Πιαστήκαμε ΜΑΛΑΚΕΣ!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του το φιάσκο με τον Γκατούζο, όσα ειπώθηκαν το τελευταίο 20ημερο και το τι έχει ακολουθήσει από χθες το πρωί.

Το “όνειρο” των Ιταλών επενδυτών έσκασε σαν βόμβα, αν και για μερικούς, που δεν εξαρτώνται από τις προσωπικές σχέσεις, δεν υπήρξε ποτέ. Αυτές οι λογικές φωνές του τελευταίου 20ημερου “χάθηκαν” μέσα στο πλήθος και δεν τις άκουσε κανένας. Γνωρίζουν και οι ίδιοι ποιες φωνές είναι και τι έλεγαν όλο αυτό το τελευταίο 20ημερο. Aλλά χάθηκαν μέσα στο πλήθος της ονείρωξης και των εκατομμυρίων που περίμεναν όλοι τους για να έρθουν στον ΟΦΗ και να τον κάνουν… Μπαρτσελόνα!

Ο Γκατούζο έφυγε σαν τον κλέφτη και νύχτα. Δίχως να δώσει εξηγήσεις σε κανέναν ενώ και οι ίδιοι οι διοικούντες τον ΟΦΗ δεν γνώριζαν την παραίτηση του. Μιλάμε για τραγελαφικά πράγματα που δεν έχουν κανένα ίχνος σοβαρότητας. Ο προπονητής να έχει παραιτηθεί και η διοίκηση να το μαθαίνει από το ίντερνετ.

Για όσα προφασίζεται ο Γκατούζο και όλοι όσοι διατείνονται στο ΓΙΑΤΙ χάλασε η συμφωνία, εγώ απορώ: Υπήρχε ποτέ πρόταση από την came group; Γιατί ο Ντελισάντι μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 έσκασε την βόμβα ότι τα λεφτά θα τα βάλει ο Γκατούζο και ένας Ιταλός από την… Σιγκαπούρη! Που πήγε η came group και η κατασκευαστική εταιρεία που θα έχτιζε την μισή Κρήτη μέσω του ΟΦΗ;

Όσον αφορά τις δηλώσεις του Γκατούζο, έχουν παντελή έλλειψη σοβαρότητας. Να ισχυρίζεται ότι έφυγε επειδή γύρισε και βρήκε την μισή ομάδα στο γήπεδο – την άλλη μισή την έδιωξε ο ίδιος!!!

Για τις… (ασόβαρες) διαρροές ορισμένων ότι η συμφωνία – ποια συμφωνία; – χάλασε για 60, 70 και 100 χιλιάρικα είναι για παιδιά γυμνασίου και λυκείου. Γιατί δεν πείθουν κανέναν. Και όλο αυτό το 20ημερο δεν έκαναν τίποτα για την ομάδα περιμένοντας τα λεφτά που δεν ήρθαν ποτέ! Και η ομάδα φτάνει σε ένα σημείο χωρίς να ξέρει κανένας την επόμενη μέρα!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

34 σχόλια

  1. Όλοι οι βαθμοί της ομάδας οφείλονται στους παίκτες και όχι στον άμπαλο και ανεκδιήγητο άνθρωπο. Η ομάδα θα σωθεί από το Ηράκλειο τους παίκτες της και αυτούς που έδιωξε ο ψυχοπαθής..

  2. Mano mprabo sou giati eisai megalos magkas!Mprabo sou!

  3. Ela re..Afou oi ependytes den eixan tavani….Twra ti egine?
    Tavani den exei i vlakeia tou nyn proedrou…pou exei xwstei.
    Tha ta plirwsei autos ta xreh twra?

  4. Aporw me kati pedakia pou grafoun sta diafora fb kai loipa gia to `maga` to gatusso pou evale kai lefta apo tin tsepi tou leei,irthe ediwkse ti misi omsda ediwkse kai ton poulinaki kai tin ekane nyxta afise tin omada akyverniti,ama den isouna sigouros re mpaglama gattuso gia to deal giati mas dyalises?tragike

  5. poly swsta sxolia,mpravo ston efevreti tous…pantelonia anazitountai…

    1. pantelonia prepei na psaksei aytos pou efyge xwris na enimerwsei kanena kai dilwse tin paretisi tou me dilwseis se italika media

      1. kai polla ekane…ton proponiti,ton psixologo,ton proedro…thelate na ginei kai i poutana mas???i istoria tou exei graftei,kai an mi ti allo einai ANTRAS…Edw gemisame adelfes kai lamogia.

        1. oi antres den lene alla kai kanoun alla,trava rwta tous organomenous kai tous paixtes ti tous elege o antras gatusso,kai ti ekane telika o antras

  6. Ntropi sou re sarri.
    Grapse kammia alitheia.
    Se poia dioikisi na dwsei eksigiseis ? Tin anyparkti ?

    Giati den ta egrapses prin auta ? gia na kaneis avantes kai na parei tin eyfthini o Gatuso ?

  7. Μηνες τωρα,τα λεγαμε ορισμενοι για τον ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ προπονητη (και καλα) Τζεναρο Γκατουζο!Αλλα οι περισσοτεροι Ομιλητες (οπαδοι και δημοσιογραφοι),επηρεασμενοι απο το ονομα που ειχε κανει σαν παικτης,τον υπερασπιζονταν μεχρι τελικης πτωσεως.Τωρα αρχισαν οι κωλοτουμπες.Επρεπε να μας ξεφτιλισει αγωνιστικα,να διωξει τη μιση ομαδα και να φυγει νυχτα για να παρει μπρος το μυαλο μας!Ευχομαι να πηραμε το μαθημα μας,αν και δεν το πολυπιστευω.
    Τα λεω ολα αυτα χωρις να θελω να χρεωσω την τυχον διαλυση της ομαδας αποκλειστικα στον προπονητη ή να εννοησω οτι αυτος ευθυνεται πανω απ ολους για την καταντια που εχει περιελθει το σωματειο,αλλα οτι κι αυτος μας γ….σε,μας γ…..σε!Αυτο ειναι σιγουρο!

    ΥΓ Αυτοι που κανανε τα παντα για να τον κρατησουν οταν ειχε παραιτηθει πριν 2 μηνες,ποσο μ…ες αισθανονται τωρα???

  8. ΜΑΝΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΝΑ Σ’ ΕΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΕΙΣΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ Ο ΠΟΥΛΙΝΑΚΗΣ ΕΙΠΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΓΚΑΤΟΥΖΟ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΠΕΙΣΕ ΝΑ ΕΛΘΕΙ? ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΕΣΕΝΑ ΟΤΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΟΝΤΩΣ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ-ΕΛΕΦΑΣ ΛΑΚΙΣΑΝ (Ο ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ ΕΙΠΕ ΣΤΙΣ 31/12 ΣΤΟΝ ΑΘΛΕΤΙΚ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΜΕΤΡΑΝΕ!). ΕΧΕΙΣ ΞΑΝΑΔΕΙ ΕΣΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ Α.Ε. (ΠΟΥΛΙΝΑΚΗΣ) ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΕΞΥΓΕΙΑΝΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΕΞΥΓΕΙΑΙΝΕΙ? ΓΙΑΤΙ ΜΑΝΟ ΜΟΛΙΣ ΕΣΚΑΣΕ ΜΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥ ΙΤΑΛΟΥΣ ΛΑΚΙΣΕ Ο ΠΟΥΛΙΝΑΚΗΣ? ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΓΚΑΤΟΥΖΟ ΓΙΑ ΧΡΕΟΣ 10 ΜΕ 12 ΕΚ.ΕΥΡΩ, ΕΝΩ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΑΝΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΘΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ Δ/ΣΗΣ ΠΟΥΛΙΝΑΚΗ

  9. πήγανε και βάλανε το Μανουσάκη τον τραγικο μπροστα να μιλαει για μεγιστάνες και Αμπράμοβιτς και ταβάνια (που να πεσουνε στην κεφαλή του μπας και ξυπνήσει), για να τη γλιτοσουνε οι καπετάνιοι που στη φουρτούνα πηδάνε πρώτοι απο το καραβι.

  10. Μανο εγω δε συμφωνω με αυτα που λες κ αυτα που εχουνε γραψει οι περισσοτεροι μεχρι στιγμης. κατ αρχην να πω οτι αυτα που γραφω δεν ειναι για να δικαιολογησουνε ουτε τον γκατουζο, ουτε τους ιταλους, αλλα για να πω ποια κατα τη γνωμη μου ειναι η λογικη εξηγηση της καταστασης. Λοιπον:
    1) οι περισσοτερες “λογικες φωνες” που λες ειναι οι κλασσικες Κασσανδρες που υπηρχαν παντα και εκφερουν αντιθετη αποψη επι παντος επιστητου, οταν παει να γινει κατι(περυσι πχ στα μεσα της χρονιας πριν αρχισουμε να το σωζουμε, λεγανε οτι μονο με θαυμα θα σωζομασταν λογω τελειωμενων γκαλετι κ ντουντου, ζε εντουαρντο, ογιος, παπαζογλου που δεν ξερανε τι τους γινοτανε κτλ.) οταν κανουνε λαθος, καλυπτονται απο το “μακαρι να βγω ψευτης” που εχουνε φροντισει να πουνε εξ αρχης, οταν βγαινουν σωστοι, βγαινουνε κ λενε “τα λεγαμε”.
    2) δε μου αρεσε καθολου το πως εφυγε ο γκατουζο, συμφωνω στο οτι δεν ητανε σωστο κ αντρικειο να φυγει ετσι. πες μου ομως με το χερι στην καρδια, οντας ομιλιτης τοσα χρονια κ γνωριζοντας την ομαδα κ τον κοσμο της καλα, πιστευεις οτι αν εβγαινε εχθες να πει “δε μπαινουνε οι επενδυτες”(δηλαδη η ομαδα παει ντουγρου για φουντο), θα εκανε αποψε το βραδυ πρωτοχρονια με την οικογενεια του? εγω δεν το νομιζω, κ απ οτι φαινεται ουτε κ ο ιδιος το νομιζε..
    3) το αν υπηρξε ποτε ενδιαφερον κ απο ποιον, δεν το ξερω, ο μινγκετι ομως που λεγανε ειναι υπαρκτο προσωπο(και πολυ γνωστο μαλιστα) και το να χρησιμοποιησαν το ονομα του ετσι αυθαιρετα το θεωρω απιθανο γιατι ο τυπος ειναι χειροτερος κ απο τον κουγια. και μονο για τη χρηση του ονοματος του τωρα ηδη θα τους ειχε τραβηξει στα δικαστηρια.
    4) ακομα κ αν αυτο ητανε δικαιολογια ψεματα ειναι οτι ητανε η μιση ομαδα;; οι ραζακ, αντελεγιε, μειτε, φερουζ εγιναν μπουχος οταν ειδαν οτι η ομαδα και περναει δυσκολιες, και εχει ηδη φεσωσει το μισο ντουνια, οποτε αμα μενανε και θα περναγανε δυσκολα, και δε θα πληρωνοτανε γι αυτο. ο πετροπουλος κατι παρομοιο κ ας λενε οτι εφυγε λογω γκατουζο, το ιδιο κ ο αρτολα, το ιδιο κ ο απονιο.. ποια μιση ομαδα εδιωξε; τον σισιτς που οπου παει τσακωνεται και φευγει; που δεν εχει στεριωσει σε ομαδα πανω απο χρονο με μια εξαιρεση την 1η φορα που ηρθε στον ΟΦΗ;; το φραγκουλακη που ηρθε και εκανε 3-4 ματς, μετα τραυματιστηκε κ απ οταν γεννησε η γυναικα του βγηκε στη συνταξη;; το δασκαλακη που μαζι με τους 2 προηγουμενους απ οτι ακουγα κανανε στο ηρακλειο τη ζωη τους;; το συγκεκριμενο ζητημα με τους παιχτες ειτε ηταν ο γκατουζο, ειτε ο αναστοπουλος ειτε ο βενγκερ, επρεπε να το προσεξουμε, τωρα βρηκαμε ποιον να κατηγορησουμε κ δε βλεπουμε οτι η ομαδα ΕΠΑΣΧΕ, και οχι λογω προπονητη.
    5) με την ελλαδα να πηγαινει σε εκλογες, ολοι θα χουνε ακουσει την ευρωπη να βγαινει κ να απειλει οτι θα ρθει ασταθεια στη χωρα, οτι ξαναρχονται τα σεναρια εξοδου απο το ευρω, την ΕΕ, πτωχευσεις κτλ κτλ.. εγω νομιζω οτι ειναι απλα φοβερισμα, αμα ομως ητανε να επενδυσω θα το ξανασκεφτομουνα, δεν ειναι κ τυχαιο που διαφοροι επενδυτες αρχισανε παλι εδω κ λιγες μερες να φευγουνε απο τη χωρα, κ το χρηματιστηριο πεφτει κ παει για τον ιδιο λογο. κυριως αυτο λοιπον(γιατι μιλαμε για επενδυση), σε συνδυασμο με τη δυσκολη κατασταση με τα χρεη, τη σαπιλα που επικρατει στη σουπερ λιγκ που δεν αφηνει κανενα να σηκωσει κεφαλι και αλλα διαφορα που πιθανον να παρουσιαστηκαν, ΤΟΣΟ απιθανο μοιαζει το να κανει εναν που ψαχνει να ριξει λεφτα σε ομαδα να κοιταξει αλλου;; αμετι μουχαμετι πρεπει να βλεπουμε δολο κ συνομωσια;; βολευουνε για να ριξουμε καπου το φταιξιμο και να τελειωνουμε, καλο ομως θα ητανε να ψαχτουμε κ λιγο παραπανω.. τι μας εφερε ως εδω; γιατι δεν ητανε μονο ο γκατουζο. κ στην τελικη αυτος εφυγε, τωρα πρεπει να διορθωσουμε πολλα για να μην ξαναβρεθουμε στην ιδια θεση στο μελλον, εαν κ εφ οσον αυτο ειναι στη σουπερ λιγκ βεβαια..

    1. Συμφωνω στα περισσοτερα που λες φιλε.Η κατασταση στην ομαδα ηταν,ετσι κι αλλιως,δυσκολη.Οπως και περισυ και προπερσυ αλλωστε.Συμπερασματικα…ητανε το κλημα στραβο,το φαγε κι ο γαιδαρος (Γκατουζο),που λεει και η παροιμια.
      Με βαση λοιπον τα παραπανω…Διαβασες την ανακοινωση των παικτων?Καταλαβαινεις ή οχι οτι τα χωνουν εμμεσα στον Γκατουζο?Περα απο την ανακοινωση ομως,δεν ειχες καταλαβει οτι ειχε κανει μπουρδελο τα αποδυτηρια ο ψυχακιας?Οτι τον κοροιδευαν οι παικτες,οτι δεν τον πιστευαν (το ειχε πει κι ο ιδιος αυτο) και οτι ειχε γενικα κακες σχεσεις με τους περισσοτερους?
      Ξαναλεω…δε φταιει πρωτα ο προπονητης που φτασαμε εκει που φτασαμε.Αλλοι ειχανε κανει την προεργασια.Απλα αυτος (Γκατουζο) ηρθε και αποτελειωσε το εργο τους μια ωρα αρχυτερα!Τραγικος…

  11. Από την πρώτη φορά του φεύγω- μένω, φάνηκε ότι ο Γκατούζο δεν είναι συγκροτημένο άτομο. Είναι μια περίπτωση Αλέφαντου στο χειρότερο όμως. Όχι ότι φταίει αυτός για τα χάλια μας, αλλά για την ομάδα με τα παλτά που έφτιαξε , υπεύθυνος είναι ο ίδιος, όπως και για το μπάχαλο να διώχνει παίχτες, να αδειάζει το ρόστερ και τώρα θα μεινουμε για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος με τον μπ#%*σο στο χέρι.

  12. Βαρέθηκα να το λέω εδώ και τόσο καιρό, θα το ξαναπώ για άλλη μια φορά ακόμη . Είδανε κι αποείδανε όλοι μαζί κι αρχίσανε ένας ένας να την κάνουν τσίου, να πηδούν από το καράβι και να μας πηγαίνουν πρόσω ολοταχώς για φούντο. Πάρτε το χαμπάρι. Δυστυχώς ή ευτυχώς για την Ομάδα (θα δείξει στο μέλλον), είτε μας αρέσει είτε όχι, κατά ΄κει την πάνε τη δουλειά. Για φούντο. Ήταν ένα καλά προμελετημένο και άριστα σχεδιασμένο έγκλημα. Όλα τ’ άλλα είναι απλώς για κατανάλωση και για να δουλευόμαστε μεταξύ μας. Πάντως είναι κρίμα, μεγάλο κρίμα κι αμαρτία για την μεγάλη και ιστορική αυτή Ομάδα που λέγεται ΟΦΗ.

  13. Μάνο ο Γκατούζο φταίει για πολλά, αλλά δεν είναι ο κύριος υπεύθυνος, άλλοι είναι, με πρώτο και καλύτερο τον Βατσινά που έριξε την ομάδα στη Β’ και μετά την είχε όμηρο μέχρι 25 Αυγούστου, να μην μπορεί να κάνει μεταγραφές. Στη συνέχεια οι υπόλοιποι έκαναν κι αυτοί τις μακακίες τους έχοντας όμως να διαχειριστούν μια κατάσταση κατά τη γνώμη μου μη αναστρέψιμη.

  14. Μανο βλεποντας την ομαδα να ταλανιζεται απο τοσο μεγαλα προβληματα,και να βγαζει αρρωστια και μονο αρρωστια συνεχως,πιστευω πως ισως ηρθε καιρος να κανουμε ενα νεο ξεκινημα,απο μια χαμηλοτερη κατηγορια…αλλα χωρις χρεη,με υγεια και το κεφαλι ψηλα.Σεβομαι την προσπαθεια καποιων ανθρωπων αλλα βλεποντας το πραγμα ρεαλιστικα οσο συνεχιζεται η ιδια κατασταση και το Sir Alex να ειχαμε,θαυματα δε θα μπορουσε να κανει.Η ομαδα θα στηριχτει παντου και παντα αλλα θα πρεπει να υπαρχει και ενα οραμα.Ευχομαι στη νεα χρονια να βρεθουν οι ανθρωποι που θα δωσουν νεα πνοη και με πλανο θα φτιαξουν τις βασεις για ενα καλυτερο μελλον

  15. Περιμενετε να ακουσετε και το ποσο που εχει φαει ο Πουλινακης απο τα ταμεια της ομαδας!λιγο υπομονη και θα πεσουν οι μασκες!!!

  16. ολα πηγαιναν καλα κατα τον υπαλληλο του πουλινακη μεχρι που μπηκε προεδρος ο Αντρεας.Ολοι ηταν πληρωμενοι στην εντελεια, η ομαδα μετα το τριετες πλανο εξυγιανσης δεν θα χρωστουσε πουθενα.Που ειναι οι φανελες οεο? εσενα σαρρη σε καταλαβαινω και εσυ και η αρραβωνιαστηκια σου ψωμακι τρωτε, αλλα μην νομιζεις οτι ο κοσμος δεν γνωριζει οτι ησασταν πισω στις πληρωμες και μολις ανελαβε ο μανθος προεδρος πληρωνεστε στην εντελεια. αλλα δεν εχεις καταλαβει κατι ο μανθος μολις τελειωσει την δουλεια του(να οικονομησει οσα μπορει απο τα στημενα και τα μανατζερικα) θα σε πεταξει στο δρομο, αυτος πουλαει και αγοραζει την μανα του εσενα θα λυπηθει? αλλα μετα εσυ δεν θα μπορεις να κυκλοφορησεις στο Ηρακλειο οχι αυτος που θα εχει εξαφανιστει.καλη χρονια σε ολους τους ΟΜΙΛΙΤΕΣ (σαρρη μπαινεις σε αυτην την κατηγορια)

    ειμαι σιγουρος οτι δεν θα δημοσιευτει παροτι δεν βριζω κανενα αφου δεν θα περασει την επιτροπη λογοκρισιας τησ κωσταντινιδου

    ολα αυτα τα λεφτα που εχετε βγαλει απο τα στημενα παιζοντας με την ψυχολογια του κοσμου να τα φατε στους γιατρους

    1. Καταρχήν με την δημοσίευση του σχολίου, σε διέψευσα ότι δεν θα δημοσιευτεί. Επίσης αν θες να ασχοληθείς με κάτι, ασχολήσου μαζι μου και όχι με την οικογένεια μου. Ούτε έχεις κανένα δικαίωμα να την πιάνεις στο στόμα σου. Πολυ μεγάλη φαντασία έχεις πάντως και μου κάνει τρομερή εντύπωση. Εγω θα συνεχίζω να κυκλοφορώ στο Ηράκλειο γιατί παραμένω καθαρός και ψέμματα δεν γράφω. Και στο συγκεκριμένο άρθρο αναφέρομαι μόνο στην υπόθεση των Ιταλών επενδυτών και τίποτα παραπάνω. Εσύ μπορείς να διαβάζεις ότι θέλεις να διαβάζεις.

      Καλές γιορτές και καλή χρονιά σε όλους.

  17. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ.ΑΝ ΠΕΣΕΙ Ο ΟΦΗ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΔΕΝ ΞΑΝΑΝΕΒΑΙΝΕΙ.ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΘΑ ΣΒΕΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΕΣΗ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΕΚ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚ.ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΟΦΗ,ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΚΡΗΤΗ ΧΩΡΙΣ ΟΦΗ.ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?

    1. Τουλαχιστον εχεις περισσοτερες ελπιδες να ξανανεβεις απο το να περιμενεις να ερθει ο david copperfield,που θα μοιραζει εκατομμυρια και θα ανοιγει σαμπανιες.Κανενας σοβαρος επιχειρηματιας που σεβεται τον εαυτο δεν επενδυει σε χρεωκοπημενο σωματειο. Ειδικα τωρα που εχει φυγει η μιση ομαδα…Και για την ΑΕΚ που λες,με ελαχιστο μπατζετ για τη δυναμικη της ,τα καταφερνει κανοντας μεταγγραφες τυπου Γκεραρντ.Κατα τη γνωμη μου δεν πρεπει να μας φοβιζει αν θα ξεκινησουμε απο τη Γ’ εθνικη,αρκει να υπαρχει πλανο και ενας επενδυτης με οραμα.

    2. Παιδιά διαβάζω για ποινή και υποβιβασμό αλλά αναρωτιέμαι ποιος -εκτός από τον ΟΦΗ σε αγωνιστικό επίπεδο – θα ζημιωθεί από αυτή την κίνηση.

  18. ENA THA PO. MAKARI NA ERTHEI PISO O ANASTOPOULOS.O MONOS ME KARIDIA .O MONOS POU KATAFERE NA SISPIROSH TOUS PEKTES SE PAROMIES SINTHIKES.O MONOS POU MPORH NA DOSH MIA LISH .AS MHN KSEXNANE H AXARISTH.OPIOS DEN TON THELH AS MHN KSANAPATISH TO PODH TOU STO NAO.DEN TON XREIAZOMASTE.EKSO OLOI OI OPADOI -PROPONITES -SOTIRES.DEN EXEI ANAGH H OMADA APO TETOIOUS

    1. kai pios eisai esy pou tha milas ek merous olwn twn ofitzidwn kai tha les pious de xriazomaste sto nao re maga?oi perisoteroi ofitzides de ton theloune ton kyrio pou mas apokalese ntakotes,parton spiti sou ama ton thes,kai mila gia parti sou

    2. Ο Αναστοπουλος,δυστυχως ή ευτυχως,κανει ΜΟΝΟ για τετοιες συνθηκες οπως λες.Να σωζει ομαδες με χιλια δυο προβληματα στο παρα πεντε.Κατα τ αλλα ειναι λιγος και κομπλεξικος.Απετυχε σε οποια ομαδα,με σοβαρους στοχους,κι αν πηγε.Με λιγα λογια,ισως μας κανει στην κατασταση που ειμαστε,αλλα μεχρι εκει.Θα ναι πισωγυρισμα βεβαια.Επισης ποιος θελει περσυνα ξινα σταφυλια?
      Μην ξεχναμε οτι δεν τον θελει πολυς κοσμος εδω στο Ηρακλειο για διαφορους λογους.Ενας απ αυτους ειναι αυτος που λεει ο katathlipsi4.
      Επιπλεον,καλα σου λεει ο φιλος…Ποιος εισαι εσυ που θα οριζεις ποιος θα ερχεται γηπεδο και ποιος οχι?Ολοι πανε γιατι αγαπανε την ομαδα.Απο κει και περα ο καθενας μπορει να εχει τις αποψεις του και τις συμπαθειες-αντιπαθειες του.Ηρεμησε και μη γινεσαι εριστικος!

      1. milao ek merous olon ton ygeios skeytomenon filathlon pou theloun to kalo ths omadas…kai eksalou pios eise esh h o apo apano pou den thelete ton anastopoulo?exete kapio dikeoma na mhn ton thelete?opos kapioi den ton theloun etsi kai kaipioi ton theloun.as parh apofash toulaxiston aytos oi aytoi pou kseroun kai 5 pragmata apo podosfero oxi oi asxetoi.arketa me tous dithen …eidame pou eferan thn omada

        1. Το ιδιο λεμε,αλλα δεν το καταλαβαινεις!
          Ξαναλεω…Ασχετα αν αρεσει ή οχι σε καποιους ο Αναστοπουλος,ισως ειναι ο μονος που μπορει να κανει κατι τη δεδομενη χρονικη στιγμη και στην κατασταση στην οποια εχει περιελθει η ομαδα.Προσωπικα δεν τον γουσταρω αλλα δε θα πηγαινω στο γηπεδο για να τον βριζω!Η ομαδα πανω απ ολα!
          Ετσι σκεφτονται οι υγιεις οπαδοι Νικο.Το καταλαβες τωρα ή να το ξαναπω???

  19. Για το γεγονός ότι ο τύπος διέλυσε το ρόστερ,ξεφτιλισε αγωνιστικά την ομάδα κακοποιησε το ποδόσφαιρο με τα σύστηματα 8-1-1… Θα ασχοληθεί κανένας ;

  20. Kαι τι ρε παιδιά κι αν ερθει ο Αναστόπουλος? Εμεις για την ομαδα θα πηγαινουμε στο γήπεδο η για τον Αναστοπουλο και για τον κάθε Αναστόπουλο? Και ποιοι ειμαστε εμεις και θα κανουμε κουμάντο ποιος θα έρθει?
    Αυτα έκανε και ο Πουλινακης και ο κάθε ένας που ακουγε τον οποιονδήποτε και να τα αποτελέσματα

  21. Μια απο τα ιδια αν ερθει ο Αναστοπουλος.Γελαει ο κοσμος..Νομιζω οτι ο μονος Ελληνας προπονητης για τα σημερινα δεδομενα της ομαδας που θα νοιαζοταν πραγματικα να σωθει κ να αλλαξει επιπεδο η ομαδα ειναι ο Πετρακης.Κρητικος, Ομιλιτης κ χωρις πολλα λογια κ δηλωσεις.Και δεν τον κρατησαν τοτε για ηθελαν να παρουν τον..Παυλο!Για τον Ιταλο ενα σχολιο.Υπερεκτιμημενος λογω ονοματος κ αυτο που ελεγε συνεχεια οτι εβαζε λεφτα στην ομαδα ειχε καταντησει αηδια..

  22. Η -ανούσια- Γ.Σ στην ουσία επιβεβαίωσε όλα όσα βλέπαμε το τελευταίο διάστημα :μια ´ερασιτεχνική´ διοίκηση χωρίς ίχνος πλάνου να αντιφάσκει και να ψεύδεται συνεχώς (ακόμα δεν ξέρουμε πόσα είναι τα χρέη,ο διαχειριστικός έλεγχος λέει ακόμα δεν τελείωσε!!!-καλά οι ίδιοι δεν μας έλεγαν οτί είχε τελείωσει μιας μια ήταν όρος για να προχωρήσει το θέμα με τους Ιταλούς;;;-,ο Γκατούζο λέει η διοίκηση είχε ενημερώσει ότι θα φύγει αλλά δεν ήταν η ίδια η διοίκηση που είχε βγάλει ανακοίνωση ότι είχε πάει Ιταλία για διακοπές και θα γυρνούσε;;; Ο πρώην πρόεδρος να απέχει-κάτι βρωμάει-κτλ κτλ)..Η απόφαση της Γ.Σ είναι ότι συνεχίζουμε άλλα δεν εχούμε λεφτά,δεν εχούμε παίκτες,δεν μπορούμε να πάρουμε παίκτες λόγω φορολογικής ενημεροτητάς άλλα συνεχίζουμε….πως διερωτώμαι ;;;θα ληθούν όλα αυτά από μόνα τους ως την Κυριακή;;;

  23. καλα, τι γινεται; ο μιλιαζες προσφυγη ακομα δεν εφυγε, ο σταθης την κανει κ αυτος.. για να δουμε ποιος θα μεινει. εγω πιστευω ο μακρης δε θα φυγει, ουτε κ ο τριποτσερης. ο τελευταιος μπορει να μην ειναι κ κανας Νεστα, αλλα απ οτι φαινεται ειναι “πιστος”..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

one + twelve =