Πρόσιμο θετικόν(;)

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Παύλος Σιδερίδης δύο στροφές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος της Α2 γράφοντας στο blog του στο Gentikoule κάνει ένα μίνι απολογισμό για την πορεία του ΟΦΗ. 

Λίγες στροφές πριν το τέλος του πρωταθλήματος και ενώ ουσιαστικά ο ΟΦΗ αγωνίζεται χωρίς κίνητρο καθώς το όνειρο της ανόδου έχει σβήσει εδώ και καιρό, ενώ και η παραμονή έχει εξασφαλιστεί και μαθηματικά εδώ και κάποιες αγωνιστικές ο ΟΦΗ παρά τα προβλήματα που υπάρχουν, τις εκάστοτε σημαντικές απουσίες λόγω τραυματισμών, δείχνει μια αγωνιστική σοβαρότητα και ακόμα και στις ήττες παλεύει μέχρι τέλους και δεν παρατάει το παιχνίδι.

Ακόμα και στην κακή του μέρα όπως στην Δάφνη που καιγόταν για βαθμούς, ο ΟΦΗ πάλεψε μέχρι τέλους και έχασε ουσιαστικά το παιχνίδι στο τελευταίο 1,5 λεπτό. Στην αναμέτρηση με την Κηφισιά που είχε επιπλέον κίνητρο καθώς με νίκη παρέμενε ζωντανή στο κυνήγι της ανόδου, ο ΟΦΗ ενώ βρισκόταν πίσω στο σκορ στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού δεν παράτησε ποτέ το παιχνίδι και με αντεπίθεση στο τελευταίο δεκάλεπτο,κατάφερε να το πάρει το παιχνίδι. Ακόμα και ο τραυματισμός του Καραδολάμη, που ήταν από τους καλύτερους το Σάββατο, δεν πτόησε τους “ασπρόμαυρους” που στα τελευταία λεπτά έπαιξαν και για αυτόν και πήραν το ροζ φύλλο αγώνα.

Ο ΟΦΗ αν και αδιάφορος μπoρεί να κλείσει την χρονιά αφήνοντας μια γλυκιά γεύση αν και και κατά την γνώμη μου έμεινε μακριά από τον στόχο του. Σίγουρα αυτό οφείλεται και στις πολλές ατυχίες καθώς είναι απορίας άξιον σε πόσες αγωνιστικές ο ΟΦΗ έπαιξε πλήρης, καθώς με ένα γεμάτο ρόστερ και χωρίς τραυματισμούς η ομάδα θα είχε περισσότερη τύχη, ενώ και διάφορα άλλα προβλήματα που προέκυψαν μέσα στην χρονιά δεν άφησαν την ομάδα να κινηθεί αναπόσπαστη. Η ομάδα θα πρέπει για την ιστορία της να κλείσει όσο το δυνατόν καλύτερα την χρονιά και από εκεί και πέρα να γίνει ο κατάλληλος προγραμματισμός ώστε οι στόχοι που τεθούν να είναι υλοποιήσιμοι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

four + 8 =