Μπορεί και μόνος του αλλά δεν το απολαμβάνει

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ολοένα και καλύτερος παρουσιάζεται παιχνίδι με το παιχνίδι ο ΟΦΗ, ο οποίος δείχνει να ξεπερνά τις σημαντικές απουσίες των Μπαλάφα και Καραδολάμη και να παίρνει τη μία νίκη μετά την άλλη.

Οι “ασπρόμαυροι” έκαναν το ζητούμενο, δηλαδή το 2χ2 στα τελευταία δύο εντός έδρας παιχνίδι και παρέμειναν στην 3η θέση της βαθμολογίας την οποία και μοιράζονται με Αρκαδικό και Πανελευσινιακό και παρέμειναν στο -2 από την κορυφή.

Σε ένα ακόμα παιχνίδι ο ΟΦΗ έδειξε τα απαιτούμενα στοιχεία που χρειάζονται και μετέτρεψε ένα δύσκολο παιχνίδι σε περίπατο. Τουτζιαράκης και Κατιάκος έδωσαν πολύτιμες λύσεις μέσα στην ρακέτα, ενώ το εκπληκτικό με τον δεύτερο είναι ότι δίνει λύσεις και εκτός και μάλιστα έξω από τα 6,75 καθώς είναι ο πιο εύστοχος παίκτης του ΟΦΗ σε σουτ τριών πόντων.

Πλέον στον ΟΦΗ στρέφουν την προσοχή τους στο παιχνίδι με τον Πιερικό, ένα παιχνίδι που εγκυμονεί κινδύνους καθώς η ομάδα της Κατερίνης με μόλις μία νίκη στο πρωτάθλημα ψάχνει επειγόντως βαθμούς, ωστόσο τέτοια παιχνίδια δεν σηκώνουν απώλειες βαθμών για τον ΟΦΗ που πρέπει να τα “καθαρίζει”.

Τέλος ένα στοιχείο που μένει είναι πως οι παίκτες δείχνουν να μην απολαμβάμνουν όσο θα ήθελαν τις νίκες τους. Η απουσία του κόσμου χτυπάει άσχημα και οι μπασκετμπολίστες του ΟΦΗ δείχνουν επηρρεασμένοι από αυτό. “Το ποδόσφαιρο παίζει στις 17:15 και εμείς τελειώσαμε 40 λεπτά πριν, δεν γίνεται να μας βλέπουν και σήμερα οι ίδιοι και οι ίδιοι. Δεν παίζουμε για την πάρτι μας” ήταν τα λόγια που βγήκαν μετά το τέλος του αγώνα από παίκτη του ΟΦΗ που αποτυπώνουν την απογοήτευση του

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

five × 1 =