Άντε να ξεμπερδεύουμε…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Παύλος Σιδερίδης γράφει στο blog του στο Gentikoule για τη νίκη του ΟΦΗ επί του Πιερικού, την υπόθεση παραμονή που μπορεί να ξεμπερδεύει, το παιχνίδι με την ΑΕΚ που ακολουθεί αλλά και τα λάθη που έχουν γίνει με τον ΟΦΗ να μην δείχνει της πραγματικές του δυνατότητες και να αδικεί τον εαυτό του. 

Η νίκη επί του Πιερικού κράτησε τον ΟΦΗ στο +2 από την παραμονή. Μια νίκη ιδιαίτερα σημαντική η οποία θα μπορούσε πολύ πιο εύκολα.Ένα δεκάλεπτο έπαιξε άμυνα ο ΟΦΗ και καθάρισε το παιχνίδι με τον Πιερικό. Ένα παιχνίδι που χωρίς να θέλω να υποβαθμίσω την αξιόμαχη ομάδα της Κατερίνης είναι από αυτά που λέμε τα κερδίζεις πριν καν αρχίσουν. Το μάθημα του πρώτου γύρου έγινε πάθημα έστω και την ύστατη ώρα για τον ΟΦΗ, ο οποίος έφτασε πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό 81-66 στην 12η νίκη του στο πρωτάθλημα.

Η νίκη αποκτά ιδιαίτερη σημασία, κυρίως για το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί για την ομάδα. Ο ΟΦΗ κατά σειρά έχει να αντιμετωπίσει ΑΕΚ (εκτός), ΑΕΚ Αργους (εντός), Λαύριο(εκτός),  Δόξα Λευκάδας (εντός), Αμύντας (εκτός), Ν. Κηφισιά (εντός), Αρκαδικός (εκτός), Απόλλων Πάτρας (εντός). Ο ΟΦΗ αν “καθαρίσει” τα παιχνίδια που έχει στην έδρα του, λογικά δεν θα έχει πρόβλημα και πιθανόν αν κάνει και μια νίκη εκτός εδρας να καθαρίσει με την υπόθεση παραμονή στην Δάφνη κόντα στον Αμύντα.

Δυστυχώς ο ΟΦΗ φέτος αδίκησε τον εαυτό του και πλέον για το μόνο που μπορούμε να μιλάμε είναι μια γρήγορη παραμονή.  Μπορεί να φταίνε οι πολλές ατυχίες αλλά σίγουρο αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για την επιεικώς μέτρια πορεία της ομάδας. Το θέμα είναι να τελειώσει αυτή η χρονιά με τον καλύτερο τρόπο και από εκεί και πέρα όλοι να μάθουν από τα λάθη τους, αυτό το ρόστερ να μην διαλυθεί και η νέα χρονιά να βρει τον ΟΦΗ πρωταγωνιστή όχι στα λόγια αλλά στο παρκέ…

Για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ τα κουκιά είναι μετρημένα. Με καλή άμυνα ο ΟΦΗ μπορεί να έχει τύχη και μάλιστα αρκετή. Η Ένωση διαθέτει πλουραλισμό στην επίθεση με καλούς σουτέρ και δυνατά κορμιά (Νοέας, Βασιλόπουλος,Μάντζαρης και Σκλάβος). Αν ο ΟΦΗ καταφέρει να τους περιορίσει μπορεί να φύγει με το ροζ φύλλο αγώνα από την Ζωφριά .

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

3 × 5 =