Στόχος επετεύχθη αλλά…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Παύλος Σιδερίδης γράφει στο blog του στο Gentikoule για τον στόχο της παραμονής που επετεύχθη για τον ΟΦΗ αλλά και για το γεγονός πως η ομάδα θα πρέπει να πάει ένα βήμα παραπάνω. 

O στόχος της παραμονής επετεύχθη για τον ΟΦΗ έστω και την τελευταία αγωνιστική και σ’αυτό βοήθησε πολύ και ο κόσμος. Είναι καιρός και οι οπαδοί του ΟΦΗ να καταλάβουν πως η παρουσία τους είναι απαραίτητη για την ομάδα. Άλλωστε αν δει κανείς και το το γίνεται δεν είναι λίγες οι ομάδες που έχουν κερδίσει πολλά από τον κόσμο τους.

Δεν θα σας πάω μακριά. Το παράδειγμα του Κοροίβου είναι ενδεικτικό. Μιλάμε για μια ομάδα με ταλέντο αλλά σίγουρα από τον κόσμο της πολλά. Το κλειστό της Αμαλιάδας ήταν πάντα γεμάτα και να τα αποτελέσματα. Και μιλάμε για μια ομάδα που δεν έχει το πλήθος του κόσμου του ΟΦΗ αλλά και μια ομάδα που φαντάζομαι ο κόσμος της δεν αποτελείται από φίλους του Κορόιβου Αμαλιάδας αλλά από φίλους άλλων ομάδων.

Ο Φώτης Τακιανός είπε πολλά ενδιαφέροντα στην συνέντευξη τύπου ένα από αυτά ήταν και η αναφορά του στον κόσμο. “Επιτέλους ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι η ομάδα του ανήκει. Εμφανίστηκε γυμνή χωρίς καμία στήριξη. Δεν μετράει ο Τακιανός και η απουσία του κόσμου έφερε σε κίνδυνο την ομάδα. Η σημερινή ατμόσφαιρα πρέπει να υπάρχει σε κάθε παιχνίδι.” τόνισε ο τεχνικός του ΟΦΗ μετά το παιχνίδι με τον Φίλιππο Βέροιας.

Για να φτάσει ο ΟΦΗ να έχει πιθανότητες να ανέβει κάποια στιγμή στην Α1 θα πρέπει ο κόσμος να καταλάβει πως ο ίδιος μπορεί να τον σπρώξει. Ο ΟΦΗ πρέπει να κάνει πρωταθλητισμό όπως είπε και ο κόουτς.

Από εκεί και πέρα θεωρώ πως η χρονιά βάση του μπάτζετ και του στόχου ο οποίος και πραγματοποιήθηκε είναι επιτυχημένη. Όμως ο ΟΦΗ δεν μπορεί να αρκείται σε μια παραμονή. Όλοι λοιπόν όσοι αγαπούν και υπηρετούν το σύλλογο θα πρέπει να δώσουν τα εχέγγυα για να μπορέσει ο Φώτης Τακιανός να συνεχίσει στον σύλλογο αλλά και να μπορέσει η ομάδα να πάει ένα βήμα παραπάνω.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

17 + 16 =