H παραμονή περνάει από το ΒΑΚ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Παύλος Σιδερίδης γράφει στο blog του στο Gentikoule για την χαμένη ευκαιρία του ΟΦΗ να βρεθεί αγκαλιά με την παραμονή στον Λαγκαδά και την ανάγκη για νίκες στο ΒΑΚ, από το οποίο περνάει η παραμονή.

O OΦΗ έχασε την ευκαιρία στον Λαγκαδά να βρεθεί αγκαλιά με την παραμονή. Οι «ασπρόμαυροι» 7 στροφές πριν το φινάλε, με νίκη κόντρα στον Ερμή Λαγκαδά, θα βρισκόντουσαν 3 βαθμούς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού, πράγμα που σημαίνει πως ο ΟΦΗ για να έπεφτε, θα έπρεπε η τρίτη ομάδα από το τέλος να έκανε 4 νίκες παραπάνω από τον ΟΦΗ στα παιχνίδια που απομένουν.

Με το αν όμως δεν γράφεται ιστορία και ο ΟΦΗ θα πρέπει στις αγωνιστικές που απομένουν να πάρει τα παιχνίδια στην έδρα του και να καθαρίσει με την υπόθεση άνοδος. Μάλιστα αν κάνει το 3/3 στο ΒΑΚ στα παιχνίδια που ακολουθούν, κατά ένα μεγάλο ποσοστό θα έχει εξασφαλίσει και την άνοδο του.

Μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος απομένουν 7 παιχνίδια με τον ΟΦΗ να έχει τα τέσσερα στην έδρα του και το ΒΑΚ να δίνει το κλειδί για την παραμονή. Ο ΟΦΗ έχει να αντιμετωπίσει στο ΒΑΚ ομάδες στα μέτρα του με τους δύο από αυτές να καίγονται για βαθμούς αν και μέχρι την αναμέτρηση με τον Φίλιππο Βέροιας, την τελευταία αγωνιστική η παραμονή μπορεί να έχει κριθεί.

Η αρχή πρέπει να γίνει από το ερχόμενο Σάββατο όπου ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει στο ΒΑΚ τον Αρκαδικό. Το ΒΑΚ όπως είπα κρίνει την παραμονή, το Σάββατο πρέπει να γίνει το πρώτο βήμα και αν ο κόσμος του ΟΦΗ θέλει η ομάδα να αγωνίζεται και τη νέα σεζόν στην Α2 καλό θα ήταν να κάνει ένα «κόπο» και να βρεθεί στο «παλατάκι».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

thirteen − one =