Τα 4 επόμενα παιχνίδια κρίνουν τους στόχους του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η ήττα στην Λευκάδα έφερε τον ΟΦΗ και πάλι στο -2 από την προνομιούχο δεύτερη θέση. Η νίκη που θα έδινε άλλο “αέρα” για την συνέχεια δεν ήρθε και έτσι όπως δείχνουν τα πράγματα τα 4 επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν φαίνεται να κρίνουν τους στόχους που θα έχει ο ΟΦΗ για φέτος.

Ο ΟΦΗ θα μπορούσε με νίκη στην Λευκάδα να παραμείνει σε απόσταση ενός βαθμού από την δεύτερη θέση της βαθμολογίας, κάτι το οποίο δεν έγινε ελέω των πολλών προβλημάτων που είχε η ομάδα αλλά και στην κακή μέρα που βρέθηκαν οι ψηλοί του ΟΦH, καθώς Κατιάκος, Τουτζιαράκης και Μπαλάφας σημείωσαν μαζί 16 πόντους. Επίσης ο ΟΦΗ δεν πήρε βοήθειες από τον Λιούις, ο οποίος στα τελευταία παιχνίδια δείχνει να βρίσκεται μακριά από τον καλό εαυτό του. Έτσι ένας Σιζόπουλος (27 πόντους)  δεν έφτανε για τον ΟΦΗ και οι “ασπρόμαυροι″ μοιραία γνώρισαν την ήττα.

Πλέον στον ΟΦΗ δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες απώλειες στα παιχνίδια που ακολουθούν με Αμύντα εντός και Κηφισιά εκτός αν η ομάδα θέλει να κρατήσει ζωντανό το όνειρο της ανόδου. Και αν το παιχνίδι με τον Αμύντα είναι θεωρητικά στο χέρι του ΟΦΗ και εύκολα η δύσκολα αναμένεται να το πάρει αυτό στην Κηφισιά, η οποία στην έδρα της είναι “σκληρό καρύδι” εγκυμονεί κινδύνους.

Ο ΟΦΗ όμως για να συνεχίσει να έχει ελπίδες ανόδου πρέπει να κάνει το 2Χ2 με Αμύντα και Κηφισιά και μετά να παίξει ένα από τα τελευταία του χαρτί στα παιχνίδια με Αρκαδικό και Απόλλων Πατρών. Εκεί ακόμα και με 1 νίκη στα δύο παιχνίδια ίσως να είναι ακόμα μέσα στο “κόλπο”. Βήμα-βήμα όμως. Ακολουθεί το παιχνίδι με τον Αμύντα, όπου ο ΟΦΗ πρέπει να κάνει το πρώτο βήμα και στην συνέχεια θα έχουμε να πούμε και άλλα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

1 σχόλια

  1. miso re paulo…gamw th gkantemia mou dhladh….me…7 paixtes vgalame olo to mats??????????den yparxei kanenas allos pou na mporei na paiksei???pentadatos….KANENAS? kai milaw toso kairo gia anodo??dhladh ean den eixe erthei to neo paidi o papanikolaou pou ton eidame me ..mish proponhsh poso vohthise organwtika alla kai sto skor…tha vgazame olo to mats me ..6???????????…e..den prepei na milaw gia anodo tote…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

five × four =