Ανοίγουν οι αίθουσες του «Γεντί Κουλέ»: Πρόσκληση ενδιαφέροντος για καφέ – εστιατόριο!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Επιτέλους, μετά από πάρα πολλά χρόνια η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ αποφάσισε να εκμεταλλευτεί μια από τις αίθουσες του κεντρικού γηπέδου για να δημιουργηθεί καφέ – εστιατόριο.

Η συγκεκριμένη αίθουσα βρίσκεται δίπλα από εκεί που βρίσκεται η μπουτίκ του ΟΦΗ, κάτω από την Θύρα 1, και είναι κλειστή εδώ και πάρα πολλά χρόνια με αποτέλεσμα να έχει μετατραπεί σε ένα μεγάλο «αχούρι». Όπως ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ, γίνεται πρόσκληση ενδιαφέροντος προκειμένου η συγκεκριμένη αίθουσα να μετατραπεί σε καφέ – εστιατόριο και να γίνει εκμεταλλεύσιμη.

Πρόσκληση ενδιαφέροντος  για την ενοικίαση (και αποκλειστική εκμετάλλευση) των κυλικείων του γηπέδου “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης” για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017, απευθύνει σε κάθε ενδιαφερόμενο ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ. Παράλληλα, απευθύνει  πρόσκληση ενδιαφέροντος  για την ενοικίαση (και διαμόρφωση) χώρου 200τμ περίπου (κατάστημα) το οποίο βρίσκεται στην νοτιοανατολική γωνία του γηπέδου (κάτω από την Θύρα 1). Οι προσφορές θα ανοιχτούν, από την αρμόδια επιτροπή του Ερασιτέχνη Ο.Φ.Η., παρουσία όλων όσοι έχουν καταθέσει προσφορά στην παρούσα πρόσκληση ενδιαφέροντος, την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στις 20:30μ.μ., στα γραφεία του Ερασιτέχνη Ο.Φ.Η. ( Ισαύρων 93 ) και η επιλογή του συνεργάτη (ή συνεργατών), θα γίνει αυθημερόν με βάση την ανώτερη χρηματική προσφορά.

Αναλυτικά:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Το ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ Ο.Φ.Η. καλεί κάθε ενδιαφερόμενο, φυσικό ή νομικό πρόσωπο, να καταθέσει έως τις 19 Σεπτεμβρίου 2016 έγγραφη προσφορά σε κλειστό/σφραγισμένο φάκελο, σχετικά με:

Την ενοικίαση (και διαμόρφωση) χώρου 200τμ περίπου (κατάστημα) το οποίο βρίσκεται στην νοτιοανατολική γωνία του γηπέδου (κάτω από την Θύρα 1), με κατώτατη τιμή προσφοράς τα €400 μηνιαίως.

Την ενοικίαση (και αποκλειστική εκμετάλλευση) των κυλικείων του γηπέδου “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης” για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017, με δικαίωμα πώλησης προϊόντων στους χώρους VIP και στις κερκίδες σε κάθε εντός έδρας αγώνα της ΠΑΕ Ο.Φ.Η. 1925 (επίσημο και φιλικό) για το πρωτάθλημα της FootballLeague και το Κύπελλο Ελλάδας, με κατώτατη τιμή προσφοράς τα 12.000 ευρώ ετησίως.

Αν και οι ανωτέρω δύο προσφορές δεν συνδέονται, επιθυμία του ΑΣ Ο.Φ.Η. είναι να μετατραπεί το κατάστημα σε “καφέ/εστιατόριο” και ο ίδιος συνεργάτης να αναλάβει τα κυλικεία του γηπέδου.

Οι προσφορές θα ανοιχτούν, από την αρμόδια επιτροπή του ΑΣ Ο.Φ.Η., παρουσία όλων όσοι έχουν καταθέσει προσφορά στην παρούσα πρόσκληση ενδιαφέροντος, την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στις 20:30μ.μ., στα γραφεία του ΑΣ Ο.Φ.Η. ( Ισαύρων 93 ) και η επιλογή του συνεργάτη (ή συνεργατών), θα γίνει αυθημερόν με βάση την ανώτερη χρηματική προσφορά.

Για οιοδήποτε σχετική πληροφορία ή διευκρίνηση , οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον κ. Αντώνη Κοτσιφάκη, Υπεύθυνο Περιουσίας ΑΣ Ο.Φ.Η., στο τηλέφωνο 6945 318656.