Το πέπλο του φεγγαριού πάνω από τον ΟΦΗ…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Το πέπλο του φεγγαριού έτσι όμορφα που καλύπτει τη νύχτα ολόκληρο το Ηράκλειο θα πρέπει να δώσει την θέση του στον ήλιο που χρειάζεται να συνοδεύει τον ΟΦΗ. Σχολιάζει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Πήρα την αφορμή για να γράψω αυτό το κομμάτι μέσα από την πανέμορφη φωτογραφία που δείχνει το Ηράκλειο να είναι τόσο όμορφη και φωτεινή, με την βοήθεια του φεγγαριού, πόλη. Και πράγματι είναι τόσο όμορφη η πόλη μας που χρειάζεται να φωτίσει τον ΟΦΗ για την επόμενη ημέρα του συλλόγου. Ο κόσμος ανησυχεί, φοβάται, είναι δύσπιστος για την επόμενη ημέρα. Και η αλήθεια είναι πως αυτήν την στιγμή το μόνο που έχει ο ΟΦΗ είναι ο κόσμος του.

Πέρα από τις παρασκηνιακές εξελίξεις, που πάντα θα υπάρχουν στον ΟΦΗ και τις ζυμώσεις που γίνονται μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας, είναι δεδομένο πως το χρονικό διάστημα που θα ακολουθήσει μετά το Πάσχα θα είναι ιδιαίτερα καυτό για την επόμενη ημέρα στον σύλλογο.

Το πέπλο του φεγγαριού έτσι όμορφα που καλύπτει τη νύχτα ολόκληρο το Ηράκλειο θα πρέπει να δώσει την θέση του στον ήλιο που χρειάζεται να συνοδεύει τον ΟΦΗ. Ο ΟΦΗ χρειάζεται διαδικασίες που μέσα από την διαφάνεια που απαιτείται να υπάρξει και μακρυά από προσωπικά συμφέροντα, θα του δώσουν το έναυσμα για να κοιτάξει το μέλλον του με αισιοδοξία.

Βεβαίως το να υπάρχει μεμψιμοιρία, γκρίνια και διχόνοια είναι στοιχεία που είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ όλων να φύγουν για να προχωρήσει ο ΟΦΗ. Ο ΟΦΗ δεν χρειάζεται και δεν πρέπει να επιτρέψει να μπουν στην μέση προσωπικά συμφέροντα και φιλοδοξίες προσώπων που το μόνο που θέλουν είναι να να… κόψουν πρώτοι το νήμα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

one × four =