Mόνο μπράβο για αυτά τα παιδιά…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Παύλος Σιδερίδης γράφει στο blog του στο Gentikoule για την αναμέτρηση του  ΟΦΗ στο Λαύριο, τις δυσκολίες που υπάρχουν στην ομάδα και τα λάθη που θα πρέπει να αποφευχθούν στη συνέχεια…

O OΦΗ το Σάββατο στο Λαύριο έχασε την τελευταία του ευκαιρία όπως όλα δείχνουν να διεκδικήσει κάτι καλό μέχρι το τέλος. Πάντως βλέποντας αυτό το παιχνίδι μόνο μπράβο μπορείς να πεις σε αυτά τα παιδιά. Πως μπορείς να πεις σε μια ομάδα μπράβο όταν χάνει; Και όμως μπορείς. Αυτό που μου άφησε αυτό το παιχνίδι ήταν η ψυχή αυτών των παιδιών, που παρά τα όσο προβλήματα αντιμετωπίζουν, παρά τα χειρουργεία και τις όλες ατυχίες που έχουν περάσει μέσα στην σεζόν καθώς δείχνουν μια τεράστια αυταπάρνηση και κοιτάνε να τα βάλουν όλα στην άκρη. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ. Τουλάχιστον αν ο κόσμος πήγαινε στο γήπεδο, θα υπήρχε και μια παρηγοριά. Τώρα όμως; Τα όσα περνάνε οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ δεν διαφέρουν και πολύ από αυτούς του μπάσκετ. Στο Λαύριο πάλεψαν ως το τέλος το παιχνίδι, το έστειλαν στην παράταση και το έχασαν, ή μάλλον κάποιοι φρόντισαν για να το χάσουν.

Ανοίγοντας μια παρένθεση εδώ θέλω να πω πως είναι κρίμα και για τους διαιτητές να χαλάνε την εικόνα τους που έχουν δείξει στο παιχνίδι με δύο εξόφθαλμες αποφάσεις. Και άντε το καλάθι σε εκπρώθεσμο χρόνο να το χωνέψεις, όμως το φάουλ πάνω στον Παναγάκη στα τελευταία δευτερόλεπτα της παράτασης δεν χωνεύεται. Κλείνει η παρένθεση.

Πλέον το υπόλοιπο της χρονιάς δείχνει διαδικαστικό. Ο ΟΦΗ πρέπει να κάνει το χρέος του, να πάρει δύο νίκες που του είναι απαραίτητες και να καθαρίσει την υπόθεση παραμονή.

Οι παίκτες του Χουγκάζ πρέπει να κρατήσουν την σοβαρότητα και την αγωνιστικότητα που έδειξαν στο δεύτερο ημίχρονο στο Λαύριο και στα επόμενα παιχνίδια και να κλείσουν όσο το δυνατόν με τον καλύτερο τρόπο την χρονιά.

Από εκεί και πέρα στον ΟΦΗ θα πρέπει να αποφασίσουν τι θέλουν. Αν στόχος είναι η ομάδα του χρόνου να κυνηγήσει την άνοδο, θα πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις, ο προγραμματισμός και η στήριξη κυρίως σε όλους που θα απαρτίζουν την ομάδα ώστε ο ΟΦΗ να έχει τύχη… Οψόμεθα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

10 − eight =