Νέα πρωτιά για το σκάκι του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Νέα μεγάλη επιτυχία της σκακιστικής ομάδας του Ο.Φ.Η. η οποία κατέκτησε για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά την 1η θέση στο ομαδικό πρωτάθλημα παίδων – κορασίδων Ανατολικής Κρήτης για το 2014.

Στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα οι ομάδες αγωνίζονται με 6-μελείς συνθέσεις, με 4 αγόρια ηλικίας έως 16, έως 14, έως 12 και έως 10 ετών και 2 κορίτσια ηλικίας έως 16 και έως 12 ετών. Η ομάδα του Ο.Φ.Η. νίκησε διαδοχικά τον Ο.Φ.Η. 2000 με 6,0-0,0, τον Λατώ Αγίου Νικολάου με 4,0–2,0, τον Λέων Κάντια με 4,0–2,0, τον Ο.Α.Α.Η. με 5,0–1,0 ενώ την τελευταία αγωνιστική ήρθε ισόπαλη 3,0–3,0 με την Σκακιστική Ακαδημία Γαζίου. Με τον Ο.Φ.Η. αγωνίστηκαν οι παρακάτω μικροί σκακιστές : Γιώργος Καδιάνης, Νικόλας Βιτσαξάκης, Νίκος Σερπετσιδάκης, Αριστοτέλης Τσέλος, Εύα Σερπετσιδάκη και Νεφέλη Ματθαιάκη.

Η άνετη επικράτηση του Ο.Φ.Η. αποδεικνύει για μια ακόμα φορά τοπλούσιοφυτώριοπου υπάρχει στον σκακιστικό Ο.Φ.Η.καιτηνσοβαρήδουλειάπουγίνεταιστατμήματαυποδομής του σωματείου από τους προπονητές της ομάδας.Η τελική βαθμολογία του πρωταθλήματος φαίνεται παρακάτω:

1) Ο.Φ.Η.

9 β.

2) Α.Ο. Λατώ Αγ.Νικολάου

8 β.

3) Ο.Α.Α.Ηράκλειο

6 β.

4) Σ.Ο. Λέων Κάντια

6 β.

5) Σ.Α. Γαζίου

6 β.

6) Ο.Φ.Η. 2000

5 β.

7) Ε.Γ.Ο.Η.

2 β.

8) Π.Α.Ο.Κρουσώνα

2 β.

Μετά την παραπάνω επιτυχία η ομάδα παίδων κορασίδων του σκακιστικού Ο.Φ.Η. εξασφάλισε την συμμετοχή της για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην τελική φάση του ομαδικού πανελλήνιου πρωταθλήματος παίδων κορασίδων που θα διεξαχθεί για την φετινή χρονιά στο Βραχάτι της Κορινθίας από 12 έως 14 Δεκεμβρίου. Θυμίζουμε την μεγάλη περυσινή επιτυχία της ομάδας του Ο.Φ.Η. που στην πρώτη συμμετοχή της σε πανελλήνιο πρωτάθλημα κατέκτησε την 3η θέση σε σύνολο 16 ομάδων από όλη την Ελλάδα.

Η φωτογραφία είναι από την απονομή του κυπέλλου της 3ης θέσης στο περυσινό πρωτάθλημα που έγινε στην Καβάλα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook