Επιτυχίες του ΟΦΗ και στο σκάκι

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η σκακιστική ομάδα του ΟΦΗ ξεκίνησε με δύο νίκες στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής, που άρχισε το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Ο ΟΦΗ μαζί με τη Σκακιστική Ακαδημία Γαζίου βρίσκονται ήδη στην κορυφή της βαθμολογίας, προβάλλοντας ως φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α΄ Εθνική.

Στο πρωτάθλημα μάλιστα συμμετέχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και η δεύτερη ομάδα του ΟΦΗ, ο ΟΦΗ2000 μετά την εντυπωσιακή άνοδο και παραμονή που πέτυχε τα προηγούμενα χρόνια.

Με την ομάδα του ΟΦΗ αγωνίστηκαν οι εξής σκακιστές και σκακίστριες: Κυριάκος Βλάχος, Στέφανος Γρατσέας, Μανόλης Μπρας, Γιάννης Μαρής, Κώστας Βαρβεράκης, Άργυ Βαρβεράκη, Κατερίνα Γρατσέα, Εύα Σερπετσιδάκη, Γιώργος Μαργαρίτης, Δημήτρης Μαρκομιχελάκης, Γιώργος Καδιάνης, Νίκος Σερπετσιδάκης.

Με τον ΟΦΗ2000 αγωνίστηκαν οι εξής:  Σταύρος Λυράκης,  Γιώργος Χατζάκης, Στέλιος Κριτσωταλάκης, Σταύρος Κωνσταντινομανωλάκης,  Γιώργος Πρεδευτάκης,  Ελεάνα Κρητικάκη,  Μαριλένα Βιτσαξάκη,  Μιχαέλα Χατζάκη,  Νίκος Πετράκης,  Νίκος Βιτσαξάκης  και Μάνος Πετράκης.

Οι υπόλοιπες 5 αγωνιστικές του πρωταθλήματος θα διεξαχθούν στις 24 Μαρτίου και στις 28, 29 Απριλίου.

Το Δ.Σ. του Ερ. ΟΦΗ,με ανακοίνωση του συγχαίρει τους σκακιστές του σωματείου Χαρίδημο Κιοστεράκη και Κρίτωνα Κωνσταντινίδη για τη διάκρισή τους στο διαγωνισμό ‘Θαλής’ της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, καθώς και τη σκακίστρια Εύα Σερπετσιδάκη που διακρίθηκε τόσο στο ‘Θαλή’, όσο και στην επόμενη φάση το διαγωνισμό ‘Ευκλείδης’.