Ξεκινάει από σωστή βάση

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στον ΟΦΗ ήδη έχει ξεκινήσει ο προγραμματισμός εν όψει της νέα σεζόν που μετά την απουσία ενός χρόνου θα βρει την ομάδα στο πρωτάθλημα της Α2.  Αγωνιστικά ο ΟΦΗ με δεδομένη την παραμονή Μπάρδα και Καραδολάμη, σχεδόν βέβαιη αυτή του Μπαλάφα και δρομολογημένη αυτή του Παναγάκη έχει κρατήσει τέσσερις παίκτες οι οποίοι συνέβαλαν τα μέγιστα στην άνοδο της ομάδας.  Αν οι άνθρωποι της ομάδας καταφέρουν να κρατήσουν και την “ψυχή” των “ασπρόμαυρων”, τον Αλέξη Τσακιρίδη, τότε μιλάμε για το όσον καλύτερο δυνατόν έμψυχο δυναμικό από το ήδη υπάρχον ρόστερ. Θεωρώ πως θα παραμένουν και μερικοί ακόμα παίκτες από την ομάδα και ο ΟΦΗ θα πάει για 4-5 μεταγραφές ουσίας όπως τόνισε και ο Βαγγέλης Βλάχος μετά την παραμονή του και τη νέα σεζόν. Oι Ματενίδης και Ψάλτου αποχώρησαν και σίγουρα για να αποφάσισαν αυτό στον ΟΦΗ θα πάνε για κάτι καλύτερο.

Οι άνθρωποι της ομάδας δεν βιάζονται να κάνουν τις κινήσεις τους και σωστά πράττουν καθώς πρέπει να γίνουν προσεκτικές κινήσεις, να μην επαναληφθούν λάθη του παρελθόντος, τα οποία ήταν και πολυδάπανα (όσο και αν θέλουμε να ξεχάσουμε τον Γκάμπρανς!) και η ομάδα να παρουσιαστεί πανέτοιμη σε ένα ανώτερο πρωτάθλημα από αυτό που αγωνιζόταν πέρσι.

Στον ΟΦΗ έχουν σαν στόχο την γρήγορη παραμονή και όσο και αν ξενερώνει κάποιους λόγο του ονόματος και της βαριάς φανέλας καλά κάνουν. Άλλωστε στο πίσω μέρος του μυαλού τους στον ΟΦΗ σκέφτονται το κάτι παραπάνω, ωστόσο θέλουν να εξασφαλίσουν την παραμονή και ύστερα…τρώγοντας έρχεται η όρεξη! Φωτεινό παράδειγμα αυτό του ΑΓΟΡ. Τα πράγματα αρχικά βαίνουν καλώς για τον ΟΦΗ και μακάρι να συνεχιστούν έτσι και ακόμα καλύτερα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

2 σχόλια

  1. xronia soy polla paulo! oti epithymeis na eisai kala kai na mas enhmerwneis panta gia thn omilara mas sto mpasket!

  2. Πολυ καλό το άρθρο σου Παύλο! 4-5 μεταγραφες ο ΟΦΗ, όπως το γράφεις. Ενα ψηλό πλέι-΄μέικερ, ένα στις θέσεις 2-3 και δυο ψηλούς, εκ των οποίων ο ένας θα είναι ξένος και θα κάνει την διαφορά. Και πάμε Α1!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

19 + sixteen =