Νίκη “φάρμακο”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η πολυπόθητη νίκη, νίκη-φάρμακο θα την χαρακτήριζα έπειτα από τρεις αποτυχημένες προσπάθειες ήρθε και επιτέλους ήρθαν και τα χαμόγελα στην ομάδα. Ο ΟΦΗ πήρε αυτό που έπρεπε και άξιζε στο Πέραμα, “ανέπνευσε” βαθμολογικά αν και ακόμα το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο και αυτή η νίκη δεν σημαίνει τίποτα εκτός από τους δύο βαθμούς και πήρε και μία ψυχολογική τόνωση για την συνέχεια.

Το θετικό για τον ΟΦΗ ήταν πως εκεί που τα έκανε συνήθως θάλασσα λειτούργησε εντυπωσιακά και ουσιαστικά κλείδωσε τη νίκη στο τρίτο δεκάλεπτο. Μετά από πολύ καιρό είδαμε τον ΟΦΗ να έχει σχετική ισορροπία στα  ριμπάουντ καθώς μάζεψε 31 ριμπάουντ έναντι 35 των αντιπάλων τους. Πάντως εκτός από την άμυνα, η οποία στάθηκε καλά στην αναμέτρηση με το Πέραμα-όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν χρειάζεται ακόμα περισσότερη βελτίωση- και τα ριμπάουντ είναι ένα θέμα που πρέπει να προβληματίσει των Χουγκάζ, καθώς μιλάμε για βελτίωση όταν ο αντίπαλος μάζεψε 4 παραπάνω ριμπάουντ από τον ΟΦΗ εκ των οποίων τα 8 ήταν επιθετικά.

Σε γενικές γραμμές ο ΟΦΗ ήταν καλός, έκανε ένα μεστό παιχνίδι και έδειξε κάποια στοιχεία που αν τα αποτύπωνε στο παρκέ από την αρχή του πρωταθλήματος δεν θα ήταν στην θέση που βρίσκεται πολύ ψηλότερα. Η ομάδα έδειξε ψυχραιμία ακόμα και όταν με το “σπρώξιμο” η διαιτησία προσπάθησε να ξαναβάλει τον Ερμή Περάματος στο παιχνίδι και έφτασε ομολογουμένως σε μια εύκολη νίκη, η οποία θα μπορούσε να έχει έρθει και με πολύ ευκολότερο τρόπο αν οι διαιτητές δεν έδειχναν ιδιαίτερη ευαισθησία σε κάποιες φάσεις στα τελευταία λεπτά.

Πλέον ο ΟΦΗ πρέπει να κοιτάξει να κρατήσει τα θετικά στοιχεία  από το παιχνίδι στο Πέραμα, να μην αντιμετωπίσει προβλήματα στα δύο επόμενα παιχνίδια με Πανερυθραϊκό (εντός) και Παγκράτι (εκτός) και να “καθαρίσει” όσον το δυνατόν γρηγορότερα με την υπόθεση παραμονή. 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

13 + eight =