Βetshop: Η στοιχηματική εταιρία που τα έχει όλα!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η Betshop είναι από τις πολύ «δυνατές» στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα. Είναι τεράστιο Brand Name με πολυετή εμπειρία στο χώρο.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι να επιλέξετε την Betshop για στοίχημα. Ο βασικότερος λόγος είναι ότι προσφέρει ασφάλεια και αξιοπιστία. Δεν πρόκειται ποτέ να συναντήσετε πρόβλημα με τις αναλήψεις ή τις καταθέσεις σας. Μην το προσπερνάτε, είναι πολύ σημαντικός παράγοντας.

Δεύτερον διαθέτει εξαιρετικές αποδόσεις στα δημοφιλή πρωταθλήματα και πολύ και μεγάλη γκάμα αγορών (θα διαπιστώσετε και μόνοι σας ότι οι επιλογές είναι αμέτρητες). Διαθέτει ίσως τις καλύτερες αποδόσεις στο Ισπανικό πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα και στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι μέσα στις TOP3 εταιρίες στοιχήματος.
Τρίτον έχει μία πολύ πλούσια Live Betting πλατφόρμα, η οποία υποστηρίζεται από την κορυφαία στο είδος της Sbtech. Δεν υπάρχει ίχνος κολλήματος (το λεγόμενο Lag) και οι αποδόσεις ανανεώνονται ακαριαία. Μπορείτε να ποντάρετε σε αγορές με ασιατικά χάντικαπ, αλλά και σε πάρα πολλά ειδικά στοιχήματα με combo επιλογές βλέποντας παράλληλα τους αγώνες σε Live Streaming.

H ιστοσελίδα είναι ομολογουμένως είναι πολύ όμορφη σχεδιαστικά και εύχρηστη. Άξιο αναφοράς είναι ότι διατίθενται υπηρεσίες Cash-Out, Pre-cashout και BOT. Τέλος υποστηρίζει συναλλαγές με Paysafe, Moneysafe, ελληνικές κάρτες και ηλεκτρονικά πορτοφόλια, ενώ είναι από τις ελάχιστες εταιρίες που δέχονται αναλήψεις με Paysafecard οι οποίες μάλιστα πραγματοποιούνται μέσα σε 24 ώρες.

Διάβασε περισσότερα για την Betshop στο bookmakers.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook