Έγινε το πρώτο βήμα…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Παύλος Σιδερίδης γράφει στο blog του στο Gentikoule για το πετυχημένο φετινό πείραμα του ΟΦΗ αλλά και το γεγονός πως δεν μπορεί να είναι… κάθε χρονιά το Αϊ Γιαννιού!

To πρώτο βήμα έγινε φέτος. Η ομάδα όντας ένα νοικοκυρεμένο σωματείο έφτιαξε ένα αξιόλογο σύνολο, το οποίο πέτυχε το στόχο του ενώ έπαιξε και καλό μπάσκετ κερδίζοντας τον σεβασμό αλλά και τον θαυμασμό όλων.

Πάλευε όλα τα παιχνίδια ανεξαρτήτου αντιπάλου και ακόμα και στις ήττες έπεφτε μαχόμενη. Θα ήταν μεγάλη αδικία αν έπεφτε ο ΟΦΗ και νομίζω πως αυτό είναι κάτι που είναι κοινό αποδεκτό από όλους. Η ομάδα έπαιξε μπάσκετ, είχε ταλέντο και αν δεν είχε τις ατυχίες με τους τραυματισμούς, την “σιγουριά” της παραμονής που την επηρέασε και την αποπροσανατόλισε αλλά και το άδειο ΒΑΚ θα είχε καθαρίσει από πολύ νωρίς τον στόχο της.

Η διοίκηση του ΟΦΗ έδειξε πως είναι εντάξει στις υποχρεώσεις της. Έκανε τον προγραμματισμό της, είδε τα οικονομικά της και έφτιαξε ένα μπάτζετ, το οποίο ορθώς δεν υπερπήδησε για να μπορεί να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις της όπου και ήταν. Έγιναν και οι κατάλληλες προσθήκες στους “πρωτοκλασάτους” και ο ΟΦΗ πέτυχε το στόχο του.

Η χρονιά όπως έχω ξαναγράψει κρίνεται επιτυχημένη. Όμως ο ΟΦΗ δεν μπορεί να αρκείται σε μια παραμονή. Όλοι λοιπόν όσοι αγαπούν και υπηρετούν το σύλλογο θα πρέπει να δώσουν τα εχέγγυα για να μπορέσει ο Φώτης Τακιανός να συνεχίσει στον σύλλογο αλλά και να μπορέσει η ομάδα να πάει ένα βήμα παραπάνω. Να μπορέσει το πλάνο της τριετίας να αποδώσει καρπούς ή τουλάχιστον να έχει τις προϋποθέσεις και τις ελπίδες για να αποδώσει.

Βέβαια για να αποδώσουν όλα αυτά θα πρέπει και οι άνθρωποι που βρίσκονται στην ομάδα να κάνουν κινήσεις για να βρεθούν επιπλέον χορηγοί και να μπει ρευστό στα ταμεία της ομάδας αλλά και να βρεθεί ο κόσμος κοντά στην ομάδα. Είτε με την αγορά διαρκείας, είτε με την παρουσία του στο γήπεδο όσο το δυνατόν περισσότερο μπορεί, καθώς όπως αποδείχθηκε, τις περισσότερες φορές που το ΒΑΚ είχε κόσμο ο ΟΦΗ κέρδισε. Άλλωστε στον ΟΦΗ λένε και ξαναλένε πως η παρουσία του κόσμου δίνει άλλη ώθηση στην ομάδα.

Το πείραμα φέτος πέτυχε αλλά δεν είναι κάθε χρονιά.. του Αϊ Γιαννιού.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

1 + three =