Η αποστολή αυτοκτονίας του “κομάντο” Αναστόπουλου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Αναστόπουλος δεν κρύφτηκε ποτέ στα δύσκολα, σε ότι είχε να κάνει με τον ΟΦΗ. Και ο κόσμος του ΟΦΗ οφείλει να του αναγνωρίσει ότι μόνο εκείνος θα αναλάμβανε την ομάδα σε αυτό το δύσκολο μονοπάτι που έχει μπει.

Με τις πιο δύσκολες συνθήκες που έχει συναντήσει στον ΟΦΗ, πιο δύσκολες ακόμα και από τον Αύγουστο του 2011 όταν έκανε ένα μικρό θαύμα μαζί με τους ποδοσφαιριστές του, ο Νίκος Αναστόπουλος επιστρέφει στην καθημερινότητα μας. Και η φράση που λέει μονίμως τα τελευταία 24ωρα είναι ότι “θα το σώσουμε το καράβι, δεν θα το αφήσουμε ακυβέρνητο”. Σήμερα, 7 Ιανουαρίου, δεν γνωρίζουμε αν ο Αναστόπουλος θα τα καταφέρει όμως το σίγουρο είναι ότι θα προσπαθήσει. Και δεν θα προσπαθήσει να πηδήξει στην θάλασσα μπροστά στο πρώτο μεγάλο κύμα. Η αποστολή αυτοκτονίας που αναλαμβάνει ο Αναστόπουλος είναι μοναδική και έχει μπροστά του μια ομάδα όπου έχουν απομείνει 13-14 επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, που δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές – αν και αυτό είναι το λιγότερο μπροστά στους κινδύνους που αντιμετωπίζει ο ΟΦΗ.

Όμως, ο Αναστόπουλος απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι τον ΟΦΗ τον έχει μέσα στην καρδιά του. Και μπορεί να έφυγε με τρόπο που μας στενοχώρησε όλους αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να είμαστε αγνώμονες απέναντι του. Είμαι σίγουρος ότι και ο ίδιος γνωρίζει ότι φεύγοντας στενοχώρησε αρκετό κόσμο όμως η επιστροφή του και η απόφαση του να μπει μπροστά σε αυτό το δύσκολο μονοπάτι είναι κάτι που δεν πρέπει να το ξεχνάει κανένας μας. Για τον Αναστόπουλο το πιο εύκολο πράγμα θα ήταν να κάτσει σπίτι του, να πει “όχι” στην πρόταση του Μαχλά και να μην θέλησει να μπει σε αυτήν την περιπέτεια. Και ανεξάρτητα από το πως έφυγε, αυτό είναι κάτι που οφείλουμε να του το αναγνωρίσουμε. Γιατί ο ΟΦΗ είναι πάνω από όλους και όλα. Και αυτήν την στιγμή ο ΟΦΗ μας έχει ανάγκη όλους. Από τον πιο μικρό μέχρι τον πιο μεγάλο οπαδό ή φίλαθλο του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

2 σχόλια

  1. ο λογος που επεστρεψε, οι προθεσεις του, το αν ειναι ικανος για θαυματα και το αν εχει την ομαδα στην καρδια του μπορει να φανουν αμα η ομαδα συνεχισει μεχρι το τελος της σαιζον. εγω προσωπικα δεν πιστευω οτι ειναι ενας ντομπρος ανθρωπος που αγαπαει την ομαδα και γυρισε να βοηθησει τωρα που αυτη βρισκεται σε κατασταση εκτακτου αναγκης -αποψη μου βεβαια-. πιστευω οτι καποιο κερδος θα χει -οχι χρηματικο βεβαια. τωρα, αν αυτο ειναι πως θελει οταν βγει στη συνταξη να περασει τα γεραματα του στην κρητη και θελει να αποκαταστησει απο τωρα την εικονα του στον κοσμο, η αν εξυπηρετει καποια συμφεροντα, μπορει να φανει στην πορεια, μπορει και να μην το μαθουμε ποτε.
    το θεμα ομως ειναι να βοηθηθει ο ΟΦΗ και να βγει απο αυτο αδιεξοδο στο οποιο βρισκεται.. πλεον δεν υπαρχουνε ατομα, ουτε παιχτες, ουτε προπονητες, μονο η ομαδα..

  2. Τουλάχιστον τώρα έχουμε προπονητή και όχι παλαίμαχο που παριστάνει τον προπονητή..Καλή επιτυχία allenatore..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

19 − 7 =