ο Γκατούζο γνωρίζει τι πρέπει να κάνει για να πάρει το 100% από κάθε παίκτη του και με τις υπάρχουσες συνθήκες, παρατάσσει τον ΟΦΗ με το καλύτερο δυνατό σχήμα. Μετατόπισε τον Λαμπρόπουλο στην δεξιά πλευρά και πήρε αρκετά από εκείνον όπως και δεν πρέπει να περνάει απαρατήρητο το γεγονός ότι ο ΟΦΗ βρήκε την ευκαιρία και απέναντι στην καλύτερη άμυνα της Σούπερ Λιγκ, μπόρεσε να πετύχει ένα γκολ και να βγάλει 3 καθαρές φάσεις για να σκοράρει.

Αδέρφια δεν είναι να τα βάφουμε μαύρα. Ειδικά τώρα που αχνοφαίνεται στον ορίζοντα ένα… ουράνιο τόξο. Και αγωνιστικά να το δούμε, ο ΟΦΗ παίζει στο “Γεντί Κουλέ” με Κέρκυρα, Νίκη Βόλου. Δύο ματς = όλη η χρονιά. Τα παίρνεις, τελειώνεις τον πρώτο γύρο με 20 βαθμούς και βλέπεις διαφορετικά την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Και μέσα σε όλα, περιμένουμε και τις αλλαγές σε διοικητικό επίπεδο που αναμένεται να φέρουν αλλαγές και ενέσεις στο ρόστερ του ΟΦΗ. Ενέσεις που προϋποθέτουν σημαντική μεταγραφική ενίσχυση του ΟΦΗ. Από την στιγμή που τα πρώτα δείγματα γραφής είναι θετικά, τότε περιμένουμε με θετική διάθεση και την συνέχεια της ιστορίας…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

6 σχόλια

  1. Μανωλη πες μου αν συμφωνεις αλλα φετος ο ΟΦΗ εχει στερηθει τον πιο ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ (για τις αντιπαλες αμυνες) παιχτη του….

    Τον Αλεξη Περογαμβρακη. Το παληκαρι ειναι κιλλερ και το εχει αποδειξει τα τελευταια χρονια.

    Οποτε η ερωτηση μου ειναι – ποτε περιμενουμε την επιστροφη του ;

  2. Συμφωνώ απόλυτα με το άρθρο. Πρέπει όμως να ψαχτούμε πάσει θυσία για 2 τουλάχιστον παίκτες τον Γενάρη που θα κάνουν τη διαφορά στο κέντρο και στην άμυνα. Η καντεμιά φέτος είναι δεδομένη. Οι παίκτες τα δίνουν όλα και πραγματικά τους σέβομαι απεριόριστα. Μόνο την αντίδραση του Λόρια και του Τριποτσέρη να δεις στο καταλογισμό του χθεσινού πέναλντυ αρκεί. Υπομονή έτσι και αλλιώς μιας που η σεζόν έχει πολύ δρόμο ακόμα. Μην ξεχνάμε ότι και πέρισυ με την προσθήκη του Ντούντου τον Γενάρη η ομάδα άλλαξε πρόσωπο και φτάσαμε να κυνηγάμε Ευρώπη.

  3. ΜΑΝΟ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΠΟΥ ΛΕΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΤΟΝ Α ΓΥΡΟ ΜΕ 20Β , ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΓΥΡΟ ΑΥΤΟ (ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΦΡΑΓΚΟΥΛΑΚΗ, ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ, ΣΙΣΙΤΣ, ΑΠΟΝΙΟ, ΦΕΡΟΥΖ, ΣΟΒΑΡΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΛΠ), ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ. Η ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΓΕΝΑΡΗ. Η ΟΜΑΔΑ ΘΕΛΕΙ 2 ΕΤΟΙΜΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΕΝΑ ΜΥΑΛΩΜΕΝΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΣΟ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΠΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΝΑ “ΑΝΟΙΓΕΙ” ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΕΝΑ ΤΣΙΝΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΝΙΟΜΠΛΙΑ!

  4. Χθες η ομάδα προσπάθησε, τα έδωσαν όλα, αλλά δυστυχώς εκεί είναι και το πρόβλημα, δηλαδή ενώ τα έδωσαν όλα δεν κέρδισαν την ανύπαρκτη Καλλονή. Είναι με λίγα λόγια ΑΝΙΚΑΝΟΙ.Το 70% των ποδοσφαιριστών είναι για Γ’ Εθνική για μην πω για απόσυρση. Το χειρότερο ρόστερ όλων των εποχών για τον ΟΦΗ. Σε κάθε περίπτωση οι λύσεις είναι δύο: Ή μεταγραφές ή σχεδιασμός από το Γενάρη με νέα παιδιά για την Γ’ Εθνική. Επιτέλους ας ανοίξουμε τα μάτια μας και να δούμε την πραγματικότητα όπως είναι και όχι όπως θα θέλαμε να είναι.

  5. Τι γίνεται με αυτούς τους ψευτο-επενδυτές?
    Ακόμη να τα χώσουν?
    Πριν μερικά χρόνια οι ίδιοι ήταν που ήθελαν τάχα να επενδύσουν στον ΠΑΟΚ και τους έδιωξε με τις κλωτσιές ο Αναστασιάδης.

    Πάντως με αυτά και με αυτά ο Γκατούζο κρατιέται ακόμη προπονητής και η ομάδα θα πέσει εξαιτίας του

    1. Δηλαδή εσύ ρε Κώστα μας λες ότι το μόνο που χρειάζεται είναι άλλος προπονητής κ σωθήκαμε ε; δεν έχουμε προβληματικό ροστερ, ο Γκατουζο φταίει που η ομάδα δεν βγήκε, σωστά;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

1 × three =