Όλη η χρονιά το παιχνίδι με το Ηράκλειο

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Παύλος Σιδερίδης γράφει στο blog του στο Gentikoule για την “αυτοκτονία” του ΟΦΗ στην Αγία Παρασκευή και για το παιχνίδι που ακολουθεί με το Ηράκλειο στο οποίο ο ΟΦΗ παίζει τους κόπους μιας χρονιάς. 

Για αυτή την ομάδα σίγουρα θα μπορούσε να γραφτεί άνετα ένα βιβλίο για τις «αυτοκτονίες» στις οποίες έχει υποπέσει.Σίγουρα ένας υποψήφιος  τίτλος του βιβλίου θα ήταν «Πως μπορείς να χάσεις ένα παιχνίδι μέσα απ’τα χέρια σου» με το best Sellers να το έχεις στο τσεπάκι.

Είναι κρίμα κυρίως πάντως για τον ίδιο τους τον εαυτό οι παίκτες του ΟΦΗ να υπερβάλουν εαυτόν και να χάνουν τέτοια παιχνίδια. Μεγάλο κρίμα. Χίλιες φορές να χάσεις από την Αγ. Παρασκευή όμως όχι έτσι. Τέλος πάντων το παιχνίδι αυτό ανήκει στο παρελθόν και πρέπει να πάμε παρακάτω. Εκεί που το Σάββατο (με την ελπίδα όλων να αλλάξει ημέρα το παιχνίδι και να πάει Κυριακή) ο ΟΦΗ δίνει ένα παιχνίδι επιβίωσης κόντρα στο Ηράκλειο. Παιχνίδι «ο θάνατος σου η ζωή μου» με τον ΟΦΗ να πρέπει να το πάρει ώστε να έχει το πάνω χέρι στην υπόθεση άνοδος. Αν καταφέρει και πάρει και το +5 (είχε ηττηθεί με 4 πόντους στο παιχνίδι του πρώτου γύρου) νομίζω πως τότε η ομάδα θα είναι πολύ κοντά στον στόχο της καθώς θα έχει περιθώριο να κάνει και μία ήττα παραπάνω από το Ηράκλειο ως το τέλος της σεζόν. Βάση του προγράμματος που έχει με το +5 ο ΟΦΗ θα είναι με το ενάμιση πόδι και του χρόνου στην Α2. Βέβαια ας έρθει πρώτα η νίκη και μετά κοιτάμε και την διαφορά.

Στον ΟΦΗ άπαντες, παίκτες-προπονητές-διοίκηση και κόσμος πρέπει να αντιληφθούν το  τι διακυβεύεται στο παιχνίδι με το Ηράκλειο. Νομίζω πως οι τρεις πρώτοι το έχουν αντιληφθεί πλήρως, το θέμα είναι να το αντιληφθεί και ο κόσμος. Ακόμα και αν το παιχνίδι γίνει το Σάββατο και δεν αλλάξει μέρα ο μπασκετικός ΟΦΗ δεν πρέπει να είναι μόνος.

Αντιλαμβάνομαι πλήρως το τι σημαίνει για τον περισσότερο κόσμο ένα παιχνίδι με τον ΠΑΣ, ωστόσο είναι βέβαιο πως αν καμιά 100σταριά οργανωμένοι βρεθούν στο ΒΑΚ ο ποδοσφαιρικός ΟΦΗ δεν θα παίξει μόνος. Αν όμως δεν βρεθούν ο μπασκετικός ΟΦΗ στο παιχνίδι επιβίωσης του θα παίξει χωρίς τον 6ο παίκτη του.

Ελπίζω το παιχνίδι να γίνει την Κυριακή και να μην χρειαστεί ο κόσμος του ΟΦΗ να χωριστεί σε δύο μέτωπα όμως αυτό εξαρτάται εξ ολοκλήρου από το Ηράκλειο. Το τι θα αποφασίσει θα δείξει…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

11 − one =