Προσοχή ώστε το όνειρο να μην γίνει…ΕΦΙΑΛΤΗΣ!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

To όνειρο της ανόδου θεωρώ πως τέλειωσε στην Ελευσίνα. Όπως είπε και ο Χουγκάζ οι παίκτες του ΟΦΗ σε κάποια σημεία του παιχνιδιού έδειξαν να έμειναν στην ήττα της Πάτρας και γνώρισαν μια εύκολη ήττα αν και κάτι τέτοιο δεν έδειχνε η αρχική έκβαση του αγώνα. Σημασία όμως έχει το τελικό αποτέλεσμα και αυτό ήταν η ήττα για τον ΟΦΗ που πλέον πρέπει να εγκαταλείψει το όνειρο της ανόδου αλλά και να προσέξει να μην εξελιχθεί αυτό σε ΕΦΙΑΛΤΗΣ καθώς η ομάδα βρίσκεται στην 9 θέση της βαθμολογίας  1 μόλις βαθμό πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Προσωπικά θεωρώ πως με αυτό το ρόστερ αν ο ΟΦΗ κινδυνέψει είναι άξιος της μοίρας του. Πλέον η ομάδα έχει την δυνατότητα να προετοιμάζεται με όλους τους παίκτες στην διάθεση της  και πρέπει να ξεδιπλώσει της αρετές της, ώστε να μην έχει περαιτέρω προβλήματα στην συνέχεια.  Το ανησυχητικό για την ομάδα πως στα δύο τελευταία παιχνίδια, κόντρα στις δύο καλύτερες ομάδες του  πρωταθλήματος, έδειξε πάλι τα κακώς κείμενα στην άμυνα. 100 πόντοι στην Πάτρα (έστω 85 στην κανονική διάρκεια) και 86 στην Ελευσίνα είναι πολλοί και ο ΟΦΗ δείχνει όταν “προδίδεται” από την επίθεση του, το παιχνίδι να είναι χαμένο καθώς η άμυνα του είναι “χάρτινη”.

Πλέον η ομάδα πρέπει να ανασυγκροτηθεί καθώς ακολουθεί ακόμα ένα ντέρμπι, αυτή την φορά κόντρα στους Ίκαρους Σερρών. Ο ΟΦΗ πρέπει πάση θυσία να επιστρέψει στις νίκες ώστε η ομάδα να τονωθεί ψυχολογικά και βαθμολογικά. Το παιχνίδι θα γίνει τις Κυριακή στις 17:oo στο ΒΑΚ. Η ομάδα ποδοσφαίρου παίζει το Σάββατο, δικαιολογίες δεν υπάρχουν και καλό θα ήταν όσο μπορέσουν να κάνουν τον κόπο την Κυριακή και να βρεθούν στο ΒΑΚ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

16 + six =