Με μεγάλη συμμετοχή ο αγιασμός του στίβου του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Παρουσία δεκάδων παιδιών που είναι μέλη του τμήματος στίβου του ΟΦΗ, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί ο καθιερωμένος αγιασμός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ

Το αύριο του κλασσικού αθλητισμού του ΟΦΗ είναι εδώ. Το Εθνικό στάδιο Ηρακλείου γέμισε το πρωί του Σαββάτου με τις παιδικές φωνές των μικρών αθλητών της ομάδας, στον καθιερωμένο αγιασμό, με αφορμή την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

«Στόχος μας είναι ο ΟΦΗ να παραμείνει στα κορυφαία σωματεία της Ελλάδας» ανέφερε ο έφορος στίβου του ΟΦΗ Παναγιώτης Αντωνακάκης, ο οποίος απευθυνόμενος στους γονείς των παιδιών υποστήριξε ότι «σας ευχαριστούμε που με έχετε εμπιστευτεί τα παιδιά σας σε αυτήν την ευαίσθητη ηλικία. Είναι σε καλά χέρια. Εχουμε ένα πολυ δυνατό επιτελείο προπονητών, που προσπαθεί καθημερινά για το καλύτερο και θέλω να τους ευχαριστήσω απο τα βάθη της καρδιάς μου για το έργο που επιτελούν. Είναι πολύ σημαντικό τα παιδιά να βρίσκονται στον αθλητισμό, μακριά απο τους κινδύνους της σύγχρονης κοινωνία. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον χορηγό μας, την VODAFONE, για την συμπαράσταση της στο τμήμα. Η στήριξη της είναι σημαντική για να κάνουμε πράξη αυτά που θέλουμε».

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης απηύθυνε χαιρετισμό στους γονείς, ευχήθηκε στους αθλητές να έχουν μια καλή χρονιά με υγεία και τους προέτρεψε να είναι καλοί στα μαθήματα τους. «Μας ενδιαφέρει πρώτα ο αθλητισμός και μετά ο πρωταθλητισμός» τόνισε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ. Στον αγιασμό του τμήματος στίβου του ΟΦΗ εκ μέρους του Δ.Σ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ βρέθηκαν ακόμη ο Νίκος Διαλυνάς, ο Τάκης Χωραίτης, ο Βαγγέλης Βλαχάκης απο την ακαδημία μπάσκετ του ΟΦΗ. Το μυστήριο τέλεσε ο Πάτερ-Χρισόστομος Στουπάς, ο οποίος βρίσκεται εδώ και 43 χρόνια στην ενορία Μιχαήλ Αρχαγγέλου, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους υγεία. Μετά το τέλος ακολούθησε ένας μίνι μπουφές με εδέσματα για τους γονείς των αθλητών και τους παρευρισκόμενος στην ζεστή αυτή οικογενειακή εκδήλωση του ΟΦΗ, όπου για μια ακόμη φορά επαληθεύτηκε ότι ο στίβος του ΟΦΗ είναι μια οικογένεια.

Το τμήμα στίβου του ΟΦΗ μοίρασε στους μικρούς αθλητές τετράδια του ΟΦΗ και καπελάκια της χορηγού εταιρείας (VODAFONE) που στηρίζει το τμήμα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook