Δεν αξίζουν ούτε το μίσος μας!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Όχι ρε φίλε, τέτοιοι υπάνθρωποι δεν αξίζουν το μίσος κανενός μας! Δεν αξίζουν καν να ασχολούμαστε με τέτοιους τύπους που το μόνο που σκέφτονται είναι το πώς θα σκάψουν τον λάκκο των άλλων. Σχολιάζει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Ο ΟΦΗ βρίσκεται στο στόχαστρο και όλοι μας καλούμαστε να το αντιμετωπίσουμε ψύχραιμα και με ηρεμία. Τώρα που το γράφω, σκέφτομαι τι μαλακίες κάθομαι και λέω; «Ψυχραιμία και με ηρεμία;» Πως; Πώς να ζητήσω από όλους μας να είμαστε ψύχραιμοι με όλα όσα βλέπουμε να συμβαίνουν καθημερινά; Με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΟΦΗ και τα οποία είναι ενέργειες τρίτων που καθημερινά αναδεικνύονται μέσα από τις υπόγειες διαδρομές που ακολουθούν.

Και ας αρνούνται ορισμένοι να το δεχτούν κυνηγώντας «χίμαιρες» και φαντάσματα που σε καμία περίπτωση δεν έχουν καμία σχέση με όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες εβδομάδες.

Το σημερινό περιστατικό με την παρουσία δικηγόρου υπέρ του Παναθηναϊκού απλά ρίχνει τις «μάσκες» για το πώς δυναμιτίζεται, επικίνδυνα, το κλίμα εν όψει του αγώνα της Κυριακής. Και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τους κάνουμε την χάρη. Γιατί όπως γίνεται κατανοητό και με την διαφορά στο -6 από τον Ολυμπιακό, είναι ολοφάνερο ότι ο Παναθηναϊκός ψάχνεται να κερδίσει το ματς και δια… της πλαγίας οδού. Πείτε μου αξίζει το μίσος όλων μας; Όταν βλέπουμε ότι μπροστά στα μάτια μας όλοι προσπαθούν να σκοτώσουν τον ΟΦΗ με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο.

Για παράγοντες που χρωστούν εκ. ευρώ σε κράτος και ομάδες. Για παράγοντες που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να σκοτώσουν τον… «μισοδιαλυμένο» ΟΦΗ – όπως οι ίδιοι τον αποκαλούν σε διαρροές και ρεπορτάζ που προέρχονται από τον Παναθηναϊκό.

Αξίζουν όλοι αυτοί οι κακομοίρηδες το μίσος μας; Όχι και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τους δοθεί η χαρά να πετύχουν αυτό που θέλουν! Γιατί εκεί κινούνται, προς μια κατεύθυνση που βγάζει τον καθένα από τα ρούχα του με φόντο την καταστροφή του ΟΦΗ.

Όχι ρε φίλε, τέτοιοι υπάνθρωποι δεν αξίζουν το μίσος κανενός μας! Δεν αξίζουν καν να ασχολούμαστε με τέτοιους τύπους που το μόνο που σκέφτονται είναι το πώς θα σκάψουν τον λάκκο των άλλων.

Αυτοί δεν είναι άνθρωποι αλλά τυπάκια κακομοίρικα που το μόνο που μας προκαλούν είναι θλίψη και… φτύσιμο!

Υ.Γ. Εκείνοι που έκαναν στροφή στον ΟΦΗ επειδή κάθε φορά που κοιμούνται, πλαγιάζουν και με την πλευρά που τους συμφέρει ας τον αφήσουν μακρυά από τα δικά τους παιχνίδια. Ο ΟΦΗ είχε παρελθόν, έχει παρόν και θα έχει μέλλον και χωρίς εκείνους…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

3 σχόλια

  1. Τι ώρα φθάνουν το Σάββατο στο αεροδρόμιο?……

  2. Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΦΗ.ΕΜΕΙΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΟΝΤΟ ΤΟΥ SITE..)!ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΙ,ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ!!!ΓΙ’ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ…!!!ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ 10.000 “ΜΠΡΑΒΟ” ΣΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣ!!!
    ΠΑΜΕ ΡΕ ΟΦΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!

  3. Δεν θα τους “υποδεχθούμε;”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

13 + 7 =