«Τι ηδονή Θεέ μου…»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Αλέξης Τσακιρίδης γράφει στο blog του στο gentikoule.gr εξυμνώντας τους φιλάθλους του ΟΦΗ και παράλληλα… στέλνει ο ίδιος την δική του αφιέρωση μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Καλημέρα μάγκες! Με όλη την σημασία της λέξης… Αυτός είναι ο κόσμος του ΟΦΗ… Αυτός που ξέρω εγώ… Τι ηδονή Θεέ μου… Είναι απίστευτο να παίζεις μπάσκετ έτσι με τέτοιον παλμό… Μια φορά ήρθε κόσμος και έπαθα θλάση, μα τι να πω;;; Πλάκα κάνω και φυσικά όλα τα παιδιά παραμιλούσαν για εσάς… Ευτυχώς το είδαν και αυτό! Ήμασταν οι καλύτεροι φέτος, πήραμε άξια την κούπα… Πρωτάθλημαααααα για εσάς και εμάς και όλο τον λαό του ΟΦΗ… Είναι πολύ όμορφο συναίσθημα να σηκώνεις κούπα, ανατριχιάζεις πραγματικά… Αφιερωμένο σε όλους εσάς. Μην μας αφήσετε ξανά μόνους!

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

3 σχόλια

  1. Τσακιρίδη, εσύ και τα άλλα τα παιδιά μας κάνατε να γελάσουμε, να πανηγυρίσουμε και για δύο ώρες να ξεχάσουμε τις βρωμιές του ποδοσφαίρου. Σου εύχομαι περαστικά και σε θέλουμε και του χρόνου. Τουλάχιστον στο μπάσκετ δεν υπάρχουν μπέοι, καλογιάννηδες, κομπότηδες, πιλάβιοι, σμαϊληδες για να μας στερήσουν την άνοδο. Μπράβο σας και του χρόνου να κάνουμε το μεγάλο άλμα.

  2. Ενα μεγαλο συγγνωμη Αλεξη απο ολους μας για την φετινη μας απουσια.
    Σας ευχαριστουμε που μας κανατε περηφανους και σου δινουμε ολοι την υποσχεση πως με την νεα σεζον θα ζησετε ανεπαναληπτες στιγμες μαζι μας.

    ΕΜΠΡΟΣ ΟΦΑΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ.
    Ευρωλιγκα ερχομαστεεε!!!!!

  3. Αλεξ να ξερεις οτι εσυ και τα αλλα τα παιδια μας κανετε πολυ περηφανους.Εγω προσωπικα δε θα χασω κανενα εντος εδρας αγωνα του ΟΦΗ του χρονου.

    Α1 ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

2 + ten =