Χωματάς: “Μεγάλη πρόκληση για εμένα”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο νέος τεχνικός της γυναικείας ομάδας των “μελανόλευκων” ευχαρίστησε την διοίκηση του συλλόγου, ενώ μίλησε και για το βασικό του στόχο για την μεταγραφική περίοδο.

Τέλος έθεσε και ως στόχο την επιστροφή της ομάδας στην Α’ Εθνική. Τέλος, ο Δημήτρης Χωματάς, ευχήθηκε υγεία για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

“Θέλω να ευχαριστήσω ένθερμα τους ανθρώπους της διοικούσας επιτροπής της γυναικείας ομάδας του Ο.Φ.Η και ιδιαιτέρως, τον πρόεδρο, για την τιμή που μου έκαναν, να είμαι εγώ ο προπονητής της ομάδας. Αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση για εμένα αλλά και τεράστια ευθύνη, αν αναλογιστούμε τι έχει καταφέρει η προηγούμενη διοίκηση με τους προπονητές και τις παίκτριες, να φτάσει η ομάδα στο υψηλότερο δυνατό σημείο. Μια ευθύνη, η οποία δεν με φοβίζει. Ο βασικός στόχος μου είναι να παραμείνουν όλες οι παίκτριες στο δυναμικό της ομάδας, ενώ θα γίνουν κάποιες επιστροφές και μεταγραφές, έτσι ώστε να υπάρχει βάθος στην ομάδα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα υπάρχει όλη την χρόνια, η καλή διάθεση και παράλληλα με σκληρή δουλειά θα προσπαθήσουμε να επαναφέρουμε την ομάδα στην Α’ Εθνική. Σαφώς, υπάρχουν κάποια προβλήματα, όπως το πρόβλημα του γηπέδου, ένα μεγάλο αγκάθι για την ομάδα, όμως είμαι σίγουρος ότι η διοίκηση θα βρει λύση σε όλα. Εύχομαι υγεία και εκφράζω την σιγουριά μου για την ομαλή διεξαγωγή της χρονιάς”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook