Ας τελειώσει εδώ το μαρτύριο…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Οι διοικούντες τον ΟΦΗ θα πρέπει να σκεφτούν, εκτός από την υστεροφημία της ομάδας και αυτούς τους 13 παίκτες που πλέον βάζουν σε κίνδυνο την υγεία τους και μόνο.

Τα πράγματα πλέον πάνε να ξεφύγουν από τα όρια της αστειότητας. Γιατί αστειότητα δεν είναι ο συνεχής διασυρμός του ΟΦΗ από Κυριακή σε Κυριακή. Η κατάντια του ΟΦΗ δεν έχει κανένα όριο και δεν φταίνε σε τίποτα όλα αυτά τα παιδιά που αγωνίζονται κάθε Σαββατοκύριακο με κίνδυνο πλέον την σωματική τους ακεραιότητα. Είδατε και χθες τι συνέβη. Ο Τζορτζ παίζει τραυματίας εδώ και 40 ημέρες, χθες υπέφερε μέχρι να τελειώσει το ημίχρονο. Ο Δαμιανάκης που κανονικά δεν έπρεπε καν να είναι στην αποστολή, ταξίδεψε χθες, ήταν να ξεκινήσει βασικός αλλά στο ζέσταμα δεν άντεξε και πήγε στον πάγκο. Ο Φαζός μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο παίζοντας τραυματίας. Όλα αυτά τα παιδιά θα τα σκεφτεί κανένας;

Η κατάσταση πλέον δεν έχει καμία σχέση με αυτήν που σχολιάζαμε πριν δύο μήνες. Γιατί είναι διαφορετικό να παλεύεις με 18 και 19 ποδοσφαιριστές και διαφορετικό με 9, 10 και 11. Το μαρτύριο ας τελειώσει εδώ πέρα. Ο κόσμος δεν φταίει σε τίποτα για να περνάει όλα αυτά που περνάει. Και εγώ ήμουν από εκείνους που έλεγαν τον Γενάρη ότι ο ΟΦΗ πρέπει να το παλέψει μέχρι τέλους και να μην φύγει από το πρωτάθλημα. Δυστυχώς δεν έχω το χάρισμα να προβλέπω το μέλλον. Όπως και οι περισσότεροι, φαντάζομαι. Αλλά πλέον με τα δελτία να μην έχουν βγει οριστικά και τον ΟΦΗ να έχει μείνει με 10 και 11 παίκτες είναι δεδομένο ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτή η κατάσταση.

Άντε και δεν σκέφτονται τον κόσμο. Αυτά τα παιδιά που παίζουν θα τα σκεφτεί κανένας; Ή μήπως νομίζουν ορισμένοι ότι αυτά τα παιδιά αντέχουν να περνούν αυτό το μαρτύριο;

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

3 σχόλια

  1. Μανο σωστα τα λες. Πιστευω και εγω οτι καπου εδω πρεπει να μπει ενα τελος…
    Χρειαζεται μια νεα αρχη,Προσωπικα θα συμφωνησω με τον Γκεραρντ που δηλωσε οτι πρεπει να ακολουθησουμε το παραδειγμα του Ηρακλη και της Αεκ και να ξεκινησουμε απο τη Γ’ εθνικη.
    Να βρουμε ενα χορηγο καλο που θα αποτελει εγγυηση και σιγα σιγα να φτιαξουμε ξανα μια καλη ομαδα κρατωντας ψηλα το κεφαλι.Δε θα ειναι ευκολα ολα αυτα αλλα οσο πιο γρηγορα το παρουμε αποφαση τοσο περισσοτερο χρονο θα εχουμε στη συνεχεια να οργανωθουμε ξανα.

  2. Εισαι ψεύτης ! Πριν ενα μην αλλα ελεγες,τα έβαζες με Αλαφούζο Κ ελεγες η ομαδα πρεπει να συνεχίσει και να μην πεσει γ εθνικη που εκει ειναι η μοναδική λύση.εισαι έκθετος !

    1. Καλά αποφάσισε πρώτα πως σε λένε που κάθε φορά που γράφεις ένα σχόλιο, αλλάζεις και το όνομα σου και μετά να με αποκαλέσεις εμένα “ψεύτη”. Την μια είσαι Σάκης, την άλλη Ντίμης και πάει λέγοντας. Αλλά μην αγχώνεσαι φίλε, τα υβριστικά σου σχόλια μέσα από την ip θα βρεθούν και πάει λέγοντας…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

two × 1 =