Πέρασε η μπόρα… πέρασε;

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Παύλος Σιδερίδης γράφει στο blog του στο Gentikoule για την μπόρα που φαίνεται να περνά για τον ΟΦΗ αλλά και τι χρειάζεται μέσα στην χρονιά ώστε ο ΟΦΗ να μην φτάσει ξανά σε ένα σημείο λίγο πριν το μηδέν. 

Η βαριά μπόρα πέρασε για τον ΟΦΗ. Μετά την συστράτευση όλων των δυνάμεων ο ΟΦΗ κατεβαίνει κανονικά στο πρωτάθλημα χάρις την αγάπη και το μεράκι κάποιον που αγαπούν το μπάσκετ, τον ΟΦΗ και νιώθουν ευθύνη για αυτό το σωματείο.

Οι πρώτες βάσεις αρχίζουν να μπαίνουν. Προτεραιότητα είναι η παραμονή του Φώτη Τακιανού και νομίζω πως η ομάδα κινείται πάνω σε μία σωστή βάση. Όταν ένας άνθρωπος με τόσες δυσκολίες, αναλαμβάνει μία ομάδα που αποτελούταν ουσιαστικά από 8 παίκτες και είχε μέσα στην χρονιά τόσους τραυματισμούς και καταφέρνει να τη σώσει και να την κρατήσει ενωμένη -καθώς όλοι  ξέρουμε τα προβλήματα που υπήρχαν στην ομάδα- του αξίζει ένα μεγάλο μπράβο αλλά και να του δώσεις μια δυνατότητα να δουλέψει πάνω σε σωστές φάσεις.

Νομίζω πως ο ΟΦΗ οφείλει απέναντι στον Φώτη Τακιανό. Εφόσον επέλθει συμφωνία ο ΟΦΗ πρέπει να τηρήσει όσα πει. Δηλαδή να φτιαχτεί ένα μπάτζετ μέχρι εκεί που φτάνει η τσέπη των ανθρώπων της ομάδας και οι παίκτες να πληρώνονται στην ώρα τους. Αν όχι στην ώρα τους τουλάχιστον να βλέπουν το χρώμα του χρήματος γιατί στον περσινό ΟΦΗ μάλλον πήγαιναν να ξεχάσουν πως είναι.

Σωστές βάσεις, σωστές κινήσεις ώστε η μπόρα να περάσει μία και καλή.  Οψόμεθα…

 


Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

3 × five =