Άξιοι πρωταθλητές!

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης

Πρωταθλητής! Ο ΟΦΗ μετά από ένα χρόνο απουσίας επιστρέφει στην Α2 και δείχνει ικανός με τον καιρό να πάει και για το κάτι παραπάνω.

Όλη η εικόνα του ΟΦΗ της τρέχουσα σεζόν έδειχνε πως άξιζε να ανέβει ως πρώτος και ο τίτλος ο οποίος τελικά επετεύχθη είναι ουσιαστικά η επισφράγιση των κόπων αυτής της ομάδας.

Οι παίκτες έδειξαν καρδιά, το πίστευαν από την αρχή και ακόμα και στις δύο κολλητές εκτός έδρας ήττες από Αναγέννηση Φλόγας και Στρατώνι, όταν και «άκουσαν» κάποια πράγματα, αυτοί «έκλεισαν» τα αυτιά τους, έβαλαν πάνω απ’όλα την ομάδα και στο τέλος δικαιώθηκαν.

Ευτυχώς στην τελευταία τους «παράσταση» για φέτος δεν ήταν μόνοι, αφού ο κόσμος έκανε πράξη την δέσμευση του, έδωσε βροντερό παρών και αποζημιώθηκε από την ομάδα η οποία του «χάρισε» αυτόν τον τίτλο, την ώρα που «βράζει» απ’όσα συμβαίνουν στην ομάδα ποδοσφαίρου.

Μακάρι η παρουσία του κόσμου στο παιχνίδι με το Πέραμα να είναι ένα μήνυμα για το τι θα γίνεται στο ΒΑΚ, την επόμενη αγωνιστική χρονιά.

Πλέον αυτό που απομένει είναι το όραμα του Βασίλη Ξημέρη να βρει «συμμάχους» ώστε η ομάδα να μπορέσει να αγωνιστεί τα επόμενα χρόνια στα «μεγάλα σαλόνια» της Α1.

Από αυτή την παρέα, η οποία ανέβασε την ομάδα  πρέπει να κρατηθεί ένας βασικός κορμός, ώστε την επόμενη σεζόν οι παίκτες να γνωρίζονται μεταξύ τους και ουσιαστικά να μην χρειάζονται ιδιαίτερο χρόνο προσαρμογής.

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω αυτά τα παιδιά καθώς κόντρα σε όποια προβλήματα αντιμετώπιζαν στάθηκαν στο ύψος τους, δεν δυσφόρησαν ποτέ και πραγματικά σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα σαν αυτό της Β΄Εθνικής που κυριαρχεί η δύναμη  περισσότερο απ΄ το ταλέντο μου έδωσαν πολλές ώρες ευχάριστου θεάματος στο ΒΑΚ.

Είναι πραγματικά άξιοι πρωταθλητές, σίγουρα έκαναν περήφανο τον κόσμο και του αξίζουν πολλά μπράβο!

2 σχόλια

  1. I wish more people would write blogs like this that are really fun to read. With all the fluff floating around on the net, it is rare to read a blog like this instead.

  2. Wonderful document along with very easy for you to comprehend justification. Exactly how can My spouse and i attempt receiving concur for you to submit part in the guide inside my future news letter? Getting suitable credit history to you personally your publisher along with web page link on the blog won’t certainly be a trouble.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *